Przelicznik jagód

Postprzez prometeusz13101988 » 10 kwi 2020, o 11:57

Przelicznik nie podoba mi się wogule...

prometeusz13101988  

Postprzez acmilan93 » 10 kwi 2020, o 12:04

Pomysł bez sensu który zabije grę i wielu graczy odejdzie. Sam osobiście robię pokemona i udało mi się wbić 10 k ataku i po 4 obrony, i chwilowo zacząłem karmić innego żeby mieć 2 fajniejsze, na ten moment jeśli to zostanie nie ma sensu wracać do karmienia go.

acmilan93  

Postprzez kotwitkacy » 10 kwi 2020, o 12:47

Pomysł jest koszmarny. Brak jakiejkolwiek sprawiedliwości. Niektórzy mają nawet około 2000PA przy czym 1jagoda dodawała +1PA. Dlaczego ja miałbym mieć ograniczenie do tego. Jak gra dalej będzie rozwijała się w tak złą stronę to się z grą pozegnam bo nie ma najmniejszego sensu grać gdy jest się niesprawiedliwie traktowanym.

kotwitkacy  

Postprzez koza_dominika » 10 kwi 2020, o 13:08

Też jestem na nie. A jeżeli już, to wszystkie wykarmione póki czy punkty akcji powinny być zredukowane do wartości, które teraz można osiągnąć po wprowadzeniu przelicznika. A obstawiam, że będzie na to jeszcze większy sprzeciw niż na sam przelicznik i dużo więcej pracy. Także, żeby gracze nie byli pokrzywdzeni i nie mieli w planach porzucić gry lepiej będzie wycofać przelicznik jagód.

koza_dominika  

Postprzez dszymczak16 » 10 kwi 2020, o 13:14

koza_dominika napisał(a):Też jestem na nie. A jeżeli już, to wszystkie wykarmione póki czy punkty akcji powinny być zredukowane do wartości, które teraz można osiągnąć po wprowadzeniu przelicznika. A obstawiam, że będzie na to jeszcze większy sprzeciw niż na sam przelicznik i dużo więcej pracy. Także, żeby gracze nie byli pokrzywdzeni i nie mieli w planach porzucić gry lepiej będzie wycofać przelicznik jagód.

pomysł bardzo nierozsądny bo jednye poki jakie były by robione to mega poki i sh legi a to mija się z jakimkolwiek celem każdy ma chociaż jednego poka normalnego czy to już zrobionego czy takiego w planach który mega evo nie ma i nie jest legendą a taki pok straci na takiej akcji bardzo mocno i będzie to kolejny powód do odejścia z gry że już nie wspomnę o tym że w zasadzie wiele osób które chciało by być oryginalnymi i zrobić coś innego coś co wejdzie do świata gry jako coś o czym będzie się chociaż przez chwilkę mówić zwyczajnie zrezygnowało by z takiego pomysłu bo po co robić coś takiego? W takim wypadku trzeba też wziąć pod uwagę że wiele poków bardzo straciło by na wartości np taki sh munchlax i sh slakoth chodziły by po 10-20kk bo nikt by ich nie chciał robić skor najłatwiej było by poczekac na kamyk i coś sobie nowego ciekawego zrobić a warto dodać że sh pok z którego robimy mega zyskuje +120 poziomów statystyk
Ostatnio edytowano 10 kwi 2020, o 13:23 przez dszymczak16, łącznie edytowano 1 raz

dszymczak16  

Postprzez koza_dominika » 10 kwi 2020, o 13:19

dszymczak16 napisał(a):
koza_dominika napisał(a):Też jestem na nie. A jeżeli już, to wszystkie wykarmione póki czy punkty akcji powinny być zredukowane do wartości, które teraz można osiągnąć po wprowadzeniu przelicznika. A obstawiam, że będzie na to jeszcze większy sprzeciw niż na sam przelicznik i dużo więcej pracy. Także, żeby gracze nie byli pokrzywdzeni i nie mieli w planach porzucić gry lepiej będzie wycofać przelicznik jagód.

pomysł bardzo nierozsądny bo jednye pki jakie były by robione to mega poki i sh legi a to mija się z jakimkolwiek celem każdy ma chociaż jednego poka normalnego czy to już zrobionego czy takiego w planach na najbliższy czas który straci na takiej akcji bardzo mocno i będzie to kolejny powód do odejścia z gry

Ogólnie chodziło mi właśnie o to, że w żadnym razie nie jest to sprawiedliwe dla każdego. Więc najlepszym wyjściem jest zrezygnowanie z pomysłu przelicznika jagód. Wtedy nikt nie będzie stratny na tym bo inaczej jest to wielka niesprawiedliwość.

koza_dominika  

Postprzez dszymczak16 » 10 kwi 2020, o 13:25

koza_dominika napisał(a):
dszymczak16 napisał(a):

pomysł bardzo nierozsądny bo jednye pki jakie były by robione to mega poki i sh legi a to mija się z jakimkolwiek celem każdy ma chociaż jednego poka normalnego czy to już zrobionego czy takiego w planach na najbliższy czas który straci na takiej akcji bardzo mocno i będzie to kolejny powód do odejścia z gry

Ogólnie chodziło mi właśnie o to, że w żadnym razie nie jest to sprawiedliwe dla każdego. Więc najlepszym wyjściem jest zrezygnowanie z pomysłu przelicznika jagód. Wtedy nikt nie będzie stratny na tym bo inaczej jest to wielka niesprawiedliwość.

no to cieszę się że się zgadzamy ale o takich pomysłach lepiej nie pisać bo nigdy nie wiadomo co adminowi akurat się spodoba i jak jeszcze postanowi rozbudować grę :P

dszymczak16  

Postprzez iron_skay » 10 kwi 2020, o 16:50

Najgłupsza najgorsza zmiana w historii pokewalki!!!

iron_skay  

Postprzez nieznajomy » 10 kwi 2020, o 17:21

Proszę o kulturalne wypowiedzi w tym temacie
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez koshiro » 11 kwi 2020, o 11:16

oddam poki w dobre ręce :d

koshiro  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne