Never ending story v2

Postprzez theproject » 11 cze 2017, o 22:52

Tymczasem u Shooter Squadronu
Podczas wędrówki przez świat ultrabestii nagle wszyscy pod wpływem elektryczności zemdleli obudził się TheProjectEr który zauważył że jest sam nagle napadły go 3 Dzikie Buzzwole od tyłu i rzuciły nim w dal doleciał aż do ...
Ostatnio edytowano 2 lip 2017, o 20:08 przez theproject, łącznie edytowano 1 raz

theproject  

Postprzez ivriel » 15 cze 2017, o 16:33

Oni byli bliscy jej sercu, lecz nie duszy, która była już zczerniała.

(...) Przed świtem.

-Przepraszam Mart... - wyszeptała i pocałowała go ostatni raz. Cicho wstała i odeszła kawałek. Jeszcze kilka minu dzieliło ją od wschodu słońca. Ze zniecierpliwieniem odliczała sekundy. Wreszcie wstało i nadszedł ON. Skinęła mu głową na powitanie.

- To oni?
- Tak.
- Zatem trafią do wiezięnia... - I w tejże właśnie chwili wyszło kilka Dragonairów, Garchompy, Zweilousy i pochwyciły tą ekipę. Obstawą tej malej armii były Charizardy i Salamemce. Ludzie budząc się nie wiedzieli co się dzieje. Mart szukał wzrokiem Ivriel i nawoływał ją. Odwróciła głowę, którą spuściła by tego nie widzieć.

-Idźmy już do pałacu - Wyszeptała.
- Jak sobie chcesz - Rzekł ON z kpiącym uśmiechem. Ruszyli w drogę. Po jakimś czasie dotarli do niewielkiej budowli zbudowanej z czegoś co przypominało taflę szkła, przynajmniej na zewnątrz. "Jeńcy" trafili do więzienia, gdzie byli inni zaginieni.

W sali tronowej.
- dominiktar czy ty wiesz, że... - Zwróciła się do NIEGO.
- Zakochałaś się sis?
- Nie, ja tylko bro chcę powiedzieć...
- Jasne. Jego już nie ma tak jak i całej reszty. - Westchnęła, gdy to powiedział.
- Tak, wiem. - Odrzekła już nieco ciszej i wyjrzała przez okno. Chłopak stanął obok niej.
-Razem pokonamy naszych wrogów. - Skinęła głową, w pełni się z nim zgadzając. Niech tylko znajdzie tą legendę, a jego też pokona. Uśmiechnęła się do siebie.

Koniec rozdziału 3
Obrazek

ivriel  

Postprzez theproject » 15 cze 2017, o 17:00

Rozdział 4 - Wybaczenie
TheProjectEr : Jestem sam rozbili nas ja jestem ledwo żywy i nie wiem co mam robić . Nagle TheProjectEra otoczyło 6 Zwelious'ów które były gotowe by wystrzelić puls smoczy TheProjectEr wiedząc że jest bezbronny poddał się.

Co będzie dalej z TheProjectErem dowiecie się następnym razem

theproject  

Postprzez mart001 » 15 cze 2017, o 23:25

Rozdział kolejny!

Tymczasem u grupy:

-Ledwo co się wyszło, a tu już cię aresztują… - Mówił pod nosem Chris.
-No i siedzimy w tym więzieniu… - Smutnym głosem rzekł Lemmy.
-Przynajmniej pokemonów nam nie zabrali… - Powiedział Mart.
-Właśnie! To jest myśl! - Wykrzyknął Nergal - O Father! O Satan O Sun!
-Co takiego? - Spytał John Porter.

Nergal wziął pokeballa i krzyknął:
-Spiritomb! Wybieram cię!
Pokemony smoki podleciały do celi, w której była ekipa.
-Spiritomb uśpij ich!
Smoki posnęły. Mart wykorzystując okazję poprosił Lucario aby zniszczył kraty.

-Uciekliśmy! - Ucieszyli się.
-A teraz… Ratujemy pozostałych! Nergal! Poproś Spiritomba, aby usypiaj wrogie pokemony! Lemmy! Chris! John! każcie swoim pokemonom, żeby niszczyły kraty! - zarządził Mart.
-Tak jest! - odpowiedzieli wszyscy.

Tak więc rozpoczęli wielką pomoc. Uratowali Metallicę, Vadera, Iron Maiden, Kissa, AC/DC, Sabaton i przede wszystkim: Kurta Cobaina, i pozostałych. Zajęło im to kilka godzin.

