Domagam się wyjaśnień

Postprzez bartek300 » 16 maja 2018, o 14:10

misiek albo theoo jak lukaduda wyżywa graczy lub dziwnymi tekstami leci to go banujecie.Jak wchodzi na swoje inne konta mp.PlanetLuka, drago001 robi to samo a wy banujecie.A co zawiniły moje konta Achmed, zokora,cytrus,doomek i Nieznajomy ze mają bany? Jak sam wiecie ze mało gram na nich a nigdy od was nie otrzymałem ostrzeżeń ani kłóciłem się na nich na chacie.Proszę modów jak theoo i misiek o szczerą prawdę.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez lukaduda » 16 maja 2018, o 15:35

Bartek od moich multi kont się odwal już ostatnio się staram nie psuć doszczętnie swojej reputacji kaka17 jjako mod nawet mn pochwalił za to jak dostałem bana na czat na konto drago0111 to nie użalałem się nie kłóciłem się z nikim o to że bana wyrobiłem ponieważ to z mojej głupoty dostałem bana tak samo jak ty więc masz czas przemyśleć swoje zachowanie i zmienił do kaki nastawienie bo że to "niby się na cb uwziął " jest głupie i żenujące więc lepiej już przestań się nad tym użalać i zakończ temat bo to sensu nie ma już
I NEED MACHINE GUN HA HA HA !

lukaduda  

Postprzez misiek3000 » 16 maja 2018, o 16:24

bartek300 napisał(a):misiek albo theoo jak lukaduda wyżywa graczy lub dziwnymi tekstami leci to go banujecie.Jak wchodzi na swoje inne konta mp.PlanetLuka, drago001 robi to samo a wy banujecie.A co zawiniły moje konta Achmed, zokora,cytrus,doomek i Nieznajomy ze mają bany? Jak sam wiecie ze mało gram na nich a nigdy od was nie otrzymałem ostrzeżeń ani kłóciłem się na nich na chacie.Proszę modów jak theoo i misiek o szczerą prawdę.

Bo nie ważne jest konto gracza, jeśli na jednym się źle zachowujesz, to również na innych kontach możesz się tak zachowywać. Nie liczy się konto, tylko gracz który nim dysponuje
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez bartek300 » 16 maja 2018, o 16:26

lukaduda napisał(a):Bartek od moich multi kont się odwal już ostatnio się staram nie psuć doszczętnie swojej reputacji kaka17 jjako mod nawet mn pochwalił za to jak dostałem bana na czat na konto drago0111 to nie użalałem się nie kłóciłem się z nikim o to że bana wyrobiłem ponieważ to z mojej głupoty dostałem bana tak samo jak ty więc masz czas przemyśleć swoje zachowanie i zmienił do kaki nastawienie bo że to "niby się na cb uwziął " jest głupie i żenujące więc lepiej już przestań się nad tym użalać i zakończ temat bo to sensu nie ma już

Nie miałem na celu cię obrażać.Tylko podałem przykład na Tobie.Ty wyżywasz innych na wszystkich kontach na chat a ja nie i dlatego mówię ze to nie jest sprawiedliwe.Dlatego domagam się anulowania chociaż na inne konta.

bartek300  

Postprzez bartek300 » 16 maja 2018, o 16:29

misiek3000 napisał(a):
bartek300 napisał(a):misiek albo theoo jak lukaduda wyżywa graczy lub dziwnymi tekstami leci to go banujecie.Jak wchodzi na swoje inne konta mp.PlanetLuka, drago001 robi to samo a wy banujecie.A co zawiniły moje konta Achmed, zokora,cytrus,doomek i Nieznajomy ze mają bany? Jak sam wiecie ze mało gram na nich a nigdy od was nie otrzymałem ostrzeżeń ani kłóciłem się na nich na chacie.Proszę modów jak theoo i misiek o szczerą prawdę.

Bo nie ważne jest konto gracza, jeśli na jednym się źle zachowujesz, to również na innych kontach możesz się tak zachowywać. Nie liczy się konto, tylko gracz który nim dysponuje

A były takie sytuacje? Dostawałem dużo banów,to wiesz doskonale ze nigdy taki byłem.A lukaduda wy go ciągle upominacie.Podaj jakiś przykład misiek? Podam Ci tu konta a ty misiek sprawdź konta czy były jakieś bany na konta , achmed, cytrus,zokora , nieznajomy, a na doomku raz ale to było zupełnie za coś innego

bartek300  

Postprzez lukaduda » 16 maja 2018, o 16:39

Bartek ty wiesz co mn obchodzi że wziąłeś mn jako przykład ty zważaj do kogo piszesz i jak piszesz twoje gadanie jest nieprzyzwoite tak jak i moje wcześniej nauczy cię coś w ten sposób jak dostałeś bana daj wszystkim święty spokój i tyle wtedy nikt nie bdz chciał się cb pozbyć

lukaduda  

Postprzez bartek300 » 16 maja 2018, o 16:43

lukaduda napisał(a):Bartek ty wiesz co mn obchodzi że wziąłeś mn jako przykład ty zważaj do kogo piszesz i jak piszesz twoje gadanie jest nieprzyzwoite tak jak i moje wcześniej nauczy cię coś w ten sposób jak dostałeś bana daj wszystkim święty spokój i tyle wtedy nikt nie bdz chciał się cb pozbyć

Słodziaku :D Nie słodź mi już :D A kaka17 chciał mnie się pozbyć mnie tylko. Bo coś się mu nie podoba moja obecność na chacie a miał uprawnienia do tego.Bo on napisał admina a nie theoo ani misiek

bartek300  

Postprzez lukaduda » 16 maja 2018, o 16:47

z tobą konwersacja nie ma sensu! jaki byłeś taki zostaniesz chłopie ogarnij się bo częściej bd cię zgłaszać nawet ja się poświęcę i nie bd chodził nigdzie w czasie wolnym by cię udupić jak się nie uspokoisz ... nikt tu już cb nie chce jesteś głupi irytujący itp itd .... koniec tej żenady!!

lukaduda  

Postprzez bartek300 » 16 maja 2018, o 17:38

lukaduda napisał(a):z tobą konwersacja nie ma sensu! jaki byłeś taki zostaniesz chłopie ogarnij się bo częściej bd cię zgłaszać nawet ja się poświęcę i nie bd chodził nigdzie w czasie wolnym by cię udupić jak się nie uspokoisz ... nikt tu już cb nie chce jesteś głupi irytujący itp itd .... koniec tej żenady!!

Oślepłem :cry:

bartek300  

Postprzez amon-re » 16 maja 2018, o 19:32

@Bartek - weź Ty pisz jakoś stylistycznie!

Czy to kolejna sprawa na długiej liście rzeczy, których jeszcze NIE UMIESZ?!
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary