Never ending story v2

Postprzez mart001 » 13 maja 2017, o 21:44

Rozdział 2
Nagle TheProjectEr Zjawił się w Piekle, gdzie spotkał świętej pamięci Lemmy'ego Kilmistera, założyciela Motörhead i...
Obrazek
Obrazek
Wojciech Kilar i Quorthon - PRAWDZIWI GENIUSZE

mart001  

Postprzez theproject » 13 maja 2017, o 21:55

Aaaaaaaa - krzyk TheProjectEr'a rozchdzi się po całej drodze zaś c0ld wiedział że oszukał śmierć i że piekło powinno wziąć jego a nie Trenera który go pokonał poszli za radą do pokemonka ...

theproject  

Postprzez pokemonek » 13 maja 2017, o 22:14

on na to : podążajcie w stronę wodospadu tam spotkacie fantastyczne dziewczę które wam pomoże zwie się :

pokemonek  

Postprzez mart001 » 13 maja 2017, o 22:25

...Alissa! Lemmy zapytał się TheProjectEr'a, czy potrzepuje pomocnika i oprowadzacza po Piekle. Odpowiedź TheProjectEr'a to:...
Obrazek
Obrazek

mart001  

Postprzez theproject » 13 maja 2017, o 22:53

Nie potrzebuje pomocnika dam sobie - Rozmowę przerywa strażnik piekieł TheProjectEr pokonuje jego poki na 90lvlu czyli Flareon Arcanine Ninetales za pomocą Primarina lvl100 ucieka do wrót piekieł gdzie spotkał Mroczna,Kasia117 i c0ldz3r0 uciekli z piekła chwycił Mroczną za gardło i zaczął ją dusić zostawił ją i wyzwał na pojedynek pokemon 1vs1 Mroczna wystawiła Tyranitar zaś TheProjectEr wysłał Gallade osoby które toczą bój - Mega evolucja. TheProjectEr- Gallade Close combat Tyranitar nie wytrzymuje ciosu TheProjectEr podał rękę przegranej i wrzystko wróciło do normalności. c0ld został wysłany do więzienia w regionie Orre. Mroczna i TheProjectEr wyjechali do Aloli. Kasia wróciła do treningu z pokemonkiem. Koniec rozdziału 2 czekamy na epilog

theproject  

Postprzez pokemonek » 14 maja 2017, o 01:42

pewnej nocy kiedy Pokemonek wracał z imprezy zauważył ciemną postać , próbował swoich sił w walcę z nią lecz niestety w trakcie walki zasnął i został uprowadzony

pokemonek  

Postprzez theproject » 14 maja 2017, o 12:03

Kasia powiadomiła wszystkich o zniknięciu pokemonka Mroczna i TheProjectEr polecieli po c0lda do regionu Orre i od razu polecieli spotkać się z Kasią aby zlokalizować miejsce gdzie trzymają pokemonka szukali do godz 1 AM i nagle zaatakowała ich ta sama ciemna postać co zaatakowała pokemonka - Vileplume użyj usypiającego proszku - wydał rozkaz swemu pokemonowi TheProjectEr Kasia117 i Mroczna poszli spać zaś tylko c0ld uniknął proszku. C0ld wyzwał czarną postać na pojedynek pokemon 2 vs 2 Czarna postać wysyła Lucario i Espeon zaś C0ld wysyła Garchomp'a i Gardevoira. Od razu zostaje znokautowany Gachomp zaś Gardevoir zostaje sama na Lucario i Espeona Gardevoir użyj Moonblast na Lucario . Myślisz że mnie pokonasz?- Ciemna postać jest pewna swego zwycięstwa jednak Gardevoir łączy się z c0ldem i nokautuje Lucario krytycznym Moonblastem a potem w pojedynku 1vs1 wygrywa Gardevoir jednak c0ld z powodu wycieńczenia mdleje w tym samym momencie budzi się reszta i

theproject  

Postprzez pokemonek » 14 maja 2017, o 21:07

Kasia po przebudzeniu jak nigdy bierze za fraki ciemną postać próbując wyciągnąć gdzie znajduje się Pokemonek lecz ta odpowiada szyderczym śmiechem i przegryza kapsułkę Cyjanku potasu która była ukryta w zębie , rozpaczając Kasia mówi nigdy go nie odnajdziemy :(

pokemonek  

Postprzez theproject » 14 maja 2017, o 22:26

Kasia nie wiedząc co ma zrobić budzi c0lda i mówi mu że to przez niego go nie znajdą ten jednak wysłał Gardevoir by ta zbadała tor chodzenia ciemnej istoty którą okazał się być Mart001. Gardevoir poprowadziła ich do pokemonka który był zamknięty w szopie i sobie smacznie spał obudzili go i polecili na swych poxach do Aloli gdzie spędzali wesoło czas. Zwłoki Marta zostały wyrzucone do świata ultra bestii gdzie zostały rozszarpane. Koniec epilogu czekamy na Akta trenera pokemonka

theproject  

Postprzez mart001 » 3 cze 2017, o 20:56

Zwłoki Marta zostały wyrzucone do świata ultra bestii gdzie zostały rozszarpane.

r. kolejny (nie wiem, który to rozdział xd)

Bestia została powstrzymana przez...
-Orbeast! Niedobry piesek! Nie będzie karmienia przez tydzień! - Krzyczał znajomy Martowi głos.
-Przepraszam. Albo się mylę, albo pan to Lemmy! - Wypowiedział Mart, po czym ciemna postać odwróciła się.
TO BYŁ LEMMY KILMISTER, ZAŁOŻYCIEL MOTöRHEAD!
-Tak młodzieńcze, to ja!
Mart odbył spacer z Lemmym po świecie ultrabestii. Chodzili przez kilka godzin.
-Rozmawiamy, rozmawiamy i końca nie widać. A jak masz na imię młodzieńcze? Stary jestem, zapominalski jestem...
-Jestem Mart Magnetic Magnet of Magnets Metalhead Sześćset Sześćdziesiąty Szósty (666), ale możesz mi mówić Mart.

Idą i idą, i końca nie widać. Nagle spotykają osobę z długimi po szyję blond włosami. TO BYŁ!...
-…Kurt Cobain?! - krzyknął Mart.
-Nieeee!! Dlaczego? - Krzyczał Kurt.
-Cóż się stało? - spytał Lemmy.
-Kim wy jesteście?
-Mart Magnetic Magnet of Magnets Metalhead Sześćset Sześćdziesiąty Szósty (666), ale możesz mi mówić Mart.
-Ian Fraser Lemmy Kilmister
-Kurt Cobain miło mi. A czemu krzyczałem?! Bo ON porwał Chrisa Cornella!
-Jaki kurde ON?! - Pytał Mart...

Kim jest ON? Co się z nimi stanie? Dowiecie się w kolejnym rozdziale...
Obrazek
Obrazek

mart001  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark