Dobrze wytłumaczę Ci to dokładnie bo widzę, że nie chcesz sam przed sobą przyznać, że zasłużyłeś na bana.
Punkt 1.
Wiem, że konta Waldek/Craig nie należą do Ciebie i nigdzie nie napisałem, że dostałeś bana za PUSH z tymi kontami. Jednak transakcjami z tymi kontami złamałeś regulamin bo do pożyczania kasy użyłeś przedmiotów. A komunikat przy wystawianiu przedmiotów jest, ale nie pierwszy raz miałeś to gdzieś.
Punkt 2.
Wielokrotny PUSH w opisie bana dotyczy m.in: transakcji z kontem Szczupak. Jak sam oficjalnie przyznałeś we wcześniejszych postach to twoje konto. Przesyłałeś z tego konta na konto karpik TM po minimalu. Miesiąc temu jak był event i można było wymieniać TM za przepustki.
Punkt 3.
Twoja historia banów. Na każdym koncie z którego korzystasz/korzystałeś wyłapałeś jakiegoś bana. Na niektórych na stałe co nie świadczy dobrze o twojej uczciwości

Na nowym z którego korzystasz jak widziałem też już masz bana na czat (niewystawiony przeze mnie)

Pisze ostatni post w tym wątku. Wytłumaczyłem jak sprawa wygląd, sam wiesz jak się zachowujesz i jakie transakcje robiłeś. Dziękuje i pozdrawiam