bartek300 napisał(a):Miałem na chat ostatnio bana na Nieznajomy.Co wy odpierdalacie ? Bo widzę ze wam się nudzi i banujecie bo macie uprawnienia.Co to kurda ma być? W końcu Admin powinien to wiedzieć i z wami zrobi porządek.
theproject napisał(a):bartek300 napisał(a):Miałem na chat ostatnio bana na Nieznajomy.Co wy odpierdalacie ? Bo widzę ze wam się nudzi i banujecie bo macie uprawnienia.Co to kurda ma być? W końcu Admin powinien to wiedzieć i z wami zrobi porządek.
Teraz na pewno nie wrócisz za przeklinanie
misiek3000 napisał(a):Najpierw zobacz jaki masz powód na głównym banie. Dostajesz bana na każde konto, a kolejne tworzone przez ciebie konto będzie blokowane. Teraz się doigrałeś i raczej nie wrócisz już do gry.
bartek300 napisał(a):misiek3000 napisał(a):Najpierw zobacz jaki masz powód na głównym banie. Dostajesz bana na każde konto, a kolejne tworzone przez ciebie konto będzie blokowane. Teraz się doigrałeś i raczej nie wrócisz już do gry.
Powód to nie kropka a trzeba podać je i tyle a to już przekroczyło moda , który dał mi bana.A miałem już bana na chat, tylko nie wiem kto go ściągnął.Jjanko kiedyś tak samo matiuszowi zdejmował bana permentarnego i wtedy stracił uprawnienia. I nie mów ze stracę szanse na grę bo każdy się by wkurzył dostając bana a powodu brak.Misiek wczoraj jeszcze miałem bana na chat na 3 dni ale to czemu mam na grę? To ze moderator zmieniał zdanie i go zdjął bana i dał innego nie zwalnia go do takich sytuacji.Admin pewnie czyta tą dyskusję moją i pewnie rozumie moje rozgoryczenie dotyczące tej zmiany na innego bana.Domagam się aby ten kto zmienił tego bana poniósł karę najwyższą.( odebranie funkcji moderowania chatem)
misiek3000 napisał(a):bartek300 napisał(a):misiek3000 napisał(a):Najpierw zobacz jaki masz powód na głównym banie. Dostajesz bana na każde konto, a kolejne tworzone przez ciebie konto będzie blokowane. Teraz się doigrałeś i raczej nie wrócisz już do gry.
Powód to nie kropka a trzeba podać je i tyle a to już przekroczyło moda , który dał mi bana.A miałem już bana na chat, tylko nie wiem kto go ściągnął.Jjanko kiedyś tak samo matiuszowi zdejmował bana permentarnego i wtedy stracił uprawnienia. I nie mów ze stracę szanse na grę bo każdy się by wkurzył dostając bana a powodu brak.Misiek wczoraj jeszcze miałem bana na chat na 3 dni ale to czemu mam na grę? To ze moderator zmieniał zdanie i go zdjął bana i dał innego nie zwalnia go do takich sytuacji.Admin pewnie czyta tą dyskusję moją i pewnie rozumie moje rozgoryczenie dotyczące tej zmiany na innego bana.Domagam się aby ten kto zmienił tego bana poniósł karę najwyższą.( odebranie funkcji moderowania chatem)
To, że masz bana na gre, nie znaczy, że ban na czat został anulowany.