koza_dominika napisał(a):Też jestem na nie. A jeżeli już, to wszystkie wykarmione póki czy punkty akcji powinny być zredukowane do wartości, które teraz można osiągnąć po wprowadzeniu przelicznika. A obstawiam, że będzie na to jeszcze większy sprzeciw niż na sam przelicznik i dużo więcej pracy. Także, żeby gracze nie byli pokrzywdzeni i nie mieli w planach porzucić gry lepiej będzie wycofać przelicznik jagód.
dszymczak16 napisał(a):koza_dominika napisał(a):Też jestem na nie. A jeżeli już, to wszystkie wykarmione póki czy punkty akcji powinny być zredukowane do wartości, które teraz można osiągnąć po wprowadzeniu przelicznika. A obstawiam, że będzie na to jeszcze większy sprzeciw niż na sam przelicznik i dużo więcej pracy. Także, żeby gracze nie byli pokrzywdzeni i nie mieli w planach porzucić gry lepiej będzie wycofać przelicznik jagód.
pomysł bardzo nierozsądny bo jednye pki jakie były by robione to mega poki i sh legi a to mija się z jakimkolwiek celem każdy ma chociaż jednego poka normalnego czy to już zrobionego czy takiego w planach na najbliższy czas który straci na takiej akcji bardzo mocno i będzie to kolejny powód do odejścia z gry
koza_dominika napisał(a):dszymczak16 napisał(a):koza_dominika napisał(a):Też jestem na nie. A jeżeli już, to wszystkie wykarmione póki czy punkty akcji powinny być zredukowane do wartości, które teraz można osiągnąć po wprowadzeniu przelicznika. A obstawiam, że będzie na to jeszcze większy sprzeciw niż na sam przelicznik i dużo więcej pracy. Także, żeby gracze nie byli pokrzywdzeni i nie mieli w planach porzucić gry lepiej będzie wycofać przelicznik jagód.
pomysł bardzo nierozsądny bo jednye pki jakie były by robione to mega poki i sh legi a to mija się z jakimkolwiek celem każdy ma chociaż jednego poka normalnego czy to już zrobionego czy takiego w planach na najbliższy czas który straci na takiej akcji bardzo mocno i będzie to kolejny powód do odejścia z gry
Ogólnie chodziło mi właśnie o to, że w żadnym razie nie jest to sprawiedliwe dla każdego. Więc najlepszym wyjściem jest zrezygnowanie z pomysłu przelicznika jagód. Wtedy nikt nie będzie stratny na tym bo inaczej jest to wielka niesprawiedliwość.