Domagam się wyjaśnień

Postprzez zola5 » 15 maja 2018, o 19:26

bartek300 napisał(a):W ostatnim czasie nic takiego nie było a pretekst do zbanowania mnie.Misiaczku ^^ widzę ze masz krótką pamięć to było z dwa tygodnie wcześniej jak to inny mnie próbowano wywrzeć na mnie emocje,byłeś wtedy na chacie.Wiem ze boisz się kaki i theoo bo nie chcesz się przyznać do tego.Ile ci dają na konto bankowe kasy abyś nic nie powiedział prawdy? Nie ściemniaj mi ze nie płacą Ci, bo wiem doskonale ze teraz mówię prawdę.Panie Adminie prawdopodobnie theoo i kaka płaczą miśkowi kasę aby go wyciszyć i nastraszyć aby prawdy nie mówił całej a ich krył.No co misiek zatkało Cię?

Och tak, dają mu prawdziwy szmal, byle tylko nie nakablował na nich w GRZE INTERNETOWEJ.
Obrazek

zola5  

Postprzez theproject » 15 maja 2018, o 19:34

Popieram zolę ma 200 IQ w tym momencie

theproject  

Postprzez misiek3000 » 15 maja 2018, o 19:56

Haha! Co z tego, że nie mam konta bankowego? Co z tego, że cały czas piszę prawdę? Co z tego, przecież w wieku 15 lat już można łapówki przyjmować! Tak Bartek, zawsze masz racje, jasne... Jeszcze powiedz, że admin też mi płaci.

(dla nie wiedzących - sarkazmu nie da się zbyt dobrze pokazać poprzez wiadomość pisemną ^^)
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez charmadel » 15 maja 2018, o 20:00

misiek3000 napisał(a):Haha! Co z tego, że nie mam konta bankowego? Co z tego, że cały czas piszę prawdę? Co z tego, przecież w wieku 15 lat już można łapówki przyjmować! Tak Bartek, zawsze masz racje, jasne... Jeszcze powiedz, że admin też mi płaci.

(dla nie wiedzących - sarkazmu nie da się zbyt dobrze pokazać poprzez wiadomość pisemną ^^)

Misiek wiem, że mówię to po raz 100 ale POZAMIATAŁEŚ.

charmadel  

Postprzez bartek300 » 15 maja 2018, o 20:09

Tęsknie za tobą misiaczku ^^ :cry:
Haha! Co z tego, że nie mam konta bankowego? Co z tego, że cały czas piszę prawdę? Co z tego, przecież w wieku 15 lat już można łapówki przyjmować! Tak Bartek, zawsze masz racje, jasne... Jeszcze powiedz, że admin też mi płac

No dobrze :cry: A wyjdziesz za mnie? ( misiaczku ^^ ) :D
Ostatnio edytowano 15 maja 2018, o 21:33 przez bartek300, łącznie edytowano 1 raz
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez theproject » 15 maja 2018, o 21:26

misiek3000 napisał(a):Haha! Co z tego, że nie mam konta bankowego? Co z tego, że cały czas piszę prawdę? Co z tego, przecież w wieku 15 lat już można łapówki przyjmować! Tak Bartek, zawsze masz racje, jasne... Jeszcze powiedz, że admin też mi płaci.

TRZY MORDERCZE KROPKI P.S misiu mg zrobić ankietę dotyczącą Never Ending story V3? Nie na forum jakoś na twitterze zrobię

theproject  

Postprzez amon-re » 15 maja 2018, o 23:21

Bartek, jeśli Ty zaliczyłeś glebę na twarz, a twoje argumenty są dnem intelektualnym, to zastanawiam się co może być jeszcze głębiej w głupocie niż twoje durne zachowanie...

Bo theproject jest trollem, zdania nie zmienię, a on swojego lipnego zachowania - ale przynajmniej inni wiedzą, z kim mają do czynienia

Jak ty się nie wstydzisz, szantażować admina, że mu negatywa na fejsie wystawisz.
Ło matko bosko, tragedia! Już admin wpadł w depresję
:D :D :D

I jak śmiesz dowalać się do Miśka, o "piniądze", "władzę" i szacunek?

Dwóch ostatnich nigdy tutaj mieć nie będziesz.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez bartek300 » 16 maja 2018, o 06:33

amon-re napisał(a):Bartek, jeśli Ty zaliczyłeś glebę na twarz, a twoje argumenty są dnem intelektualnym, to zastanawiam się co może być jeszcze głębiej w głupocie niż twoje durne zachowanie...

Bo theproject jest trollem, zdania nie zmienię, a on swojego lipnego zachowania - ale przynajmniej inni wiedzą, z kim mają do czynienia

Jak ty się nie wstydzisz, szantażować admina, że mu negatywa na fejsie wystawisz.
Ło matko bosko, tragedia! Już admin wpadł w depresję
:D :D :D

I jak śmiesz dowalać się do Miśka, o "piniądze", "władzę" i szacunek?

Dwóch ostatnich nigdy tutaj mieć nie będziesz.

Ty nie wiesz ze to kaka17 załatwił mi bana pisząc do admina, którego nie powinienem mieć wcale.Dodatkowo zbanowano mi moje konto Nieznajomy, które nie powinien mieć bana tak jak cytrus,zokora, achmed,doomek.A Admin nie łaska mi odpisać w mojej sprawie.Zrozumiałbym bana na moje konto bartek300 ale nie na wszystkie moje konta.Bo te konta są mało grane a i tak zostały zbanowane.Ja nie jestem lukaduda , który wyżywa na inne konta.Dlatego te bany są bezprawnie wykorzystane,Taki jest kaka17 nie musisz go już tak bronić.Te konta nie powinny być zbanowane po prostu.Pan misiek3000 sam banuje konta lukaduda bo on wszędzie awanturuję się.A ja nie dlatego dostałem bana.Czekam do Piątku na odpowiedź.
Ps.Ostatnia szansa.Nie chciałem tego robić,ale sytuacja mnie zmusiła.Może udostępnianie na FB moich banów to coś da.A co z tym idzie? Mało kto będzie chciał grać.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez amon-re » 16 maja 2018, o 07:26

kolejny szantaż...

już 3 :)

Zrozum wreszcie, że 99,9% ludzi ma cię dokładnie tam gdzie plecy tracą szlachetną nazwę.
mają w większości dość twojego pajacowania
tak samo nikt nie przejmie się twoim żalem na pokewalk, a po drugie chętnie bym cię wyczaił na FB :)

I wątpię, że jak zszargasz opinię pokewalk, to jeszcze kiedyś tu wrócisz :D
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez theproject » 16 maja 2018, o 07:30

Zaś ja ci powiem tyle jesteś małpą Januszem co wcześniej zajadał się kiełbasą i popijał sb piwo ale później przeniósł się na CS:GO GTA i inny shit . Zdania też nie zmienię 8-)

theproject  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary