Że co?

Postprzez bartek300 » 5 cze 2018, o 06:27

Kochani gracze Mart dostał/ła ( nie pamiętam płci tego gracza ) za wstawianie zdjęć na forum religijnej muzyki.Jeśli dobrze pamiętam.I za to poleciał ban.Co to odpowiedzi pawell.Jeśli gracz z graczem rozmawia o muzyce to każdy ma podgląd na swoje klimaty.Ale jeśli komuś się coś nie podoba to narzuca modowi ,aby tą osobą zbanował bo obraża jego to jego klimaty muzyczne.Za to ban? Nie można dawać od tak banów, jeśli muzyka dana nie jest obraźliwa w słowach.Zawsze moderatorzy zasłaniają się punktem ,,Czego nie ma w regulaminie, to nie oznacza ze można łamać je. ( Ten punkt jest częściej wykorzystywany przed modów do wywalania gracza z chatu ) Punkt ten powinien ulec zmianie Wykorzystywanie umyślnie tego punktu przez moderatorów jest zbyt częsty. Myślę ze nie warto dyskutować na temat Mart, bo już wam to wyjaśniłem. I jestem Za od blokowaniem Mart.Każdy popełnia jakieś błędy w życiu.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez nergaljr » 6 cze 2018, o 08:09

bartek300 napisał(a):Kochani gracze Mart dostał/ła ( nie pamiętam płci tego gracza ) za wstawianie zdjęć na forum religijnej muzyki.Jeśli dobrze pamiętam.I za to poleciał ban.Co to odpowiedzi pawell.Jeśli gracz z graczem rozmawia o muzyce to każdy ma podgląd na swoje klimaty.Ale jeśli komuś się coś nie podoba to narzuca modowi ,aby tą osobą zbanował bo obraża jego to jego klimaty muzyczne.Za to ban? Nie można dawać od tak banów, jeśli muzyka dana nie jest obraźliwa w słowach.Zawsze moderatorzy zasłaniają się punktem ,,Czego nie ma w regulaminie, to nie oznacza ze można łamać je. ( Ten punkt jest częściej wykorzystywany przed modów do wywalania gracza z chatu ) Punkt ten powinien ulec zmianie Wykorzystywanie umyślnie tego punktu przez moderatorów jest zbyt częsty. Myślę ze nie warto dyskutować na temat Mart, bo już wam to wyjaśniłem. I jestem Za od blokowaniem Mart.Każdy popełnia jakieś błędy w życiu.

Bartku!

1. Jestem 14-letnim mężczyzną
2. Jakbyś chciał pamiętać, to bana na forum dostałem, ale tymczasowego, za wstawianie pentagramów i odwróconych krzyży i to był ban tymczasowy
3. I'm nawrócony now
4. Pamiętać: NergalJR to konto czatowe, a Mart001 i Mart002 zostały zbanowane na czacie na zawsze :x
5. I teraz do wszystkich: Niedługo postaram się utworzyć temat dowodzący do waszej niewiedzy do tej Muzyki. Pokażę ją wam z dobrej strony.

Teraz zostało czekać na odblokowanie :roll:
Obrazek
Obrazek

nergaljr  

Postprzez jeremiash » 6 cze 2018, o 22:25

haha :lol:
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez nergaljr » 7 cze 2018, o 15:29

jeremiash napisał(a):

haha :lol:

Nie wiek, nie wygląd, a wiedza i intelekt się liczy ;)
Obrazek
Obrazek

nergaljr  

Postprzez jeremiash » 8 cze 2018, o 00:24

Mężczyzna – męski dojrzały płciowo osobnik z rodzaju Homo
https://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99%C5%BCczyzna
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez impossible » 9 cze 2018, o 18:16

Dajcie TEMAT zamkniety ;)

impossible  

Poprzednia strona

Powrót do Bany i kary