theproject napisał(a):wojtek68 napisał(a):theproject napisał(a):Tutaj możemy recenzować różne rzeczy wirtualne jak i realne
Więc ja pierwszy z recenjzą Przygód Projecta
Jeśli chodzi o to to tak jakby nie wierzę Gallade + nie modlę się do niego a ta niby "modlitwa" To po prostu akcja FaZe NiKo! Nie wiem ile razy to mówiłem chyba ze 3 gdyby nie było pominięcia okresu Krzyżackiego to byłoby fajnie dzięki czemu ocena będzie Brutalniejsza . Utrata wiary to jedyne z 2 +'ów 2 to brutalne mordowanie dzięcki czemu daję ci -11/10
Recenzje Theprojecta
Jest postaç ogolnie wszystkim znana jednak w the wypowiedzi przyblize wam jerk wizerunek. Z całą pewnością jest to osoba o niezwykle niskim poziomie intelektualnym. Wyznaję wiarę w boginie Galladyne, której oddaje uporozowane ofiary z ludzi. W swojej pokręconej opowieści wypisuje totalne bzdety połowa rzeczy jest zerżnietą z gier pokemon lub anime pokemon, a osoby, które go uraziły są przedstawione w postaci jego antagonistów, których zawsze pokonuje, co ukazuje nam takie cechy jak całkowity brak kreatywności oraz ogromna pycha. Na forach grozi słabszym dzieciom oraz uważa się za geniusza ponieważ umie przekopiować pare fraz z angielsko-języcznej gry. Wedle diagnozy gracz o nazwie lordkruszwil3 jest to osoba chora psychicznie z czym nie da się nie zgodzić.
Ogólna ocenę: 2/10
Traktujemy poważna chorobę towarzysza projcta jako okoliczności łagodzące jego niedzorzeczne zachowanie. Składam moje najszczersze kondolencje
1. Haha Mam dużo IQ po prostu się nie uczę i tyle tak to bym miał 300k piątek
2.Galladyna? Co to za Balladyna? I Modlitwa do Gallade to akcja FaZe
NiKo
a ro wezwanie to taki tekst wcześniej było kochaj Empoleony bo Empo taki słodziutki
3.Czy według ciebie bzdetem jest region Orre i to nie ma być całkowicie 100% kompatybilne z realnym światem .
4. Tu widzimy idiotyzm naszego Goberka Czy w anime i wygląd trenera i pokemona się zmienia + Żaden trener nie wydaje rozkazu swemu pokemonowi gdzie Ash dawał rozkazy 2+ Każda przemiana ma swoją wadę np Gallade jak oberwie atakiem Psychicznym to leczy się o niewiele od 10-20 hp ale za to cierpi w inny sposób na przykład Parahax Posion Burn
5.Nie zawsze oj nie zawsze w Never Ending Story v2 postać TheProjectEr zmarł ze względu na Aura Sphere które odbił w ziemie czego nie napisałem
6.Jak mi kiedyś naprawdę puszczą mi nerwy to wtedy coś może zrobię by ukarać trolla
7.Nie uważam się za geniusza I ja tego nie robiłem metodą kopiuj wklej tylko sam to pisałem żeby ludzie mogli sobie wyobrazić całą walkę
8.Może jest może nie ja tam się nie znam ale Kruszwila zachowanie jest takie Autystyczne
9.Poważna choroba? Psycholog potwierdził to że oprócz chęci rozwałki jest ze mną okej

1. Bardzo mi przykro ale z taką pychą to daleko nie zajedziesz. Gdybyś miał dużo IQ to byś tego nie pisał.
"Mądry różni się od głupiego tym, że mądry uważa, że nic nie wie a głupi, że wie wszystko"~~Sokrates
2. Bardzo mi przykro są dowody na to, że wierzysz w Galladę
"Kochaj Gallady chyba że chcesz żeby uciął ci łeb"~~theproject
3. Ale ma być logiczne
4. Generalnie zgapiasz, coś dodasz od siebie
5. Skoro jest NES v3 to chyba nie zmarł... Moim zdaniem zostałeś wskrzeszony przez modlitwę do Gallady
6. Tak?
"Wpakuj sb kulkę w pień mózgowy"~~theproject
7. Uważasz się za geniusza, twierdzisz, że jeśli poszedłbyś do szkoły to dostałbyś 300 tysięcy piątek
8. Sprawdź na wikipedii co to autyzm. Nawet na youtubie koleś o nicku Uwaga naukowy bełkot zrobił film o autyźmie, bo zgaduje, że twoje umiejętności czytania ze zrozumieniem są na tak niskim poziomie (nie chodzisz do szkoły) że obejrz film
9. Łżesz. Nie byłeś u psychologa i on by tak nie powiedział za to polecam pójście do egzorcysty (Gallada te sprawy)
A kontynuując recenzję:
Jak widzimy użytkownik the project nie jest na tyle głupi, ponieważ z łatwością posługuje się manipulacją i łgarstwem. Myślę, że dorównał by czuuxowi (którego słucha i jest jego idolem)
Przez wzgląd na to, że łatwo umie kłamać mimo poważnej choroby i prawdopodobnie opętania poprawię ocenę na
3/10
Jeszcze raz wyrażam szczere kondolencje, mam nadzieję, że terapia i wizyta u egzorcysty pomoże.