Kalendarz nagród

Postprzez karpik » 7 paź 2020, o 10:58

Gry które kiedyś umierały np Shakes and fidget zaczęły wprowadzać nowości do gier w postaci nowych klas (w przypadku tej gry regiony) kalendarzy nagród odrodziły się na nowo. Jak za tydzień logowania się dostanie marny okruch to nie zachęci to grania.
Obrazek

karpik  

Postprzez nieznajomy » 7 paź 2020, o 11:15

karpik napisał(a):Gry które kiedyś umierały np Shakes and fidget zaczęły wprowadzać nowości do gier w postaci nowych klas (w przypadku tej gry regiony) kalendarzy nagród odrodziły się na nowo. Jak za tydzień logowania się dostanie marny okruch to nie zachęci to grania.

Dla. Ciebie tak, a dla nowych graczy byli by pewnie zasowoloni
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez rafael128 » 8 paź 2020, o 12:48

Bardzo fajny pomysł jestem za!

rafael128  

Postprzez nieznajomy » 8 paź 2020, o 13:04

Tylko nagrody powinny być małe nie jakieś dobre za logowanie czyli Pierwszy dzień 10 niebieskich,drugi dzień 50 czerwonych,trzeci dzień red drink 75 ,czwarty dzień 5 pd,piąty dzień pełny drink,szósty dzień 50 greatballe i ostatni dzień siódmy zielona jagoda,I gdy już dostaniemy te nagrody to one się podwajają.Myślę ze to szybciej przejdzie niż jakieś mocne nagrody .
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez karpik » 8 paź 2020, o 15:57

nieznajomy napisał(a):Tylko nagrody powinny być małe nie jakieś dobre za logowanie czyli Pierwszy dzień 10 niebieskich,drugi dzień 50 czerwonych,trzeci dzień red drink 75 ,czwarty dzień 5 pd,piąty dzień pełny drink,szósty dzień 50 greatballe i ostatni dzień siódmy zielona jagoda,I gdy już dostaniemy te nagrody to one się podwajają.Myślę ze to szybciej przejdzie niż jakieś mocne nagrody .

Wprowadzenie tego kalendarza ma zachęcić do grania a nie być kolejnym zapychaczem co daje 5 jagód fioletowych itp
Obrazek

karpik  

Postprzez jules1992 » 8 paź 2020, o 18:47

Ja uważam, że lepiej dopracować Starego Profesora, żeby zadania były lepiej nagradzane zwłaszcza te gdzie trzeba sh pokowi zrobić evo, bo teraz gdy mniej osób zagląda ciężko trafić kogoś co ma akurat danego pokemona na sell. Zamiast 7 stempli dać możliwość zrobienie 30 zadań i wtedy gdy robimy je regularnie przy ostatnim stemplu mamy szansę na wylosowanie czegoś naprawdę dobregu typu masterball, oldball, płyta, megakamień czy coś z lepszych ataków a gdyby nie udało nam się zrobić tych stempli regularnie, to tak jak jest teraz np doświadczenie tylko, że więcej za każdy stempel 2k, naszywki, max tepel itp.

jules1992  

Postprzez karpik » 8 paź 2020, o 23:15

jules1992 napisał(a):Ja uważam, że lepiej dopracować Starego Profesora, żeby zadania były lepiej nagradzane zwłaszcza te gdzie trzeba sh pokowi zrobić evo, bo teraz gdy mniej osób zagląda ciężko trafić kogoś co ma akurat danego pokemona na sell. Zamiast 7 stempli dać możliwość zrobienie 30 zadań i wtedy gdy robimy je regularnie przy ostatnim stemplu mamy szansę na wylosowanie czegoś naprawdę dobregu typu masterball, oldball, płyta, megakamień czy coś z lepszych ataków a gdyby nie udało nam się zrobić tych stempli regularnie, to tak jak jest teraz np doświadczenie tylko, że więcej za każdy stempel 2k, naszywki, max tepel itp.

No to już efekt końcowy ważne by był :)
Obrazek

karpik  

Postprzez poloki1280 » 8 paź 2020, o 23:16

kalendarz fajna sprawa ale jak wejdzie to będa nagrody które nic są nie warte dla tych potęzniejszych a ci słabi beda grać ale ci silniejsi będą po prostu olewać to ale i tak jestem za

ja bym wstawił cos takiego że za wybicie danej ilości punktów akcji można np dostać los do kasyna albo do nowego coś podobnego do tego kułka tylko z możliwoscią dostania czegos lepszego niz snorki czy tam togepi

poloki1280  

Postprzez pawell » 9 paź 2020, o 05:32

ja bym tą grę wypuścił na rynek chiński bo skoro jest ich miliard to by nie brakowało graczy :lol: :roll:

pawell  

Postprzez kopik » 9 paź 2020, o 06:36

Kalendarz nagród? Fajny pomysł oczywiście jestem za wprowadzeniem jego

kopik  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Propozycje do gry