ciemnagwiazda napisał(a):Chyba nie do końca rozumiem zasady . Za jedno zadanie nie dostałem pieczątki , a teraz od dwóch dni nie dostałem żadnego zadania mimo że loguję się 2 razy dziennie . To gra cykliczna (codziennie jedno zadanie) (ale wtedy zadania przypisane byłyby do konkretnego dnia) czy losowe (ale wtedy zaliczono by wszystkie) . Wydaje mi się że to jest po prostu bez ładu i składu mieszanka kilku pomysłów nie do końca przemyślana .
Dziennie możesz dostać kilka zadań, ale tylko za wykonanie jednego danego dnia dostaniesz pieczątkę, a za resztę już tylko nagrody. Jeśli na przykład wykonałeś już zadanie danego dnia i dostałeś następne możesz poczekać do następnego dnia z wykonywaniem go, bo i tak nie dostaniesz kolejnej pieczątki w tym samym dniu, a nazajutrz będziesz miał gotowe zadanie do wykonania bez potrzeby szukania go po dziczy. Poprzednio nie dostałeś pieczątki, bo nie wyrobiłeś się do północy. Liczy się kiedy je wykonałeś, a nie kiedy otrzymałeś. A co do samego otrzymywania zadań, to nikt nie mówił, że będzie to proste i szybkie, gdyż same nagrody za wykonanie ich (nie wspominając już o komplecie stempli) są atrakcyjne (Energy Drinki,PokeGwiazdki, jagody specjalne, itd.).