Że co?

Postprzez mart001 » 18 lis 2017, o 11:49

Zwrócę uwagę jeszcze na jedną rzecz

Dear Admin!

Wiele osób, które dostały perma, prosiły, by odwołać. Nigdy tak się nie wydarzyło, że się odbanowało perma… Może będę pierwszym okazem i jeśli zadziała (będę grzeczny) To może Drogi Admin da też innym Szansę?
Obrazek
Obrazek
Wojciech Kilar i Quorthon - PRAWDZIWI GENIUSZE

mart001  

Postprzez amon-re » 18 lis 2017, o 17:34

tęsknisz za czatem :) ?

ja jestem póki co za podtrzymaniem kary, jak widać jest już jakis promyczek nadzei ale tak łatwo się Martuś nie wywiniesz, dobrze wiesz że przesadziłeś!
poza tym nagrabiłeś sobie więc odpoczywaj :)

zresztą gdybyś zarobił jeszcze jednego bana to myślę że litości by nie było
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez theproject » 18 lis 2017, o 20:07

amon-re napisał(a):tęsknisz za czatem :) ?

ja jestem póki co za podtrzymaniem kary, jak widać jest już jakis promyczek nadzei ale tak łatwo się Martuś nie wywiniesz, dobrze wiesz że przesadziłeś!

Oj weź się już zamknij wszystko sobie zaplanowałeś i dlatego jesteśmy oboje zbanowani ja obiecuje ci że ciebie kiedyś znajdę albo po prostu zrobię ci włam na konto i też ci załatwię Permika ale w bardziej brutalny sposób. Bo to co ty zrobiłeś to po prostu był atak bezpośredni i za to też powinieneś dostać to co Mart00. I jeszcze raZ to powiem mimo że TaZ nie kazał śmierć ci Psychopato w porównaniu do ciebie nie jestem byle jakim psychopatą jestem wspaniale funkcjonującym Psychopatą

theproject  

Postprzez mart001 » 18 lis 2017, o 20:31

theproject napisał(a):

Oj weź się już zamknij wszystko sobie zaplanowałeś i dlatego jesteśmy oboje zbanowani ja obiecuje ci że ciebie kiedyś znajdę albo po prostu zrobię ci włam na konto i też ci załatwię Permika ale w bardziej brutalny sposób. Bo to co ty zrobiłeś to po prostu był atak bezpośredni i za to też powinieneś dostać to co Mart00. I jeszcze raZ to powiem mimo że TaZ nie kazał śmierć ci Psychopato w porównaniu do ciebie nie jestem byle jakim psychopatą jestem wspaniale funkcjonującym Psychopatą

Weź nie kracz, bo podobna sytuacja wyjdzie i będziesz miał gorzko…

PS Napisałeś Mart00, a nie Mart001 :D
Obrazek
Obrazek

mart001  

Postprzez dominiktar » 18 lis 2017, o 20:46

mart001 napisał(a):https://zapodaj.net/c0af8cb86d128.png.html
To błąd, czy co? Perma na czacie mam? Za to, że MIAŁEM WŁASNE ZDANIE?. Proszę o wytłumaczenie.

PS Tamta kłótnia zaczęła się tym, że rozmawiałem z graczem Bobek24 i żaliłem się, że nie mam w szkole francuskiego. I jaśnie pan Amon-re napisał mi, że mi by się przydało więcej lekcji religii. I się z nim pokłóciłem. Pytajcie gracza Bobek24, czy to potwierdza.

To tak, Twoje zachowanie jest naganne drogi Marcinie, Widać ze ci nie zależy na tej grze tylko na rozpierniczaniu gry, No i tak, Obiecałeś poprawę, nie było jej, Wyleciałeś tak samo theproject, mieliście po ostatniej szansie, Znajcie łaske pana i cieszcie sie ze nie wylecieliście ogl z gry.

dominiktar  

Postprzez theproject » 19 lis 2017, o 16:01

mart001 napisał(a):
theproject napisał(a):

Weź nie kracz, bo podobna sytuacja wyjdzie i będziesz miał gorzko…

PS Napisałeś Mart00, a nie Mart001 :D

Ja już mam perma na grę pora na ciebie "Eryk TheProject Graf" dodaj mn stary

theproject  

Postprzez theproject » 19 lis 2017, o 16:08

dominiktar napisał(a):
mart001 napisał(a):https://zapodaj.net/c0af8cb86d128.png.html
To błąd, czy co? Perma na czacie mam? Za to, że MIAŁEM WŁASNE ZDANIE?. Proszę o wytłumaczenie.

PS Tamta kłótnia zaczęła się tym, że rozmawiałem z graczem Bobek24 i żaliłem się, że nie mam w szkole francuskiego. I jaśnie pan Amon-re napisał mi, że mi by się przydało więcej lekcji religii. I się z nim pokłóciłem. Pytajcie gracza Bobek24, czy to potwierdza.

To tak, Twoje zachowanie jest naganne drogi Marcinie, Widać ze ci nie zależy na tej grze tylko na rozpierniczaniu gry, No i tak, Obiecałeś poprawę, nie było jej, Wyleciałeś tak samo theproject, mieliście po ostatniej szansie, Znajcie łaske pana i cieszcie sie ze nie wylecieliście ogl z gry.

Czyli Mart też stałego na gre dostał? Tylko Forum nam nie banuj bo Forum to czysty Fun

theproject  

Postprzez mart001 » 23 lis 2017, o 21:08

Wiesz co Dominiktarze drogi? Denerwuje mnie w Tobie jedna rzecz. To, że zapomniałeś jak to było być zwykłym graczem. Gdybyś był zwykłym graczem, to byś też walczył o odblokowanie, albo korzystałbyś z innych kont.

Niezmiernie proszę o unbana!
Obrazek
Obrazek

mart001  

Postprzez mrkapi » 23 lis 2017, o 21:48

Admin daj mu jeszcze jedną szansę każdy ma swoją RELIGIE i ją wyznaje.
Nie jestem WSZYSCYi nie mam na imię KAŻDY

mrkapi  

Postprzez amon-re » 24 lis 2017, o 02:11

wiesz co Mart001 - jesteś słaby.

Dostałeś zasłużonego, zapracowanego i słusznego bana - a teraz kwilisz, biadolisz i stękasz, bo biedactwo wejść na czat nie możesz.

Ja dostałem bana, i nie zgadzałem się z powodem, ale przynajmniej mam honor, zamknąłem więc papę i wziąłem karę na klatę.
i ba! gdy ciebie nie ma czat wydaje się dużo przyjemniejszym miejscem do spędzania czasu.

a popros' jako że tematyka prawa nie jest mi obca to - muszę nadmienić jedną kwestię
Strona ta adresowana jest głównie do DZIECI
propagowanie publicznie satanizmu, przy jednoczesnym obrażaniu innej religii - akurat chrześcijaństwa a nie islamu :) ( ciekawe dlaczego?) jest społecznie nie akceptowana, a to m.in. dlatego że chrześcijanie stanowią w Polsce wiekszość a satanistów jest w granicach populacji Pacanowa :)
Konkludując - Administracja pokewalk.pl nie chce stracić reputacji przez jednego czy drugiego będzwała i fanatyka. Niektórzy rodzice zakazują obcowania ze stronami które mogą narazić dziecko na kontakt z treściami satanistycznymi.
Poza tym to POKEMONY a nie Forum z onetu żeby sobie rozmawiać o religii.
Co Ci się pomyliło mrkapi

http://www.dzieckowsieci.pl/
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary