Że co?

Postprzez theproject » 24 lis 2017, o 10:59

amon-re napisał(a):wiesz co Mart001 - jesteś słaby.

Dostałeś zasłużonego, zapracowanego i słusznego bana - a teraz kwilisz, biadolisz i stękasz, bo biedactwo wejść na czat nie możesz.

Ja dostałem bana, i nie zgadzałem się z powodem, ale przynajmniej mam honor, zamknąłem więc papę i wziąłem karę na klatę.
i ba! gdy ciebie nie ma czat wydaje się dużo przyjemniejszym miejscem do spędzania czasu.

a popros' jako że tematyka prawa nie jest mi obca to - muszę nadmienić jedną kwestię
Strona ta adresowana jest głównie do DZIECI
propagowanie publicznie satanizmu, przy jednoczesnym obrażaniu innej religii - akurat chrześcijaństwa a nie islamu :) ( ciekawe dlaczego?) jest społecznie nie akceptowana, a to m.in. dlatego że chrześcijanie stanowią w Polsce wiekszość a satanistów jest w granicach populacji Pacanowa :)
Konkludując - Administracja pokewalk.pl nie chce stracić reputacji przez jednego czy drugiego będzwała i fanatyka. Niektórzy rodzice zakazują obcowania ze stronami które mogą narazić dziecko na kontakt z treściami satanistycznymi.
Poza tym to POKEMONY a nie Forum z onetu żeby sobie rozmawiać o religii.
Co Ci się pomyliło mrkapi

http://www.dzieckowsieci.pl/

Que ota?!??!?!?!? Kiedy bana miałeś?

theproject  

Postprzez amon-re » 24 lis 2017, o 14:07

tydzień bez czatu :)
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez theproject » 24 lis 2017, o 16:59

amon-re napisał(a):tydzień bez czatu :)

Ja tylko pamiętam że dostałeś na 5 dni

theproject  

Postprzez mart001 » 26 lis 2017, o 00:25

Proszę o unban :cry:
Obrazek
Obrazek
Wojciech Kilar i Quorthon - PRAWDZIWI GENIUSZE

mart001  

Postprzez misiek3000 » 26 lis 2017, o 01:26

Czy tylko ja odczuwam pewną zależność, że jeśli jest się katolikiem to ma się fory... ? Mart popełnił błędy owszem... nic o banie nie bd wspominał, bo nic to nie pomoże, ale ty amon skoro już się swojego doczekałeś, to nie dogryzaj innym, ty niby nic, ale jednak katalizatorem sytuacji byłeś... Według mnie ten temat tylko prowadzi do dłuższych banów i tyle... ADMIN ZAPEWNE NIGDY NIE WEJDZIE NA DZIAŁ BANY I KARY...
Co do tego, że grają tu dzieci... owszem i to dużo, ale to nieraz te dzieci zachowują się gorzej od marta.
Należy szanować każde wyznania, a taki katolicyzm, któremu brakuje szacunku do innych wyznań trzeba tępić.
Ostatnio edytowano 26 lis 2017, o 01:37 przez misiek3000, łącznie edytowano 1 raz
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez mart001 » 26 lis 2017, o 01:36

Obiecuję, że przestanę pisać o religii, TYLKO PROSZĘ O UNBANA!!! :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek
Wojciech Kilar i Quorthon - PRAWDZIWI GENIUSZE

mart001  

Postprzez amon-re » 26 lis 2017, o 12:21

Misiu, Misiu

Wcale tak nie uważam, że tylko katolicy mają "fory"
Tu chodzi nie o samo wyznanie, światopogląd - ale o to jakie przesłanie, wartości niesie za sobą satanizm.
Po drugie Mart ma za idola gościa, który publicznie podarł biblię, a gdyby podarł koran to byłby zwyczajnie odstrzelony z podpisem "Brutality - Allahu akbar wins"
Zresztą jego awatary zostały usunięte z Forum, czyż nie?

i jak ja katalizatorem byłem?! Początkowo mówiłem wprost, że to nie jest właściwe miejsce na taką rozmowę.
Potem używałem argumentów, a dopiero potem wkleiłem 3 modlitwy do Archanioła Michała :)
ani nikogo nie obrażałem, natomiast w drugą stronę niestety tak nie działało.

Doskonale wiesz Miśku, Mart i inni zainteresowani - że w Konstytucji jak i w kodeksie karnym ( art. 196 ) mamy taką instytucję jak obraza uczuć religijnych - bo wtedy nie było szacunku do mojego wyznania - mnie absolutnie nie obraża, że ktoś wierzy/nie wierzy w nic/coś/innego boga etc etc.
Obraża mnie propagowanie na stronie o "POKEMONACH" treści satanistycznych, które są zaprzeczeniem treści mojej religii.

A Mart z uporem maniaka, ciągle do satanizmu nawiązywał.

Jak ktoś chce być satanistą, jego sprawa, ale powtarzam to nie jest ODPOWIEDNIE miejsce na indoktrynację religijną.

Jestem za wybaczaniem, ale nie zgadzam się na odwieszanie po tak krótkim czasie.
Uważam że na czacie jest dużo, dużo spokojniej.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez pokemaniakiam » 26 lis 2017, o 15:55

O kurwa

pokemaniakiam  

Postprzez bobek24 » 27 lis 2017, o 13:22

misiek3000 napisał(a):(...) a taki katolicyzm, któremu brakuje szacunku do innych wyznań trzeba tępić.

Jeżeli już to bardziej ludzi - bo sama wiara juz swoje rewolucje miała. Ciekawe czy Admin odblokuje Marta.
WRÓCIŁEM! Gdzie moja Abra?! Ha, ha, ha!
Obrazek

bobek24  

Postprzez amon-re » 27 lis 2017, o 14:22

ale serio nie zauważyliście jak spokojnie się zrobiło na czacie?
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary