Ban bez powodu na konto karpik

Postprzez admin » 8 gru 2020, o 09:36

Muszę przyznać, że tym ostatnim postem mnie rozbawiłes :) Niestety że smutkiem muszę zgodzić się tylko z niewielką częścią twojego postu, czyli że pozostanie tak jak jest :)
Prawda jest taka że zapracowałeś solidnie na tą blokadę i to przez długi czas.

admin  

Site Admin

Postprzez karpik » 8 gru 2020, o 11:08

Widzę że nie tylko ja Pana Admina rozśmieszyłem bo ban za PUSCH KTÓREGO NIE BYŁO jest co najmniej nietaktowny dla gracza który w tą grę. Nie wiem jak mogę być skazany za coś czego nie zrobiłem a więc jeszcze raz jak pisałem : gracz z którym robiłem interesy mieszka prawie na drugim końcu Polski I MOŻNA TO SPRAWDZIĆ TYLKO NIE WIEM CZEMU TEGO NIKT NIE ZROBIŁ, widzę tu że popełniono błąd ponieważ głównym argumentem mojej kary jest to że zapracowałem na to, skoro za wcześniejsze przewinienia zostałem ukarany i przeszedłem proces "resocjalizacji" to czemu miał bym ponosić odpowiedzialność za głupie wpisy na czacie?? Weźmy pierwszego lepszego gracza pod lupę Bartek300 jego liczba banów przewyższa populację Chin a dostawał je za podobne przewinienia. Dlatego proszę wziąć to na chłopski umysł.

Podejrzenie puschu ------> sprawdzenie czy konta są ze sobą powiązane ---------> ostateczny wynik
Obrazek

karpik  

Postprzez karpik » 9 gru 2020, o 00:58

Nadal czekam na odpowiedź i odniesienie się do wszystkich argumentów :)
Obrazek

karpik  

Postprzez admin » 9 gru 2020, o 19:08

Dobrze wytłumaczę Ci to dokładnie bo widzę, że nie chcesz sam przed sobą przyznać, że zasłużyłeś na bana.
Punkt 1.
Wiem, że konta Waldek/Craig nie należą do Ciebie i nigdzie nie napisałem, że dostałeś bana za PUSH z tymi kontami. Jednak transakcjami z tymi kontami złamałeś regulamin bo do pożyczania kasy użyłeś przedmiotów. A komunikat przy wystawianiu przedmiotów jest, ale nie pierwszy raz miałeś to gdzieś.
Punkt 2.
Wielokrotny PUSH w opisie bana dotyczy m.in: transakcji z kontem Szczupak. Jak sam oficjalnie przyznałeś we wcześniejszych postach to twoje konto. Przesyłałeś z tego konta na konto karpik TM po minimalu. Miesiąc temu jak był event i można było wymieniać TM za przepustki.
Punkt 3.
Twoja historia banów. Na każdym koncie z którego korzystasz/korzystałeś wyłapałeś jakiegoś bana. Na niektórych na stałe co nie świadczy dobrze o twojej uczciwości :) Na nowym z którego korzystasz jak widziałem też już masz bana na czat (niewystawiony przeze mnie) :)

Pisze ostatni post w tym wątku. Wytłumaczyłem jak sprawa wygląd, sam wiesz jak się zachowujesz i jakie transakcje robiłeś. Dziękuje i pozdrawiam

admin  

Site Admin

Poprzednia strona

Powrót do Bany i kary