1. 2% tyle uczą nas w szkołach więc według twoich danych nauka zna tylko 0,001% widocznie matmy ciebie gdyż każdy przedmiot uczy nas mniej więcej 0,2% chociaż zależy jak na to się patrzy ty widzisz to inaczej ja widzę to inaczej ... Ooo widzę randomowe pojęcia nauczone przez ojca gdyż tak bardzo prowokujesz że na pewno nie masz 20 lat min 13 . Zachowam honor i nie zajrzę na Wikipedię gdyż w 2 Gim nie uczą takich pojęć
2.To znajdź miejsce dla Gallade'a bo wtedy zobaczysz że było warto mieć go w drużynie
3. Szczerze wolałabym mieszkać w Kanadzie bynajmniej na południe mam USA
4.Hmm jakoś trener z Pokemonem nie obrywa nie wydaje mu rozkazów każdy z wyjątkiem Gallade ma swoją formę
5.Hmm w sumie fajny film tylko to dźganie Krzyżem? Absurdalne . A to poświęcenie młodego księdza . Heroic
6.Jesteś tak żałosny że nawet na śmierć nie zasługujesz , Ale napis się tobie należy
7. Ja nie , Zarozumiałość nie w moim stylu . Powiedziałem że byłoby to możliwe bo raz jak się grubo pouczyłem to była 1 gimba i tam na matmę uczyłem się z 6 od 16 do 22 i piąteczka a nawet na to nie liczyłem
8. Chodzi o ludzi z kraju nie o kraj przedstawiłem nawet jak to wygląda "Ten jest Ruski ma Autyzm" czyli Rosja = Ludzie z Autyzmem tak to jest na hltv
9.pokemonek to nie jest zwykły random to najbardziej zdystansowany do siebie człowiek na świecie