Nowy konkurs!

Postprzez jules1992 » 6 lip 2023, o 13:16

Pora rozpocząć nowy konkurs. Tym razem waszym zadaniem będzie napisać jaki mega kamień chcielibyście znaleźć w wakacyjnej krainie i krótko uzasadnić dlaczego ten. Dla zwycięzców będą atrakcyjne nagrody główne, wybrany mega kamień ewolucji, 1000 muszelek, oldball. Dla każdego uczestnika, który wystartuje w konkursie będzie nagroda za udział w postaci 50 muszelek, a każdy gracz, który będzie w rankingu punktowym, dostanie dodatkowe 100 muszelek. Zasady punktacji będą identyczne jak w ostatnim konkursie, konkurs będzie trwał do końca miesiąca. W tym konkursie będzie jeszcze do wygrania dodatkowa nagroda niespodzianka, dla każdej osoby, która poprawnie wytypuje ulubionego mega pokemona jules1992, wystarczy napisać jaki waszym zdaniem to pokemon w tym samym poście.
Ostatnio edytowano 6 lip 2023, o 20:03 przez jules1992, łącznie edytowano 1 raz

jules1992  

Postprzez carpediem » 6 lip 2023, o 13:54

Tym razem krótko ; p

Altarianite - w zeszłym roku udało mi się złapać samiczkę sh swablu z eventu i do tej pory nie zdobyłem kamienia do megaewolucji, a zaraz podobny event i trochę szkoda, że tak w rezerwie leży

Fajnie, że teraz zauważyłem zmianę w opisie konkursu ;D
No to ulubione megaevo naszego moda to może Mega Mawile
Hmm, a jeśli chodzi o ulubionego MegaPoka Admina to obstawiam: Mega Beedrill
Ostatnio edytowano 16 lip 2023, o 10:28 przez carpediem, łącznie edytowano 1 raz

carpediem  

Postprzez sadysta79 » 6 lip 2023, o 14:00

Sadysta79

Chciałbym mieć mega kamień ewolucyjny do charizarda x dlatego że mnie się bardzo podoba a w dodatku jak jest shiny to wygląda na bardzo groźnego pokemona i to mi sie w nim podoba ma tez przewagę nad innymi typami np.
stalowym, trawiastym itp. Ma fajną zdolność która nazywa się Tough claws i ta zdolność ma moc taką że podczas walki zwiększa się jego moc od ataków kontaktowych o 30% i to wszystko co chciałem napisać na jego temat.
ulubionym pokemonem admina jest mega lucario
Ostatnio edytowano 6 lip 2023, o 14:30 przez sadysta79, łącznie edytowano 1 raz

sadysta79  

Postprzez flash » 6 lip 2023, o 14:04

Kamień: Galladite

Dlaczego?
Gallade to 1 z 10 moich ulubionych pokemonów. Jego wygląd, postawa, charakter... idealny partner dla mnie, chłopaka trenującego sztuki walki. Jest mistrzem uprzejmości i szermierki, kiedy staje w obronie kogokolwiek, walczy bezlitośnie i daje z siebie wszystko - to jest cecha która mi zaimponowała i dlatego stał się moim ulubieńcem.

edit:// Ulubiony mega pokemon julesa?
Mega Glalie, tak myślę:)
Ostatnio edytowano 7 lip 2023, o 20:20 przez flash, łącznie edytowano 1 raz

flash  

Postprzez sadysta79 » 6 lip 2023, o 14:29

sadysta79 napisał(a):Sadysta79

Chciałbym mieć mega kamień ewolucyjny do charizarda x dlatego że mnie się bardzo podoba a w dodatku jak jest shiny to wygląda na bardzo groźnego pokemona i to mi sie w nim podoba ma tez przewagę nad innymi typami np.
stalowym, trawiastym itp. Ma fajną zdolność która nazywa się Tough claws i ta zdolność ma moc taką że podczas walki zwiększa się jego moc od ataków kontaktowych o 30% i to wszystko co chciałem napisać na jego temat.
jules1992 napisał(a):Pora rozpocząć nowy konkurs. Tym razem waszym zadaniem będzie napisać jaki mega kamień chcielibyście znaleźć w wakacyjnej krainie i krótko uzasadnić dlaczego ten. Dla zwycięzców będą atrakcyjne nagrody główne, wybrany mega kamień ewolucji, 1000 muszelek, oldball. Dla każdego uczestnika, który wystartuje w konkursie będzie nagroda za udział w postaci 50 muszelek, a każdy gracz, który będzie w rankingu punktowym, dostanie dodatkowe 100 muszelek. Zasady punktacji będą identyczne jak w ostatnim konkursie, konkurs będzie trwał do końca miesiąca. W tym konkursie będzie jeszcze do wygrania dodatkowa nagroda niespodzianka, dla każdej osoby, która poprawnie wytypuje ulubionego mega pokemona admina, wystarczy napisać jaki waszym zdaniem to pokemon w tym samym poście.

ulubiony pokemon admina to mega garchomp

sadysta79  

Postprzez largendo » 6 lip 2023, o 15:53

2 x N-Lunarizer - żeby wzmocnić na maksa pokemona

largendo  

Postprzez emmablack » 6 lip 2023, o 16:18

ja w wakacyjnej krainie bym chciała znaleść mega kamień do Latiosa . Ponieważ gdyż jeszcze nigdy nie udało się zdobyć więc bym chciała wygrać . Ale mam tą nadzieje że bedzie dobrze i się uda wygrać. A tak po za tym Latios to fajny pokemon i był by mile widziany w mojej drużynie. :)

emmablack  

Postprzez gameover » 6 lip 2023, o 16:45

Oto mały wierszyk o moim ulubionym Kamyku Mega

Kamień Mega dla Latiosa, pełen blasku i magii,
Siła potężna, zdolności wspaniałe, jak z bajki.
Statystyki rosną, ataki są druzgocące,
Latios, niepokonany, jak gwiazda na niebie.

Ulubionym Mega Pokemonem Admina jest;

Mega Rayquaza

Ulubionym Mega Pokemonem Jules1992 jest;

Mega Blaziken
Ostatnio edytowano 12 lip 2023, o 18:52 przez gameover, łącznie edytowano 2 razy

gameover  

Postprzez sqieshi » 6 lip 2023, o 17:42

W wakacyjnej krainie chciałbym znaleźć galladite, bo mega gallade to moja ulubiona mega ewolucja. Kiedy grałem pokemon omega ruby i X był on w mojej drużynie, chciałbym również tutaj mieć go w drużynie.

Myślę, że ulubionym mega pokemonem Julesa jest mega gardevoir
Ostatnio edytowano 7 lip 2023, o 08:56 przez sqieshi, łącznie edytowano 3 razy

sqieshi  

Postprzez joseph34 » 6 lip 2023, o 19:39

Ulubiony pok Julesa to Mega Blastoise
Kamień który chciałbym znaleźć to charizaditex. Jestem Tradycjonalistą i pierwsza generacja jest najlepsza, do tego jeden z najmocniejszych pokow ze wszystkich generacji i do tego po Mega ewolucji wygląda jak shiny :)
Ostatnio edytowano 8 lip 2023, o 01:02 przez joseph34, łącznie edytowano 1 raz

joseph34  

Następna strona

Powrót do Konkursy