stafu2 napisał(a):Wy serio juz szukacie kozła ofiarnego pytałem sie monstera czy za to słowo mam banować bo jestem tu nowy i sie ucze to napisał że mam upomnienia dawać ale ja cie nie upominałem bo nie wiedziałem czy moge. Po drugie skoro ,,niby" ja cb upominałem to co monster ma do banowania? Każdy moderator,który upomina to on banuje więc skoro ,,niby" cb upominałem choć tego nie robiłem to ja powinienem cb zbanować a zrobił to monster . Wyjaśnijcie miedzy sobą to a nie mieszacie mnie do tego i wmawiacie mi coś czego nie zrobiłem. I ja po pierwsze pisałem do niego wiadomość o 14:50 prywatną moge screen podesłać nie mam nic do ukrycia czy za to mam banować. I skoro on cb zbanował to powinien ci upomnienie pierw dać a nie ban od razu. Każdy moderator wykonuje własną obserwacje na czacie i napewno nie wtrąca sie w kogoś moderowanie. Ja nie ingeruje w moderowanie monstera,theoo. Radziłbym mnie nie oskarząć bezpodstawnie bo to serio niczego dobrego nie reprezentuje tobą no chyba że bawisz sie w trola czy coś. Informuje zakres pracy moderatorów jest różny a nie ten sam. Więc kieruj sie tym -osoba co cie upomina ta osoba może cie zbanować nikt inny . A jak osoba ci daje inna bana pierw powinno być upomnienie. Chyba że wulgaryzmy albo przekleństwa lecą to ban z góry leci co wiadome....A jeśli oskarżanie będzie dalej w moim kierunku bezpodstawne to napisze do admina i on sprawdzi czat a ja nie mam nic do ukrycia. Pozdrawiam
makaveli123 napisał(a):Aaa moim zdaniem to "moderator" powinien pisać poprawnym językiem internetowym, czyli zgodnie z interpunkcją oraz pełnymi wyrazami, a nie jakimś skrótem gimnazjalnym "cb". I ban za słowo 'dupa' ? Co to ma znaczyć w ogóle, ktoś pisze sobie z kimś i napisze 'dupa mnie boli' albo powie tak komuś, to to jest wulgaryzm? No ludzie, tutaj administracja chyba na wysokich progach chodzi, stafu, jak masz więcej niż 14 lat, to się tak zachowuj, jak nie, to moim zdaniem trzeba by zmienić administrację. Chciałem zostać po banie, gdzie w odwołaniu nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale widzę, że to nie ma sensu. Nie szanuje się tutaj graczy, z resztą, ile chcieli to przytulili pieniążków, a graczy mają właśnie w tym słowie, przez które banują, W DUPIE.
@edit; tak wiem, ze chodzi zupelnie o co innego, ale niech headadmin ogarnie tutaj troszeczkę, bo sporo ludzi sobie idzie przez takie coś.
makaveli123 napisał(a):Aaa moim zdaniem to "moderator" powinien pisać poprawnym językiem internetowym, czyli zgodnie z interpunkcją oraz pełnymi wyrazami, a nie jakimś skrótem gimnazjalnym "cb". I ban za słowo 'dupa' ? Co to ma znaczyć w ogóle, ktoś pisze sobie z kimś i napisze 'dupa mnie boli' albo powie tak komuś, to to jest wulgaryzm? No ludzie, tutaj administracja chyba na wysokich progach chodzi, stafu, jak masz więcej niż 14 lat, to się tak zachowuj, jak nie, to moim zdaniem trzeba by zmienić administrację. Chciałem zostać po banie, gdzie w odwołaniu nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale widzę, że to nie ma sensu. Nie szanuje się tutaj graczy, z resztą, ile chcieli to przytulili pieniążków, a graczy mają właśnie w tym słowie, przez które banują, W DUPIE.
@edit; tak wiem, ze chodzi zupelnie o co innego, ale niech headadmin ogarnie tutaj troszeczkę, bo sporo ludzi sobie idzie przez takie coś.