Mart stanął na skale, wiatr rozwiewał mu włosy i mówił wyniośle:
-Drodzy muzycy, fani Metalu i Rocka! Ja! Książę Mart Magnetic Magnet of Magnets Metalhead 666, zarządzam o zjednoczeniu sił i stawieniu czoła JEMU! Czy jesteście gotowi na rozlanie krwi?

-Mart… Pamiętam pierwsze spotkanie… Kiedy Cię uratowałem przed śmiercią… - Wzruszył się Lemmy.
-Przepraszam za tę kłótnię. Dziękuję, że mnie uratowaliście! - Rzekł Kurt.
-Miło było współpracować… To dla mnie wielki zaszczyt - Powiedział Nergal.
-Do boju!!! - Wykrzyknął Mart.

Książę niszcząc drzwi posiadłości JEGO przygotował się do najcięższej walki w swym życiu!

Czy pokona JEGO? Czy będzie Królem a Ivriel Królewną? O tym zadecyduje los!
Obrazek
Obrazek
Wojciech Kilar i Quorthon - PRAWDZIWI GENIUSZE

mart001  

Postprzez theproject » 16 cze 2017, o 10:25

TheProjectEr został dostarczony przez Zweliousy do więzienia gdzie już była rozwałka i Zweliousy znokautowały Spiritomba Nergala a TheProjectEr wykorzystał to że Zweliousy odwróciły wzrok i zrobił Tak : Gallade ! Aggron ! Primarina ! Florges ! Typhlosion ! Salamence ! Aggron Mega Ewolucja ! Uwolnijmy moc Z Typhlosion ! Gallade jesteśmy jednością ! Aggron i Gallade zmieniają wygląd Aggron Brick Break ! Typhlosion All-Out-Pummeling ! Gallade Close Combat ! Primarina Florges Moonblast ! Salamence Outrage ! Każdy z Pokemonów TheProjectEra wiedział gdzie uderzyć. Gallade i Typhlosion biły tak szybko że nikt oprócz TheProjectEr nie widział że uderzają Aggron połamał Jednego z Zweliousów zaś Florges i Primarina pomagały sobie nawzajem i znokautowły 2 Zweliousy razem a Salamence ze względu na swój wysoki atak za 1 ciosem znokautował Zweliousa zaś w stronę Gallade'a leciał atak Aura Sphere TheProjectEr odbił atak w ziemię i powiedział :
Jeśli będziemy współpracować napewno się stąd wydostaniemy

Czy TheProjectEr Mart001 i metalowcy dadzą sobie radę dowiecie się kiedy? Następnym razem

theproject  

Postprzez ivriel » 2 lip 2017, o 21:23

Gdy wyważyli oni drzwi i wpadli do środka sali, Ivriel właśnie rozmawiała z NIM przy herbatce. Stół z napojami stał pośrodku komnaty, a oni siedzieli naprzeciw siebie. Spojrzeli na drzwi znajdujące się teraz przed samiutkim stołem po czym spojrzeli na przybyłych. Dominiktar najszybciej się otrząsnął i wezwał Rayquazę siostry. Ivriel zastygła w bezruchu ze szklanką herbaty w rękach.

- Ivriel? - Zapytał Mart, sam nie wiedząc co myśleć. Ona go zdradziła.
- Ivriel jest teraz zajęta, prawda, siostrzyczko? - Spytał brunet spojrzawszy na nią.
- Ja... - Zająknęła się cicho. Nie wiedziała co powiedzieć, przecież Mart miał być w więzieniu...
- No widzisz, nie masz tu czego szukać uciekinierze... - Warknął brat szatynki, wstając od stołu. - Rayquaza do boju!
- Lucario do boju! Ivriel ty mnie zdradziłaś, a ja... - ostatnie zdanie już wyszeptał. Dziewczyna spuściła głowę, lecz po chwili odstawiła kubek po czym wstała od stołu.
- Ray outrage, a potem extremespeed! - Krzyknęła spojrzawszy spod rzęs na Marta. Nie mogła przecież dopuścić do słowa głosu serca, musiała walczyć.

