bartek300 napisał(a):To ze gracze umówili się na mnie i piszą jakieś skargi to trzeba mieć dowody a nie ma.A łatwo kogoś wrobić w coś.Liczne skargi od graczy dotyczące Twojego zachowania na czacie. jakieś są dowody? Słowo na słowo nie można ufać nikomu.Trzeba mieć mocne argumenty na to aby kogoś o coś posądzić.Prowokowanie innych graczy.Na to są jakieś dowody ? Jeśli nie to proszę o anulowanie mojego bana.Wyjaśniłem powody, które rzekomo otrzymałem od graczy, które są kłamstwem w żywe oczy. Myślę ze Pan Admin mnie od blokuje,bo nie ma dowodów na mnie.A nie można komuś do końca wierzyć.Kiedy zostanie anulowane ban na mnie?dostanę odpowiedź od strony Pana Admina? Proszę nie wmawiać mi czegoś co jest nie prawdą ze rzekomo prowokuję.Bo to bzdura jakaś jest.Czasami zdarza się coś napisać ale żartach to ze osoby są tu poważni mnie to nie obchodzi ( ja zawszę to co napiszę to w żartach) Ile mam czekać na odpowiedź ? W skrajnych przypadkach mod ma prawo zbanować osobę , która wyzwała drugą osobę,a nie karać obie strony bo ta pierwsza osoba po prostu żartuje z tej osoby i to nie można powiedzieć ze to prowokacja, czy tam zaczepianie.Prawidłowo mod może po prosić tą osobę aby nie pisać tą osobą.Proszę o ponowienie mojej sprawy rzekomych prowokacji i anulowanie mojego bana na chat.
charmadel napisał(a):bartek300 napisał(a):To ze gracze umówili się na mnie i piszą jakieś skargi to trzeba mieć dowody a nie ma.A łatwo kogoś wrobić w coś.Liczne skargi od graczy dotyczące Twojego zachowania na czacie. jakieś są dowody? Słowo na słowo nie można ufać nikomu.Trzeba mieć mocne argumenty na to aby kogoś o coś posądzić.Prowokowanie innych graczy.Na to są jakieś dowody ? Jeśli nie to proszę o anulowanie mojego bana.Wyjaśniłem powody, które rzekomo otrzymałem od graczy, które są kłamstwem w żywe oczy. Myślę ze Pan Admin mnie od blokuje,bo nie ma dowodów na mnie.A nie można komuś do końca wierzyć.Kiedy zostanie anulowane ban na mnie?dostanę odpowiedź od strony Pana Admina? Proszę nie wmawiać mi czegoś co jest nie prawdą ze rzekomo prowokuję.Bo to bzdura jakaś jest.Czasami zdarza się coś napisać ale żartach to ze osoby są tu poważni mnie to nie obchodzi ( ja zawszę to co napiszę to w żartach) Ile mam czekać na odpowiedź ? W skrajnych przypadkach mod ma prawo zbanować osobę , która wyzwała drugą osobę,a nie karać obie strony bo ta pierwsza osoba po prostu żartuje z tej osoby i to nie można powiedzieć ze to prowokacja, czy tam zaczepianie.Prawidłowo mod może po prosić tą osobę aby nie pisać tą osobą.Proszę o ponowienie mojej sprawy rzekomych prowokacji i anulowanie mojego bana na chat.
Ty wiesz chłopie ile jest na ciebie ss'ów? I ty mówisz, że nie ma dowodów?!

bartek300 napisał(a):To jak minie ban to znowu coś im się nie spodoba to dadzą mi kolejnego bana? Czy będzie z nimi jakiś porządek Panie Adminie? Bo teraz tak było , dlatego pytam nie słuszny ban na mnie
theproject napisał(a):bartek300 napisał(a):To jak minie ban to znowu coś im się nie spodoba to dadzą mi kolejnego bana? Czy będzie z nimi jakiś porządek Panie Adminie? Bo teraz tak było , dlatego pytam nie słuszny ban na mnie
Po prostu adminowi dowody na ciebie wysłali ciesz się że ci kont nie usunęli
bartek300 napisał(a):theproject napisał(a):bartek300 napisał(a):To jak minie ban to znowu coś im się nie spodoba to dadzą mi kolejnego bana? Czy będzie z nimi jakiś porządek Panie Adminie? Bo teraz tak było , dlatego pytam nie słuszny ban na mnie
Po prostu adminowi dowody na ciebie wysłali ciesz się że ci kont nie usunęli
Kont nie usuwają od tak:P Nie wiem czy masz tu konto czy też nie ale większości graczy powinny wyleceń z chatu a pewnie jeszcze grają.A misiek3000 ostatnio zauważył ze inny prowokują mnie do złamania regulaminu.I ja dostałem honorowego bana za nich.