Niesłuszny ban :)

Postprzez thejacobeuu » 28 lip 2019, o 00:11

A mianowicie dostalem bana za słowo "dupa"od monstera do ktorego nie mam pretensji rozumiem ale przed tym zdziwilem sie bo powinienem dostac upomnienie a okazuje sie ze je dostalem od Stafu2 za słowo "kuźwa" teorytycznie upomnienie powieniem dostac za słowo "dupa a następnie bana jakbym nie poprawil swojego zachowania ale oczywiscie stafu musi dawac upomnienia i bany tak naprawde za cos błahego domagam sie cofniecia tego bana z historii dziękuje :)

thejacobeuu  

Postprzez pokemonek » 28 lip 2019, o 00:22

nigdy w sumie nie kojarzyłem tego słowa z wulgaryzmem a przerywnikiem by nie przeklnąć właśnie no komu nie chce się nie raz powiedzieć soczystego słowa pewnego w nerwach... i na pomoc takie przychodziło nikt się nie czepiał o słownictwo, czyli to słowo nie ma nic wspólnego z tą panienką a przynosi ulgę XD

pokemonek  

Postprzez stafu2 » 28 lip 2019, o 01:17

Wy serio juz szukacie kozła ofiarnego pytałem sie monstera czy za to słowo mam banować bo jestem tu nowy i sie ucze to napisał że mam upomnienia dawać ale ja cie nie upominałem bo nie wiedziałem czy moge. Po drugie skoro ,,niby" ja cb upominałem to co monster ma do banowania? Każdy moderator,który upomina to on banuje więc skoro ,,niby" cb upominałem choć tego nie robiłem to ja powinienem cb zbanować a zrobił to monster . Wyjaśnijcie miedzy sobą to a nie mieszacie mnie do tego i wmawiacie mi coś czego nie zrobiłem. I ja po pierwsze pisałem do niego wiadomość o 14:50 prywatną moge screen podesłać nie mam nic do ukrycia czy za to mam banować. I skoro on cb zbanował to powinien ci upomnienie pierw dać a nie ban od razu. Każdy moderator wykonuje własną obserwacje na czacie i napewno nie wtrąca sie w kogoś moderowanie. Ja nie ingeruje w moderowanie monstera,theoo. Radziłbym mnie nie oskarząć bezpodstawnie bo to serio niczego dobrego nie reprezentuje tobą no chyba że bawisz sie w trola czy coś. Informuje zakres pracy moderatorów jest różny a nie ten sam. Więc kieruj sie tym -osoba co cie upomina ta osoba może cie zbanować nikt inny . A jak osoba ci daje inna bana pierw powinno być upomnienie. Chyba że wulgaryzmy albo przekleństwa lecą to ban z góry leci co wiadome....A jeśli oskarżanie będzie dalej w moim kierunku bezpodstawne to napisze do admina i on sprawdzi czat a ja nie mam nic do ukrycia. Pozdrawiam

stafu2  

Postprzez thejacobeuu » 28 lip 2019, o 06:12

stafu2 napisał(a):Wy serio juz szukacie kozła ofiarnego pytałem sie monstera czy za to słowo mam banować bo jestem tu nowy i sie ucze to napisał że mam upomnienia dawać ale ja cie nie upominałem bo nie wiedziałem czy moge. Po drugie skoro ,,niby" ja cb upominałem to co monster ma do banowania? Każdy moderator,który upomina to on banuje więc skoro ,,niby" cb upominałem choć tego nie robiłem to ja powinienem cb zbanować a zrobił to monster . Wyjaśnijcie miedzy sobą to a nie mieszacie mnie do tego i wmawiacie mi coś czego nie zrobiłem. I ja po pierwsze pisałem do niego wiadomość o 14:50 prywatną moge screen podesłać nie mam nic do ukrycia czy za to mam banować. I skoro on cb zbanował to powinien ci upomnienie pierw dać a nie ban od razu. Każdy moderator wykonuje własną obserwacje na czacie i napewno nie wtrąca sie w kogoś moderowanie. Ja nie ingeruje w moderowanie monstera,theoo. Radziłbym mnie nie oskarząć bezpodstawnie bo to serio niczego dobrego nie reprezentuje tobą no chyba że bawisz sie w trola czy coś. Informuje zakres pracy moderatorów jest różny a nie ten sam. Więc kieruj sie tym -osoba co cie upomina ta osoba może cie zbanować nikt inny . A jak osoba ci daje inna bana pierw powinno być upomnienie. Chyba że wulgaryzmy albo przekleństwa lecą to ban z góry leci co wiadome....A jeśli oskarżanie będzie dalej w moim kierunku bezpodstawne to napisze do admina i on sprawdzi czat a ja nie mam nic do ukrycia. Pozdrawiam