Jednak czy Ivriel i dominiktar pokonają więźniów? Tego dowiecie się wkrótce.
Obrazek

ivriel  

Postprzez theproject » 4 lip 2017, o 22:06

Rozdział 5 - Świat pod rządami diabła
Ivriel i dominiktar pokonali wszelki opór do walki ostatecznie staje TheProjectEr który mimo że potężny ledwo dał sobie radę z rodzeństwem jednak próbował pozbawić ich przytomności widząc to Mart postanowił zabić TheProjectEr'a jednak ten nie przewidział tego że TheProjectEr się obróci Ivriel musiała patrzeć jak TheProjectEr bije Marta do nieprzytomności a potem wszystkich zabiera ze świata ultra bestii a po powrocie do świata normalnego zyskuje ponowną kontrole nad Shooter Squadron a potem wprowadza świat w stan wojenny i podbija Region Unova Region Kalos Region Alola i Region Orre zaś były Shooter Squadron w składzie Mroczna pokemonek c0ldz3r0 kasia117 i NeonShot trafia do więzienia zaś nowy Shooter Squadron prezentuje się tak Zonkamal Mart001 Ivriel Misiek3000 SzaraMyszka SZyca i dominiktar

Co będzie dalej ? To los pokaże

theproject  

Postprzez c0ldz3r0murder » 4 sie 2017, o 21:32

TheProjectEr wzywa Shooter Squadron do swojego zamku w Sinnoh by ogłosić im pewne odkrycie .
Squadronie oficjalnie mogę wyruszyć z wami na podbój świata ale wy zaatakujecie z zwiadowcami Region Hoenn zaś ja zduszę region Kanto sam - powiedział i zmienił się w jego wersję z przed jego śmierci ale był tak samo dobry jednak powiedział - jeśli świat będzie będzie pod naszą kontrolą nie będzie żadnych sporów a karą za wywołanie sporu będzie śmierć ale pamiętajcie ich ostatnią linią obrony będzie region Johto ja spróbuję się skontaktować z byłym Squadronem

Co będzie dalej ? Czy Mart001 i Ivriel poprowadzą Shooter Squadron do zwycięstwa nad regionem Hoenn ? Czy TheProjectEr zdusi region Kanto? Tego się dowiemy po przerwie.
Tak, Blaziken jest Uberem . Speed Boost nie boli

c0ldz3r0murder  

Postprzez misiek3000 » 4 sie 2017, o 22:16

Po długiej ich wyprawie musieli zatrzymać się w pobliskim mieście GhostRiver, gdzie musieli przenocować... W czasie snu usłyszeli szelest i śmiech gengara... Zobaczyli jedynie czarną postać we mgle, która mówiła jakby do siebie...
-Trzeba im pomóc... Sami sobie tutaj nie dadzą rady, nawet najwięksi trenerzy nie mogli się oprzeć rzece duchów...
- Ale mają cię nie zauważyć, będziesz ich aniołem stróżem! - odpowiedziała pustka...

Czyżby ktoś ktoś nowy? Dowiecie się później.
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez theproject » 5 sie 2017, o 00:17

Tymczasem u TheProjectEra i Team Anarchy (Ex-Shooter Squadron) :

Słuchajcie ja żartowałem z tym że jestem zły powiedział TheProjectEr zmienił się w tego samego osobnika który jest ulubieńcem wszystkich XDZ kappa. Co ? To ty jesteś żywy? Spytał pokemonek . Tak i Nie tak naprawdę w świecie Ultra Bestii nie da się zginąć. Po czym na wielkim ekranie pojawiła się związana taśmą dziewczyna była to zola5 zaś tym człowiekiem który jej to zrobił był bartek300 bez wachania zjednoczony Shooter Squadron postanowił zniszczyć bartka który żądał okupu 50kkk ¥ Za jej życie . Squadron latał przez cały region Kanto aż kasia znalazła jego kryjówkę jednak evee1pikachu1 znokautował ją i obwiązał ją taśma wkrótce też za nią chciał okup ponad 1000000000000 ¥ Za jej życie jednak ona wciąż miała ze sobą identyfikator dzięki czemu znaleźli bartka i evee1pikachu1 . Po dotarciu do nich odbyła się ta rozmowa : Tak szybko zebraliście hajs? - Spytał Bartosz300 Nie. odpowiedział TheProjectEr. to walcz - evee1pikachu powiedział. Do walki stanęli pokemonek i TheProjectEr . Mr.Mime walcz . Powiedział bartek. Pikachu idź . Powiedział wiadomo kto. Mew walcz powiedział pokemonek. Gallade nie możemy tej walki przegrać . DO BOJU!!! . Gallade jesteśmy jednością. Gallade i TheProjectEr wchodzą w białe światło. CO TO JEST?! - Spytał przestraszony evee1pikachu1 gdy nagle z białego światła wyskoczyły dwa Gallade'y Oponenci poddali się ze względu na TheProjectEra a zola i kasia zostały uwolnione . Dzięki za pomoc . Jestem zola5 jestem Mistrzynią regionu Kanto.

Czy bohaterowie zdobędą region Kanto bez walki? Dowiemy się wkrótce

theproject  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark