Wielkanoc 2025

Postprzez carpediem » 21 mar 2025, o 20:19

Dzień dobry!

Mimo, że Wielkanoc dopiero za 4 tygodnie, warto już teraz się zastanowić czego oczekujemy w grze w ramach eventu. Także piszcie śmiało co Wam wpadnie do głowy, jakie mechaniki, bonusy, pokemony chcecie zobaczyć!

Nie ograniczajcie się do jednego pomysłu, im więcej koncepcji tym event będzie ciekawszy i admin będzie miał większy wybór, aby stworzyć coś super

carpediem  

Postprzez brock-z-marmori » 21 mar 2025, o 21:35

Wielkanoc to święta jajeczne więc i event taki proponuję.
Czas wyklucia się u mr pokemona - 50% podczas trwania eventu i zwiększona szansha na shiny z klucia.
A co do samej zabawy znajdowanie itemow wielkanocnych: jajo=1pkt chlebek=3pkt kielbasa-5pkt sloik majonezu 10pkt i zajaczek 15pkt i nabijanie za nie pkt, tylko bez ograniczenia ze tyle i tyle w danej godzinie tylko no limit tak by kazdy mial szanse i przelicznik x3 jezeli odgadniesz poka zamazanego bo to fajny pomysl.
A nagroda za to alolan eggzekutor z plusem i expo,mega itemy iskra i te wszystkie inne duperele w zaleznosci od miejsca zajetego. 15 osob do topki.

brock-z-marmori  

Postprzez sojer2008 » 22 mar 2025, o 09:09

Niezły pomysł Brock .
Dorzucilbym mega boostery, mega kamienie , przedmioty do fuzji necrozmy bo bardzo ciężko je trafić...
Może jeszcze w czasie eventu możliwość kupienia jajka jakiego chcemy bo za 11 k pd ( niektórzy mają drożej ) dostajesz losowe jajko więc trochę marny interes. Może chociaż w trakcie eventu jakiś bonus kto co chcę może kupić i wybrać co ;)

sojer2008  

Postprzez marta0201 » 28 mar 2025, o 20:25

Moja propozycja :D
- Dzicz - Możliwość spotkania w dziczy przedstawicieli Wielkanocy czyli, Torchic reprezentujący wielkanocnego kurczaczka oraz Lopunny reprezentujący wielkanocnego króliczka. Dawałyby one nam określoną ilość pisanek. Pisanki można by wymieniać na nagrody. Chodzi o taki "sklep" co mieliśmy przy wymianie zebranych piłek z euro. Im większa ilość pisanek, tym lepsza nagroda. Za mniejszą ilość drinki, jagody, eliksiry itp. Lepszymi nagrodami byłyby wybrane ataki, kamienie megaewo, płyty arceus itp. Najlepszymi i chyba najbardziej pożądanymi nagrodami byłby nowe przedmioty do evo alolanów czyli iskra lodu, obsydian alola, oraz nowy przedmiot xerneas cube. Myślę, że to by zachęciło wielu graczy do klikania również w dziczy, a nie tylko w krainie. :D

- Kraina - Wielkanoc kojarzy mi się z kolorowymi meteorami z Alola. (okrągłe i kolorowe jak jajka wielkanocne) Może powrót wymiany kolekcji tych poków za jakiegoś fajnego alolana z ładnym plusem? Ewentualnie możliwość trafienia alolanów w krainie. :D Przyjemną formą eventu jest gdy każdy ma codzienne zadania do zrobienia od najprostszego do najtrudniejszego. W nagrodę przepustki do krainy. Zadania ma każdy swoje, co daje możliwość ich zrobienia każdemu. Niezależnie o której godzinie może wejść, pograć. Wiadomo, że w święta trzeba też czas poświęcić rodzinie, więc myślę, że to bardzo dobra opcja. :D

marta0201  

Postprzez gierkofan » 15 kwi 2025, o 21:24

Ja mam pomył na mini grę jako dodatek żeby dodać żyt jajkiem na odległość by to działało podobnie jak z tymi kombinezonami

gierkofan  

Powrót do Propozycje do gry