1. Niedawno zostal zmieniony wyglad profilu graczy i pojawila sie tam statystyka dotyczaca alei slaw. Fajnie by bylo to rozwinac i dodac jeszcze inne(wyzwania, zadania profesorow, zlapane gatunki pokow w regionie itp.) A mozna by bylo zrobic to tak. W miejscu gdzie jest teraz ten pierscien(koleczko) ze statystyka alei slaw umiescic ogolna statystyke np "ogolny postep" obejmujaca wszystkie pozostale a pod nia wstawic przycisk "szczegolowe statystyki", przenosilby nas on na strone z wymienionymi wczesniej statystykami.
2. Dodalbym kilka nowych osiagniec w miejscu tych ogolnych widocznych w kazdym regionie: spotkani trenerzy, pokonani trenerzy, spotkanie sh pokemony, zlapane sh pokemony.
3. Zwiekszenie ilosci skladow. Fajnie by bylo dodac jeszcze dwa sklady(w okienku pokow w skladzie spokojnie sie jeszcze zmieszcza dwa przyciski

) ja je nazwalem "Przechowalnia" i "Na targ". Wymyslilem sobie, ze "przechowalnia" bylaby platna, to znaczy, ze za kazdego poka sie tam znajdujacego trzebaby bylo placic 1000 jenow na dobe, a sklad miescilby max 100 pokow, czyli oplata wynosilaby max 100k na dobe. Jezeli kasy by zabraklo graczowi to dopuki nie zaplacilby 10-krotnosci swojej dziennej oplaty, nie mialby dostepu do pokow tam sie znajdujacych. Jesli chodzi o sklad na targ to wedlug mnie wystarczylby o pojemnosci 50, a znajdowalby sie tam poki przeznaczone na sprzedaz i z tamtad bylyby wystawiane na targ i tez tam by wracaly po wycofaniu ich z targu.
Fajnie by bylo aby te sklady nie byly dostepne od razu, a przynajmniej nie odrazu mialy maksymalna pojemnosc, tylko zwiekszalyby sie po zakupie przedmiotow tak jak ta jest ze skladem i rezerwa.
4. Zwijanie skladow. Ktos juz o tym pisal wczesniej. Ja przedstawie swoj pomysl, mysle bardzo prosty do wykonania, bo juz w grze jest cos podobnego, a chodzi mi o to, zeby sklad zrobic na wzor plecaka, czyli wchodzac w druzyne mielibysmy tak jak teraz poki z druzyny a pod spodem paski tak jak w plecaku(sklad, rezerwa no i te moje nowe, jezeli pomysl sie przyjmie

). Te paski juz sa w skladzie, ale brakuje im tej funkcji zwijania.