Kalendarz nagród

Postprzez karpik » 6 paź 2020, o 19:42

Serwus. Gra od paru miesięcy kuleje a większość graczy czeka tylko na eventu bo klikając normalnie nic nie dropi. Przychodzę z propozycją wprowadzenia kalendarza nagród w którym za codzienne logowanie dostaje się nagrody. Podaję tylko przykład jak miał by wyglądać: https://prnt.sc/uu8yb3
Obrazek

karpik  

Postprzez largendo » 6 paź 2020, o 19:56

popieram ale to tylko bonus dzienny od tego legendy w kanto/johto się nie odblokują i tak jak nie ma dropu legend prawie wcale obecnie w lokacjach również i w kalos z pokedeksu wycofano np. zygarde 100 % to i tak gracz poklikają trochę nic nie znajdzie czy to legendy czy megaprzedmiotu lub prawie wcale nie występują drzewa, kamienie w hoehn od miesięcy nie można kupić tamtejszych talizmanów np. to popieram pomysł ale to tylko bonus logowania i tak nadal każdy będzie czekał na event; ale gracze klikają też i na osiągnięcia dla jagód gra ma dochody z reklam więc nie wprowadzą i nic nie zmienią prawdopodobnie

largendo  

Postprzez koza_dominika » 6 paź 2020, o 20:40

O dziwo popieram pomysł Karpika. Ciekawa i świeża opcja w grze. Nie tylko fajny plus dla weteranów ale też duża pomoc dla początkujących.

koza_dominika  

Postprzez acmilan93 » 7 paź 2020, o 02:29

Gra zdechła :)

acmilan93  

Postprzez nieznajomy » 7 paź 2020, o 06:23

Juz jest przywiązanie za logowanie się do gry. Karpik serio aż tak Ci się nudzi? Polecam wyjść na spacer.
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez karpik » 7 paź 2020, o 07:00

nieznajomy napisał(a):Juz jest przywiązanie za logowanie się do gry. Karpik serio aż tak Ci się nudzi? Polecam wyjść na spacer.

Tak :D
Obrazek

karpik  

Postprzez wojtas1990 » 7 paź 2020, o 09:42

Zgadzam się w 100%,miesiącami szuka się mega kamyków a o lepszych tm już nie wspomnę,wprowadzenie takich nagród zachęciło by więcej graczy do gry,odechciewa się grać czekając na eventy.

wojtas1990  

Postprzez freepkm » 7 paź 2020, o 10:06

nieznajomy napisał(a):Juz jest przywiązanie za logowanie się do gry. Karpik serio aż tak Ci się nudzi? Polecam wyjść na spacer.

i co niby z tego przywiązania ? Jagody różowe nie dropią w ogóle, jednorazowe sztuki.... Taka prawda że nic nie dropi, wydarzenia się pojawiaja bardzo rzadko, na rdzawej górze przy wydarzeniu 95% na TM n przez 2 godziny nic sie nie trafia, więc skończ z krytykowaniem wszystkich nowych pomysłów do gry bo to jest bez sensu, skoro dla ciebie jaka kolwiek forma rozwoju jest niedorzeczna, to może dla twojego konta nie powinny wchodzić zmiany ?
A wracając do tematu to popieram :) i zachęcam admina do sprawdzenia czy coś się nie zepsuło w systemie, bo serio, coraz mniej wszystkiego w miejscach gdzie nie powinno byc mało.
Pozdrawiam

freepkm  

Postprzez nieznajomy » 7 paź 2020, o 10:13

freepkm napisał(a):

i co niby z tego przywiązania ? Jagody różowe nie dropią w ogóle, jednorazowe sztuki.... Taka prawda że nic nie dropi, wydarzenia się pojawiaja bardzo rzadko, na rdzawej górze przy wydarzeniu 95% na TM n przez 2 godziny nic sie nie trafia, więc skończ z krytykowaniem wszystkich nowych pomysłów do gry bo to jest bez sensu, skoro dla ciebie jaka kolwiek forma rozwoju jest niedorzeczna, to może dla twojego konta nie powinny wchodzić zmiany ?
A wracając do tematu to popieram :) i zachęcam admina do sprawdzenia czy coś się nie zepsuło w systemie, bo serio, coraz mniej wszystkiego w miejscach gdzie nie powinno byc mało.
Pozdrawiam

Jest tyle nowości jak rajd co był i wiele ciekawych rzeczy wątpię że admin to zrobi. Życzę Ci miłego dnia

nieznajomy  

Postprzez nieznajomy » 7 paź 2020, o 10:25

A tak serio jak by chciał by to zrobić to jedynie nagrody z niskich półek czyli czerwone, fioletki, niebieskie. A co tydzień regulanego wchodzenia codziennego okruch dostać to są dobre nagrody i co dnia by te jagody by się podwajały i tyle prosta logika

nieznajomy  

Następna strona

Powrót do Propozycje do gry