Że co?

Postprzez mart001 » 27 lis 2017, o 20:38

amon-re napisał(a):Misiu, Misiu

Wcale tak nie uważam, że tylko katolicy mają "fory"
Tu chodzi nie o samo wyznanie, światopogląd - ale o to jakie przesłanie, wartości niesie za sobą satanizm.
Po drugie Mart ma za idola gościa, który publicznie podarł biblię, a gdyby podarł koran to byłby zwyczajnie odstrzelony z podpisem "Brutality - Allahu akbar wins"
Zresztą jego awatary zostały usunięte z Forum, czyż nie?

i jak ja katalizatorem byłem?! Początkowo mówiłem wprost, że to nie jest właściwe miejsce na taką rozmowę.
Potem używałem argumentów, a dopiero potem wkleiłem 3 modlitwy do Archanioła Michała :)
ani nikogo nie obrażałem, natomiast w drugą stronę niestety tak nie działało.

Doskonale wiesz Miśku, Mart i inni zainteresowani - że w Konstytucji jak i w kodeksie karnym ( art. 196 ) mamy taką instytucję jak obraza uczuć religijnych - bo wtedy nie było szacunku do mojego wyznania - mnie absolutnie nie obraża, że ktoś wierzy/nie wierzy w nic/coś/innego boga etc etc.
Obraża mnie propagowanie na stronie o "POKEMONACH" treści satanistycznych, które są zaprzeczeniem treści mojej religii.

A Mart z uporem maniaka, ciągle do satanizmu nawiązywał.

Jak ktoś chce być satanistą, jego sprawa, ale powtarzam to nie jest ODPOWIEDNIE miejsce na indoktrynację religijną.

Jestem za wybaczaniem, ale nie zgadzam się na odwieszanie po tak krótkim czasie.
Uważam że na czacie jest dużo, dużo spokojniej.

Dear Amon-re!
Zacząłem czytać Biblię. Początkowo miałem na celu zrozumienie, poszanowanie do religii Chrześcijańskiej i prośbę o pomoc od Boga. Lecz stwierdziłem, że wykorzystam to do kłótni ze Chrześcijanami i móc wypominać im błędy, których BÓG by nie zaakceptował. M. in. POSZANOWANIE DLA INNYCH RELIGII! (które już przestrzegam). A co do mojego Idola; każdy może mieć własnego :) Więc podaję Ci rękę na zgodę :D

PS Radzę Ci Amon-re, abyś też poczytał Biblię, a jeśli już to robisz, to czytaj ze zrozumieniem :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH POLAKUF!
Obrazek
Obrazek
Wojciech Kilar i Quorthon - PRAWDZIWI GENIUSZE

mart001  

Postprzez amon-re » 27 lis 2017, o 22:04

jeśli chcesz mogę Ci pomóc w celu lepszego zrozumienia mojego wyznania.

Nie to że jestem jakimś kaznodzieją, nie będę Cię też ewangelizował.

Właśnie w tym rzecz, że gdybyś dyskutował ze mną na argumenty to nie miałbym nic do zarzucenia,
niestety zwracałeś się do mnie z brakiem kultury, agresywnie...

Tak się składa, że przeczytałem całą Biblię, cały Koran, całą Mahajanę, ba! nawet miałem w ręku gazetki od jehowych :)
Ja swojej wiary się nie wyrzeknę, a co kto robi wg swojego wyznania - jego rzecz.

Kończmy ten temat, możemy przenieść dyskusję na priv :)
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez theproject » 27 lis 2017, o 22:29

No jak miło ale to że na czacie jest ciszej to przez to że mnie nie ma Amonku mój drogi

theproject  

Postprzez mart001 » 27 lis 2017, o 22:45

amon-re napisał(a):jeśli chcesz mogę Ci pomóc w celu lepszego zrozumienia mojego wyznania.

Nie to że jestem jakimś kaznodzieją, nie będę Cię też ewangelizował.

Właśnie w tym rzecz, że gdybyś dyskutował ze mną na argumenty to nie miałbym nic do zarzucenia,
niestety zwracałeś się do mnie z brakiem kultury, agresywnie...

Tak się składa, że przeczytałem całą Biblię, cały Koran, całą Mahajanę, ba! nawet miałem w ręku gazetki od jehowych :)
Ja swojej wiary się nie wyrzeknę, a co kto robi wg swojego wyznania - jego rzecz.

Kończmy ten temat, możemy przenieść dyskusję na priv :)

Choć jak chcesz możesz być moim internetowym nauczycielem religii :? xD

Please block that topic (chyba dobrze) and give me unban. With the hand on heart I promise I'll be polite!
Obrazek
Obrazek

mart001  

Postprzez theproject » 1 gru 2017, o 13:50

Nie. Dostaliśmy bana słusznie więc powiem ci to co dominik powiedział mi PRZYJMIJ TO NA KLATĘ A NIE RYCZ JAK BABA no i po problemie i tak znam ciebie z tego że kozaczysz a potem płaczesz

theproject  

Postprzez ivriel » 5 gru 2017, o 00:30

Zachowujecie się jak dzieci.

Odkąd jest Kalos, sypią się bany, a pod nimi kłótnie i błagania. Są zasady? To ich przestrzegaj.

Skoro jest już tu poruszona kwestia gustu i obraz to nie w smak mi czytać takie spiny. A jak sami przed chwilą rzekliście, dostęp tu mają również dzieci.

Dziękuję, za chęci odejścia na stałe z gry.
Obrazek

ivriel  

Postprzez theproject » 6 gru 2017, o 20:03

ivriel napisał(a):Zachowujecie się jak dzieci.

Odkąd jest Kalos, sypią się bany, a pod nimi kłótnie i błagania. Są zasady? To ich przestrzegaj.

Skoro jest już tu poruszona kwestia gustu i obraz to nie w smak mi czytać takie spiny. A jak sami przed chwilą rzekliście, dostęp tu mają również dzieci.

Taaaa bany się sypią jak śnieg ale i tak nasze bany (Mart i ja) były zasłużone wiesz jacy my jesteśmy a i Mart Pro tipSon dla ciebie pójdź na badanie krwi gdyż wybuchowość może być wywołana przez chorobę układu krwionośnego lub to może mieć podłoże psychiczne ja u Psychologa byłem no i mój Stun Psychiczny jest Stabilny

theproject  

Postprzez mart001 » 6 gru 2017, o 20:39

theproject napisał(a):

Taaaa bany się sypią jak śnieg ale i tak nasze bany (Mart i ja) były zasłużone wiesz jacy my jesteśmy a i Mart Pro tipSon dla ciebie pójdź na badanie krwi gdyż wybuchowość może być wywołana przez chorobę układu krwionośnego lub to może mieć podłoże psychiczne ja u Psychologa byłem no i mój Stun Psychiczny jest Stabilny

Dear TheProject!

Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy… Byłem nawrócony kiedyś, dziś mi się zdarzyło i walczę z tym.
Obrazek
Obrazek

mart001  

Postprzez theproject » 6 gru 2017, o 22:23

mart001 napisał(a):
theproject napisał(a):

Dear TheProject!

Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy… Byłem nawrócony kiedyś, dziś mi się zdarzyło i walczę z tym.

Stary ale ta kłótnia największa jest powodem naszych banów więc no nic

theproject  

Postprzez pokemaniakiam » 17 gru 2017, o 14:34

Jd

pokemaniakiam  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary