Recenzje

Postprzez theproject » 9 maja 2018, o 23:54

1. 2% tyle uczą nas w szkołach więc według twoich danych nauka zna tylko 0,001% widocznie matmy ciebie gdyż każdy przedmiot uczy nas mniej więcej 0,2% chociaż zależy jak na to się patrzy ty widzisz to inaczej ja widzę to inaczej ... Ooo widzę randomowe pojęcia nauczone przez ojca gdyż tak bardzo prowokujesz że na pewno nie masz 20 lat min 13 . Zachowam honor i nie zajrzę na Wikipedię gdyż w 2 Gim nie uczą takich pojęć
2.To znajdź miejsce dla Gallade'a bo wtedy zobaczysz że było warto mieć go w drużynie
3. Szczerze wolałabym mieszkać w Kanadzie bynajmniej na południe mam USA
4.Hmm jakoś trener z Pokemonem nie obrywa nie wydaje mu rozkazów każdy z wyjątkiem Gallade ma swoją formę
5.Hmm w sumie fajny film tylko to dźganie Krzyżem? Absurdalne . A to poświęcenie młodego księdza . Heroic
6.Jesteś tak żałosny że nawet na śmierć nie zasługujesz , Ale napis się tobie należy
7. Ja nie , Zarozumiałość nie w moim stylu . Powiedziałem że byłoby to możliwe bo raz jak się grubo pouczyłem to była 1 gimba i tam na matmę uczyłem się z 6 od 16 do 22 i piąteczka a nawet na to nie liczyłem
8. Chodzi o ludzi z kraju nie o kraj przedstawiłem nawet jak to wygląda "Ten jest Ruski ma Autyzm" czyli Rosja = Ludzie z Autyzmem tak to jest na hltv
9.pokemonek to nie jest zwykły random to najbardziej zdystansowany do siebie człowiek na świecie

theproject  

Postprzez wojtek68 » 10 maja 2018, o 16:45

1. Nawet zakładając, że szkoła uczy 2% to musisz być nad wyraz pyszny uważając że wiesz 5 razy więcej będąc w 2 gimnazjum.
2. (szczerze mówiąc to mam to gdzieś)
3. Czeczeczekaj ty jesteś dziewczyną???
4. (szczerze mówiąc to mam to gdzieś)
5. YYYyyyYYYY mi chodziło o prawdziwego egzorcystę a nie o głupkowaty film..............
6. Powiedział random z internetu który mówi ludziom że może ich zamordować jakby chciał
7. Cóż jedna jaskółka wiosny nie czyni
8. Nie ma to znaczenia, autyzm jest dziedziczny tylko w pewnym stopniu i nie ma żadnego narodu który by na autyzm chorował. Jesteś trochę przygłupi
9. Czy pokemonek jest w twoim Galladowym kulcie?
[*]dla lordakruszwila
Niech jego forumowe "ja" spoczywa w pokoju

wojtek68  

Postprzez theproject » 10 maja 2018, o 17:24

1. "nie wiem wszystkiego nawet nie mam 10% całkowitej wiedzy o świecie" i od razu dałem odp ile mam w takim razie wiedzy o świecie? "gdzieś 2%" Jednakże ja dziwnie konstruuje wypowiedzi że łatwo nie zrozumieć
2. Zaś ja mam gdzieś ciebie ale jakoś spodobało mi się Baitowanie was dwóch Pacany (ciebie i Lorda Kurszwila)
3. Autokorekta
4. Może psychologa chcesz
5. Jak śmiesz obrażać film z lat 70 wtedy zaczynały się Slashery rozwijać ze względu na Micheal'a Myers'a
6. Nie powiedziałem że bym ciebie zamordował
7. Modlitwa stworzona w celach humorystycznych nie czyni Kultu
8. Jak zwykle nic nie kumasz co ja kurna po chińsku mówię jeśli jest ktoś z Rosji to natychmiast pojawiają się pod jego komem "STFU Autistic Ruski"
9. Taki kult nie istnieje a .
9.1 nawet jeśli to nie sądzę żeby jakikolwiek gracz pokewalk (włącznie ze mną) w nim był

theproject  

Postprzez wojtek68 » 12 maja 2018, o 12:12

theproject napisał(a):1. "nie wiem wszystkiego nawet nie mam 10% całkowitej wiedzy o świecie" i od razu dałem odp ile mam w takim razie wiedzy o świecie? "gdzieś 2%" Jednakże ja dziwnie konstruuje wypowiedzi że łatwo nie zrozumieć
2. Zaś ja mam gdzieś ciebie ale jakoś spodobało mi się Baitowanie was dwóch Pacany (ciebie i Lorda Kurszwila)
3. Autokorekta
4. Może psychologa chcesz
5. Jak śmiesz obrażać film z lat 70 wtedy zaczynały się Slashery rozwijać ze względu na Micheal'a Myers'a
6. Nie powiedziałem że bym ciebie zamordował
7. Modlitwa stworzona w celach humorystycznych nie czyni Kultu
8. Jak zwykle nic nie kumasz co ja kurna po chińsku mówię jeśli jest ktoś z Rosji to natychmiast pojawiają się pod jego komem "STFU Autistic Ruski"
9. Taki kult nie istnieje a .
9.1 nawet jeśli to nie sądzę żeby jakikolwiek gracz pokewalk (włącznie ze mną) w nim był

1. Brawo - 2% czyli twierdzisz że wiesz o świecie tyle co uczą w szkole? To po co do niej chodzić. Idź se zdaj mature i sielanka
2. Nawet nie zdajesz sobie sprawy że czuje to samo
3. ok thx już sie bałem :PP
4.Nie dziękuję, za to tobie by się przydał egzorcysta
5. Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nawet nie obejrzałem tego filmu i szczerze mówiąc to mam go gdzieś
6. Powiedziałeś, że gdybyś chciał to byś to zrobił
7. Ale masz na profilu dewizę i piszesz te historyjki
8. Szczerze mówiąc to mam to gdzieś, cs i tak umiera
9. Istnieje ty w niego wierzysz
9.1 To się zapytałem bo twierdzisz, że pokemonek to papież Galladyny (jego słowo jest nieomylne)
[*]dla lordakruszwila
Niech jego forumowe "ja" spoczywa w pokoju

wojtek68  

Poprzednia strona

Powrót do HydePark