Nowy konkurs!

Postprzez achmed » 6 lip 2023, o 20:11

W wakacyjnej krainie chciałbym znaleść Aerodactylite ponieważ chicałbym dosiąść mega aerodactyl i innej perspektywy zobaczyć świat,który jest taki piękny. Ulubiony pokemona julesa hmm.. może mega sceptile
Ostatnio edytowano 7 lip 2023, o 08:28 przez achmed, łącznie edytowano 2 razy

achmed  

Postprzez nefros1 » 6 lip 2023, o 21:05

Witam,

Kangaskhanite - megaewolucja Kangaskhana bardzo spodobała mi się w anime, gdy została użyta przez Ilimę w trakcie walki w lidze Aloli. Od tego czasu zacząłem inaczej patrzeć na tego pokemona oraz ogólnie na pokemony typu normalnego. Bardzo chciałbym właśnie znaleźć dwa takie kamienie, aby móc mega-ewoluować shiny kangaskhana i cieszyć się nim w tej grze.

Jako ulubionego pokemona Julesa po megaewolucji, obstawiam Mega Sableye.

edit:// nie wiem, czy istotnym jest wskazanie czy to pokemon zwykły, czy shiny. Strzelam, że jest to mega shiny Sableye

nefros1  

Postprzez lola12 » 7 lip 2023, o 17:03

Bardzo chciałbym dostać mega kamień do salamence ponieważ salamence jest moim ulubionym pokemonem na którego zbierałem od lat a nadal go nie mam
A bardzo chciałbym go mieć

Co do ulubionego poka admina to jest to chyba mega Sableye , tak mi się wydaje xd :D

lola12  

Postprzez jules1992 » 9 lip 2023, o 09:20

Nie ma znaczenie czy wersja sh czy zwykły.

jules1992  

Postprzez lukaduda » 11 lip 2023, o 22:19

Ja bym chciał dostać kamień do mega mewtwo y gdyż sam pok jest dość specyficzny dla mnie i ma dużą siłę determinację tak jak ja ;D

A ulubionym mega julesa jest jak się nie mylę Mega BLaziken
I NEED MACHINE GUN HA HA HA !

lukaduda  

Postprzez lenamroz » 12 lip 2023, o 08:41

Ulubiony Mega Kamień mój, to Mewtwonite Y. Dlaczeg? Wszystko przez profesora Sykamora i jego tajne zapiski.

Otóż jak wszyscy wiemy, profesor Sykamor prowadzi badania na temat Mega Kamieni i Mega Ewolucji. Odkrył pewien kamień, który nie wchodził w reakcję z żadnym Pokemonem, który mógłby Megaewoluować. Więc stało się jasne, że jest jakiś inny, nieodkryty Pokemon mogący przejść Megaewolucję. Jego badania dowiodły, że ten kamień jest jednym z najstarszych Megakamieni, z jakim miał do czynienia. Datował go na ok 1000 lat wstecz. Chodząc z tym kamieniem przy sobie, liczył, że jakiś Pokemon zareaguje i zostanie przyciągnięty przez ten kamień.

Późnym wieczorem gdy wracał do swojego laboratorium, drogę zastąpiła mu postać, początkowo myślał, że to człowiek, ale potem okazało się, że to Mewtwo. Telepaią poprosił profesora o zwrot jego własności. Profesor ociągając się, w końcu mu go oddał, a Pokemon zniknął i więcej się nie pojawił.

Chcę ten Megakamień, gdyż ja też chciałabym przyciągnąć Mewtwo do siebie. Co więcej, chciałabym odkryć jego genezę, gdyż jak wszyscy wiemy, to Zespół R niedawno powołał do życia tego Pokemona. Ale skoro Mewtwonite Y ma ponad 1000 lat to ten Pokemon musiał żyć dużo wcześniej. Więc nasuwa się pytanie, czy ktoś już wcześniej powołał do życia Mewtwo? A może Zespół R nie tyle, co go stworzył z DNA Mew, tylko może wskrzesił z jakiejś skamieliny albo tajemniczego jaja?

Za ulubionego Mega Pokemona admina obstawiam Mega Sableye. Co do Jules? Może Mega Blaziken? U obu najszybciej shiny wersja Pokemonów, ale mogę się mylić.
Ostatnio edytowano 27 lip 2023, o 21:37 przez lenamroz, łącznie edytowano 1 raz

lenamroz  

Postprzez matiq18 » 14 lip 2023, o 10:12

Ulubiony mega pok Julesa - Mega Lucario

W wakacyjnej krainie chciałbym znaleźć kamień do Mega Blastoisa
Uzasadnienie:
Chciałbym znaleźć kamień do Mega Blastoisa ponieważ jest to mój ulubiony pokemon z pierwszej generacji bardzo podoba mi się jego wygląd potężne działko które zyskuję przy mega ewolucji wygląda niesamowicie i nadaje temu pokowi drapieżny i groźny wygląd.

matiq18  

Postprzez dami0808 » 25 lip 2023, o 17:11

Marzy mi się kamień do ewolucji gengara. Do niego samego mam sentyment, gdyż jestem wielkim fanem serii Pokemon. Pomimo 22 wiosen na karku oglądałem każdą serię pokemon, emocjonowałem się mistrzostwem Asha jak małe dziecko, które po raz pierwszy ogląda pokemony. Czemu ten przedmiot? Przez sympatię do Gengara, a seria pokemon jeszcze zwiększyła ją. Mówiąc szczerze, żal mi było Gengara Asha, który został w perfidny sposób porzucony przez trenera. To nie on był problemem a jego były trener. Gengar swoim zaangażowaniem oraz wytrwałością dowiódł, że był bardzo ważną częścią mistrzowskiej drużyny Asha.

Czyżby tym pokemonem był mega Shiny Lucario?

dami0808  

Postprzez jules1992 » 26 lip 2023, o 16:40

kornelka300 : Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re Nowa!2023-07-26 13:09:25
Moim ulubionym mega kamykiem jest salamansite
Ponieważ lubię Pokemony typu smok i posiadam salamansa i fajnie wygląda w mega evolucji zna scar face ma dobre przyrosty .
Ulubiony mega kamyk julesa1992 zgaduje tyranitatite

jules1992  

Postprzez jules1992 » 26 lip 2023, o 16:41

Lucario : Re:Re:Pytanie o pokemona z targu: Shiny Lucario (poz: 79)2023-07-26 13:11:18
Jeśli jest ten konkurs jeszcze aktywny to poniżej jest teks do niego .
Moim ulubionym mega kamieniem jest kamień do mega ewolucji lucario ponieważ lucario jest moim ulubionym pokemonem według mnie ma dobre przyrosty i fajnie wygląda może się nauczyć według mnie 2 fajnych TM takich jak toxic i seismic toos

Ulubiony mega pok julesa1992 to mega meowtwo

jules1992  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Konkursy