Stary Profesor

Postprzez ciemnagwiazda » 4 sie 2018, o 09:15

Zadanie dostałem trochę przed 24.00 , zawziąłem się i chciałem skończyć . Po północy dostałem nowe zadanie które było łatwiejsze więc zrobiłem je przy okazji . Wcześniejsze zadanie zrobiłem dopiero rano ale pieczątki nie dostałem . Wychodzi tak jak bym go nie robił i mam dzień przerwy w zadaniach.

ciemnagwiazda  

Postprzez misiek3000 » 4 sie 2018, o 11:48

Bo pieczątkę dostaniesz w dniu w którym wykonasz zadanie, a nie w którym je dostaniesz
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez ciemnagwiazda » 4 sie 2018, o 23:18

Trochę nie halo . Ale ta odpowiedź sugeruje że w ciągu doby można mieć kilka takich zadań (czego nie zaobserwowałem) bo w innym przypadku traci to sens.

ciemnagwiazda  

Postprzez ciemnagwiazda » 7 sie 2018, o 18:37

Chyba nie do końca rozumiem zasady . Za jedno zadanie nie dostałem pieczątki , a teraz od dwóch dni nie dostałem żadnego zadania mimo że loguję się 2 razy dziennie . To gra cykliczna (codziennie jedno zadanie) (ale wtedy zadania przypisane byłyby do konkretnego dnia) czy losowe (ale wtedy zaliczono by wszystkie) . Wydaje mi się że to jest po prostu bez ładu i składu mieszanka kilku pomysłów nie do końca przemyślana .

ciemnagwiazda  

Postprzez aura_guardian » 9 sie 2018, o 10:36

ciemnagwiazda napisał(a):Chyba nie do końca rozumiem zasady . Za jedno zadanie nie dostałem pieczątki , a teraz od dwóch dni nie dostałem żadnego zadania mimo że loguję się 2 razy dziennie . To gra cykliczna (codziennie jedno zadanie) (ale wtedy zadania przypisane byłyby do konkretnego dnia) czy losowe (ale wtedy zaliczono by wszystkie) . Wydaje mi się że to jest po prostu bez ładu i składu mieszanka kilku pomysłów nie do końca przemyślana .

Dziennie możesz dostać kilka zadań, ale tylko za wykonanie jednego danego dnia dostaniesz pieczątkę, a za resztę już tylko nagrody. Jeśli na przykład wykonałeś już zadanie danego dnia i dostałeś następne możesz poczekać do następnego dnia z wykonywaniem go, bo i tak nie dostaniesz kolejnej pieczątki w tym samym dniu, a nazajutrz będziesz miał gotowe zadanie do wykonania bez potrzeby szukania go po dziczy. Poprzednio nie dostałeś pieczątki, bo nie wyrobiłeś się do północy. Liczy się kiedy je wykonałeś, a nie kiedy otrzymałeś. A co do samego otrzymywania zadań, to nikt nie mówił, że będzie to proste i szybkie, gdyż same nagrody za wykonanie ich (nie wspominając już o komplecie stempli) są atrakcyjne (Energy Drinki,PokeGwiazdki, jagody specjalne, itd.).
Obrazek

Jeśli też nie lubisz pisać wiadomości: ts3.nx-gaming.com

aura_guardian  

Postprzez ciemnagwiazda » 2 wrz 2018, o 10:17

Pomyliłem się , zważywszy na nagrodę za pieczątki taka forma jest usprawiedliwiona.

ciemnagwiazda  

Powrót do Błędy w grze