Domagam się wyjaśnień

Postprzez bartek300 » 14 maja 2018, o 14:03

To ze gracze umówili się na mnie i piszą jakieś skargi to trzeba mieć dowody a nie ma.A łatwo kogoś wrobić w coś.Liczne skargi od graczy dotyczące Twojego zachowania na czacie. jakieś są dowody? Słowo na słowo nie można ufać nikomu.Trzeba mieć mocne argumenty na to aby kogoś o coś posądzić.Prowokowanie innych graczy.Na to są jakieś dowody ? Jeśli nie to proszę o anulowanie mojego bana.Wyjaśniłem powody, które rzekomo otrzymałem od graczy, które są kłamstwem w żywe oczy. Myślę ze Pan Admin mnie od blokuje,bo nie ma dowodów na mnie.A nie można komuś do końca wierzyć.Kiedy zostanie anulowane ban na mnie?dostanę odpowiedź od strony Pana Admina? Proszę nie wmawiać mi czegoś co jest nie prawdą ze rzekomo prowokuję.Bo to bzdura jakaś jest.Czasami zdarza się coś napisać ale żartach to ze osoby są tu poważni mnie to nie obchodzi ( ja zawszę to co napiszę to w żartach) Ile mam czekać na odpowiedź ? W skrajnych przypadkach mod ma prawo zbanować osobę , która wyzwała drugą osobę,a nie karać obie strony bo ta pierwsza osoba po prostu żartuje z tej osoby i to nie można powiedzieć ze to prowokacja, czy tam zaczepianie.Prawidłowo mod może po prosić tą osobę aby nie pisać tą osobą.Proszę o ponowienie mojej sprawy rzekomych prowokacji i anulowanie mojego bana na chat.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez amon-re » 14 maja 2018, o 19:07

Bartuś

Miesiąc. Masz czekać miesiąc.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez charmadel » 14 maja 2018, o 21:34

bartek300 napisał(a):To ze gracze umówili się na mnie i piszą jakieś skargi to trzeba mieć dowody a nie ma.A łatwo kogoś wrobić w coś.Liczne skargi od graczy dotyczące Twojego zachowania na czacie. jakieś są dowody? Słowo na słowo nie można ufać nikomu.Trzeba mieć mocne argumenty na to aby kogoś o coś posądzić.Prowokowanie innych graczy.Na to są jakieś dowody ? Jeśli nie to proszę o anulowanie mojego bana.Wyjaśniłem powody, które rzekomo otrzymałem od graczy, które są kłamstwem w żywe oczy. Myślę ze Pan Admin mnie od blokuje,bo nie ma dowodów na mnie.A nie można komuś do końca wierzyć.Kiedy zostanie anulowane ban na mnie?dostanę odpowiedź od strony Pana Admina? Proszę nie wmawiać mi czegoś co jest nie prawdą ze rzekomo prowokuję.Bo to bzdura jakaś jest.Czasami zdarza się coś napisać ale żartach to ze osoby są tu poważni mnie to nie obchodzi ( ja zawszę to co napiszę to w żartach) Ile mam czekać na odpowiedź ? W skrajnych przypadkach mod ma prawo zbanować osobę , która wyzwała drugą osobę,a nie karać obie strony bo ta pierwsza osoba po prostu żartuje z tej osoby i to nie można powiedzieć ze to prowokacja, czy tam zaczepianie.Prawidłowo mod może po prosić tą osobę aby nie pisać tą osobą.Proszę o ponowienie mojej sprawy rzekomych prowokacji i anulowanie mojego bana na chat.

Ty wiesz chłopie ile jest na ciebie ss'ów? I ty mówisz, że nie ma dowodów?!

charmadel  

Postprzez bartek300 » 14 maja 2018, o 22:18

charmadel napisał(a):
bartek300 napisał(a):To ze gracze umówili się na mnie i piszą jakieś skargi to trzeba mieć dowody a nie ma.A łatwo kogoś wrobić w coś.Liczne skargi od graczy dotyczące Twojego zachowania na czacie. jakieś są dowody? Słowo na słowo nie można ufać nikomu.Trzeba mieć mocne argumenty na to aby kogoś o coś posądzić.Prowokowanie innych graczy.Na to są jakieś dowody ? Jeśli nie to proszę o anulowanie mojego bana.Wyjaśniłem powody, które rzekomo otrzymałem od graczy, które są kłamstwem w żywe oczy. Myślę ze Pan Admin mnie od blokuje,bo nie ma dowodów na mnie.A nie można komuś do końca wierzyć.Kiedy zostanie anulowane ban na mnie?dostanę odpowiedź od strony Pana Admina? Proszę nie wmawiać mi czegoś co jest nie prawdą ze rzekomo prowokuję.Bo to bzdura jakaś jest.Czasami zdarza się coś napisać ale żartach to ze osoby są tu poważni mnie to nie obchodzi ( ja zawszę to co napiszę to w żartach) Ile mam czekać na odpowiedź ? W skrajnych przypadkach mod ma prawo zbanować osobę , która wyzwała drugą osobę,a nie karać obie strony bo ta pierwsza osoba po prostu żartuje z tej osoby i to nie można powiedzieć ze to prowokacja, czy tam zaczepianie.Prawidłowo mod może po prosić tą osobę aby nie pisać tą osobą.Proszę o ponowienie mojej sprawy rzekomych prowokacji i anulowanie mojego bana na chat.

