Statystyki, osiagnięcia itp.

Postprzez ariuses » 18 lut 2017, o 16:16

1. Niedawno zostal zmieniony wyglad profilu graczy i pojawila sie tam statystyka dotyczaca alei slaw. Fajnie by bylo to rozwinac i dodac jeszcze inne(wyzwania, zadania profesorow, zlapane gatunki pokow w regionie itp.) A mozna by bylo zrobic to tak. W miejscu gdzie jest teraz ten pierscien(koleczko) ze statystyka alei slaw umiescic ogolna statystyke np "ogolny postep" obejmujaca wszystkie pozostale a pod nia wstawic przycisk "szczegolowe statystyki", przenosilby nas on na strone z wymienionymi wczesniej statystykami.
2. Dodalbym kilka nowych osiagniec w miejscu tych ogolnych widocznych w kazdym regionie: spotkani trenerzy, pokonani trenerzy, spotkanie sh pokemony, zlapane sh pokemony.
3. Zwiekszenie ilosci skladow. Fajnie by bylo dodac jeszcze dwa sklady(w okienku pokow w skladzie spokojnie sie jeszcze zmieszcza dwa przyciski ;) ) ja je nazwalem "Przechowalnia" i "Na targ". Wymyslilem sobie, ze "przechowalnia" bylaby platna, to znaczy, ze za kazdego poka sie tam znajdujacego trzebaby bylo placic 1000 jenow na dobe, a sklad miescilby max 100 pokow, czyli oplata wynosilaby max 100k na dobe. Jezeli kasy by zabraklo graczowi to dopuki nie zaplacilby 10-krotnosci swojej dziennej oplaty, nie mialby dostepu do pokow tam sie znajdujacych. Jesli chodzi o sklad na targ to wedlug mnie wystarczylby o pojemnosci 50, a znajdowalby sie tam poki przeznaczone na sprzedaz i z tamtad bylyby wystawiane na targ i tez tam by wracaly po wycofaniu ich z targu.
Fajnie by bylo aby te sklady nie byly dostepne od razu, a przynajmniej nie odrazu mialy maksymalna pojemnosc, tylko zwiekszalyby sie po zakupie przedmiotow tak jak ta jest ze skladem i rezerwa.
4. Zwijanie skladow. Ktos juz o tym pisal wczesniej. Ja przedstawie swoj pomysl, mysle bardzo prosty do wykonania, bo juz w grze jest cos podobnego, a chodzi mi o to, zeby sklad zrobic na wzor plecaka, czyli wchodzac w druzyne mielibysmy tak jak teraz poki z druzyny a pod spodem paski tak jak w plecaku(sklad, rezerwa no i te moje nowe, jezeli pomysl sie przyjmie ;) ). Te paski juz sa w skladzie, ale brakuje im tej funkcji zwijania.

ariuses  

Postprzez pokemonek » 18 lut 2017, o 17:58

dodatkową alejkę , dodatkowe turki , poki których nie ma , no i naprawienie ataków co mają 0 mocy 0 działania tego brakuje w grze chyba tak moim zdaniem ogólnie + kilku innych rzeczy ale no to takie największe braki... może też dodałbym dla ludzi co mają zrobionych 6 poków i się nudzą czy coś bo nie mogą wypróbować nic nowego arenę 12vs12 czyli zakładka team rezerwowy no i team podstawowy + team rezerwowy walczą ze sb jak ktoś nie chce brać udziału ma puste to
Ostatnio edytowano 18 lut 2017, o 18:02 przez pokemonek, łącznie edytowano 1 raz

pokemonek  

Postprzez pokemonek » 18 lut 2017, o 17:59

ale reszta też fajna za

pokemonek  

Postprzez kreon » 19 lut 2017, o 05:29

Nie!! Na nie!! Jeszcze proponuj pokazanie całej rezerwy i logów danego gracza od początku gry!

kreon  

Postprzez gruby32123 » 21 lut 2017, o 21:30

Jestem czesciowo za. Chodzi mi o zakladke z tymi pokemonami na targ. Sam czesto nie pamietajac lvl-a pokemonow ktore mam na sprzedaz szukam ich jakis czas a z ta opcja bedzie latwiej :) Poza tym denerwuje mnie jak pokemony z licytacji ktore sie nie sprzedadza wracaja na rezerwe a gdyby dodac ta zakladke odnosnie pokemonow na targ, wracalyby wlasnie tam. Wiec za ta czescia propozycji jestem jak najbardziej za :P

gruby32123  

Postprzez ariuses » 22 lut 2017, o 12:14

z tymi dodatkowymi chodzi mi glownie o to, zeby mozna bylo jakos posegregowac te poki, ja teraz w rezerwie mam taki bajzer, ze jak przychodzi promocja na sh to nie wiem co moge sprzedac, a co mialo byc do expienia, a co chcialem wystawic na targ i tylko czas marnuje nad rozmyslaniem o tym

ariuses  

Powrót do Propozycje do gry