Ja też nie mam nic do ukrycia niech admin sprawdzi chodzi mi o to ze dostalem podobno jakies upomnienie za słowo "kuźwa" a potem bana za zwrot "mam to w dupie" cytuje oczywiscie a teorytyczniue za zwrot powinienem dostac upomnienie i jakby poprawy nie było to bym zarobił bana tak? Chyba wiesz o co mi chodzi bo nie byłem jeszcze karany wiec tak owego bana nie powinienem miec do razu zrobiła się z tego plontanina a ja chce tylko wyjasnien i tyle i najwyzej tak owego bana cofniecie z historii a ja do cb nic nie mam tak samo jak do innych modów

thejacobeuu  

Postprzez makaveli123 » 28 lip 2019, o 23:22

Aaa moim zdaniem to "moderator" powinien pisać poprawnym językiem internetowym, czyli zgodnie z interpunkcją oraz pełnymi wyrazami, a nie jakimś skrótem gimnazjalnym "cb". I ban za słowo 'dupa' ? Co to ma znaczyć w ogóle, ktoś pisze sobie z kimś i napisze 'dupa mnie boli' albo powie tak komuś, to to jest wulgaryzm? No ludzie, tutaj administracja chyba na wysokich progach chodzi, stafu, jak masz więcej niż 14 lat, to się tak zachowuj, jak nie, to moim zdaniem trzeba by zmienić administrację. Chciałem zostać po banie, gdzie w odwołaniu nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale widzę, że to nie ma sensu. Nie szanuje się tutaj graczy, z resztą, ile chcieli to przytulili pieniążków, a graczy mają właśnie w tym słowie, przez które banują, W DUPIE.

@edit; tak wiem, ze chodzi zupelnie o co innego, ale niech headadmin ogarnie tutaj troszeczkę, bo sporo ludzi sobie idzie przez takie coś.

makaveli123  

Postprzez thejacobeuu » 29 lip 2019, o 02:39

Dobra ja żadnego sprou nie szukam troche byłem zdenerwowany dla mnie temat zamkniety dostalem tego bana to sie już musze pogodzic z tym

thejacobeuu  

Postprzez monstermaster » 29 lip 2019, o 09:20

makaveli123 napisał(a):Aaa moim zdaniem to "moderator" powinien pisać poprawnym językiem internetowym, czyli zgodnie z interpunkcją oraz pełnymi wyrazami, a nie jakimś skrótem gimnazjalnym "cb". I ban za słowo 'dupa' ? Co to ma znaczyć w ogóle, ktoś pisze sobie z kimś i napisze 'dupa mnie boli' albo powie tak komuś, to to jest wulgaryzm? No ludzie, tutaj administracja chyba na wysokich progach chodzi, stafu, jak masz więcej niż 14 lat, to się tak zachowuj, jak nie, to moim zdaniem trzeba by zmienić administrację. Chciałem zostać po banie, gdzie w odwołaniu nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale widzę, że to nie ma sensu. Nie szanuje się tutaj graczy, z resztą, ile chcieli to przytulili pieniążków, a graczy mają właśnie w tym słowie, przez które banują, W DUPIE.

@edit; tak wiem, ze chodzi zupelnie o co innego, ale niech headadmin ogarnie tutaj troszeczkę, bo sporo ludzi sobie idzie przez takie coś.

Moderacja nie dostaje wynagrodzenia :D

monstermaster  

Postprzez thejacobeuu » 29 lip 2019, o 20:08

Sprawa zamknięta nie piszcie już nic troche zle postąpiłem i w nerwach pisałem z banem sie pogodziłem następnym razem będe sie pilnował :D no i chce przeprosić Stafu2 za moje zachowanie

thejacobeuu  

Postprzez stafu2 » 29 lip 2019, o 20:19

makaveli123 napisał(a):Aaa moim zdaniem to "moderator" powinien pisać poprawnym językiem internetowym, czyli zgodnie z interpunkcją oraz pełnymi wyrazami, a nie jakimś skrótem gimnazjalnym "cb". I ban za słowo 'dupa' ? Co to ma znaczyć w ogóle, ktoś pisze sobie z kimś i napisze 'dupa mnie boli' albo powie tak komuś, to to jest wulgaryzm? No ludzie, tutaj administracja chyba na wysokich progach chodzi, stafu, jak masz więcej niż 14 lat, to się tak zachowuj, jak nie, to moim zdaniem trzeba by zmienić administrację. Chciałem zostać po banie, gdzie w odwołaniu nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale widzę, że to nie ma sensu. Nie szanuje się tutaj graczy, z resztą, ile chcieli to przytulili pieniążków, a graczy mają właśnie w tym słowie, przez które banują, W DUPIE.

a ty sie hamuj troche z językiem bo ja nie zbanowałem go nawet i nie miałem nic z tym wspólnego a mi sie dostało tylko monster zbanował go za te słowo.

stafu2  

Postprzez thejacobeuu » 29 lip 2019, o 20:29

Ogólnie to Stafu2 mnie nie banował to nie miej do niego pretensji wiem niepotrzebnie pisalem to na forum najlepiej moglem sie nie odzywac xD bo lekkie zamieszanie wyszlo ale ja nie mam do nikogo juz pretensji pisalem to jak bylem troche zdenerwowany a dostalem bana to dostalem odczekalem i tyle a stafu nie mial nic z tym wwpolnego jak juz wyzej napisalem troche zle to zrozumialem pod wplywem emocji a nie chce miec z nikim zadnej spiny bo jest to niepotrzebne ;/ więc chce jeszcze raz przeprosic stafu za moje zachowanie

thejacobeuu  

Następna strona

Powrót do Bany i kary