Ty wiesz chłopie ile jest na ciebie ss'ów? I ty mówisz, że nie ma dowodów?!

Kiedyś może i tak teraz nie

bartek300  

Postprzez bartek300 » 14 maja 2018, o 22:21

Żeby nie było kaka17 zbanował mi ostatnio konto po prostu bo mu się nudzi oto dowód.Rozmawiałem z graczem Ekwipunek a tu zaraz ban.Chyba mu się już nudzi.A ma moda i wymyślił jakieś durny powód do zbanowania mi konta
Obrazek
kaka17 nie powinien mieć moderatora
Proszę o odblokowanie moich inne konta one nie nic nie zrobiły :cry: To ze modom coś się nie podoba to muszę mieć bany na inne konta? Doczekam się odpowiedzi? I po tym wszystkim mam mieć dobrą opinię o grze? Będę musiał się mocno zastanowić. Bo chyba nie chcemy aby gra straciła popularność.A jak szybko rozwiążemy tą sprawę, myślę ze gra będzie jeszcze lepsza.Może wtedy dam dobrą opinię na FB o grze i zachęcę graczy do grania nowych na fb.Panie Adminie liczę na Pana.

bartek300  

Postprzez bartek300 » 15 maja 2018, o 14:41

To jak minie ban to znowu coś im się nie spodoba to dadzą mi kolejnego bana? Czy będzie z nimi jakiś porządek Panie Adminie? Bo teraz tak było , dlatego pytam nie słuszny ban na mnie

bartek300  

Postprzez theproject » 15 maja 2018, o 16:20

bartek300 napisał(a):To jak minie ban to znowu coś im się nie spodoba to dadzą mi kolejnego bana? Czy będzie z nimi jakiś porządek Panie Adminie? Bo teraz tak było , dlatego pytam nie słuszny ban na mnie

Po prostu adminowi dowody na ciebie wysłali ciesz się że ci kont nie usunęli

theproject  

Postprzez bartek300 » 15 maja 2018, o 16:27

theproject napisał(a):
bartek300 napisał(a):To jak minie ban to znowu coś im się nie spodoba to dadzą mi kolejnego bana? Czy będzie z nimi jakiś porządek Panie Adminie? Bo teraz tak było , dlatego pytam nie słuszny ban na mnie

Kont nie usuwają od tak:P Nie wiem czy masz tu konto czy też nie ale większości graczy powinny wyleceń z chatu a pewnie jeszcze grają.A misiek3000 ostatnio zauważył ze inny prowokują mnie do złamania regulaminu.I ja dostałem honorowego bana za nich.

bartek300  

Postprzez misiek3000 » 15 maja 2018, o 17:02

bartek300 napisał(a):
theproject napisał(a):

Kont nie usuwają od tak:P Nie wiem czy masz tu konto czy też nie ale większości graczy powinny wyleceń z chatu a pewnie jeszcze grają.A misiek3000 ostatnio zauważył ze inny prowokują mnie do złamania regulaminu.I ja dostałem honorowego bana za nich.

Taa, kiedyś tak było owszem, jak się lepiej zachowywałeś :P Ale u cb już recydywa
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez bartek300 » 15 maja 2018, o 17:33

W ostatnim czasie nic takiego nie było a pretekst do zbanowania mnie.Misiaczku ^^ widzę ze masz krótką pamięć to było z dwa tygodnie wcześniej jak to inny mnie próbowano wywrzeć na mnie emocje,byłeś wtedy na chacie.Wiem ze boisz się kaki i theoo bo nie chcesz się przyznać do tego.Ile ci dają na konto bankowe kasy abyś nic nie powiedział prawdy? Nie ściemniaj mi ze nie płacą Ci, bo wiem doskonale ze teraz mówię prawdę.Panie Adminie prawdopodobnie theoo i kaka płaczą miśkowi kasę aby go wyciszyć i nastraszyć aby prawdy nie mówił całej a ich krył.No co misiek zatkało Cię?

bartek300  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary