Recenzje

Postprzez wojtek68 » 6 maja 2018, o 13:51

theproject napisał(a):Tutaj możemy recenzować różne rzeczy wirtualne jak i realne
Więc ja pierwszy z recenjzą Przygód Projecta
Jeśli chodzi o to to tak jakby nie wierzę Gallade + nie modlę się do niego a ta niby "modlitwa" To po prostu akcja FaZe NiKo! Nie wiem ile razy to mówiłem chyba ze 3 gdyby nie było pominięcia okresu Krzyżackiego to byłoby fajnie dzięki czemu ocena będzie Brutalniejsza . Utrata wiary to jedyne z 2 +'ów 2 to brutalne mordowanie dzięcki czemu daję ci -11/10

Recenzje Theprojecta
Jest postaç ogolnie wszystkim znana jednak w the wypowiedzi przyblize wam jerk wizerunek. Z całą pewnością jest to osoba o niezwykle niskim poziomie intelektualnym. Wyznaję wiarę w boginie Galladyne, której oddaje uporozowane ofiary z ludzi. W swojej pokręconej opowieści wypisuje totalne bzdety połowa rzeczy jest zerżnietą z gier pokemon lub anime pokemon, a osoby, które go uraziły są przedstawione w postaci jego antagonistów, których zawsze pokonuje, co ukazuje nam takie cechy jak całkowity brak kreatywności oraz ogromna pycha. Na forach grozi słabszym dzieciom oraz uważa się za geniusza ponieważ umie przekopiować pare fraz z angielsko-języcznej gry. Wedle diagnozy gracz o nazwie lordkruszwil3 jest to osoba chora psychicznie z czym nie da się nie zgodzić.
Ogólna ocenę: 2/10
Traktujemy poważna chorobę towarzysza projcta jako okoliczności łagodzące jego niedzorzeczne zachowanie. Składam moje najszczersze kondolencje
[*]dla lordakruszwila
Niech jego forumowe "ja" spoczywa w pokoju

wojtek68  

Postprzez jeremiash » 6 maja 2018, o 15:52

haha
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez charmadel » 6 maja 2018, o 15:56

wojtek68 napisał(a):
theproject napisał(a):Tutaj możemy recenzować różne rzeczy wirtualne jak i realne
Jeśli chodzi o to to tak jakby nie wierzę Gallade + nie modlę się do niego a ta niby "modlitwa" To po prostu akcja FaZe NiKo! Nie wiem ile razy to mówiłem chyba ze 3 gdyby nie było pominięcia okresu Krzyżackiego to byłoby fajnie dzięki czemu ocena będzie Brutalniejsza . Utrata wiary to jedyne z 2 +'ów 2 to brutalne mordowanie dzięcki czemu daję ci -11/10

Recenzje Theprojecta
Jest postaç ogolnie wszystkim znana jednak w the wypowiedzi przyblize wam jerk wizerunek. Z całą pewnością jest to osoba o niezwykle niskim poziomie intelektualnym. Wyznaję wiarę w boginie Galladyne, której oddaje uporozowane ofiary z ludzi. W swojej pokręconej opowieści wypisuje totalne bzdety połowa rzeczy jest zerżnietą z gier pokemon lub anime pokemon, a osoby, które go uraziły są przedstawione w postaci jego antagonistów, których zawsze pokonuje, co ukazuje nam takie cechy jak całkowity brak kreatywności oraz ogromna pycha. Na forach grozi słabszym dzieciom oraz uważa się za geniusza ponieważ umie przekopiować pare fraz z angielsko-języcznej gry. Wedle diagnozy gracz o nazwie lordkruszwil3 jest to osoba chora psychicznie z czym nie da się nie zgodzić.
Traktujemy poważna chorobę towarzysza projcta jako okoliczności łagodzące jego niedzorzeczne zachowanie. Składam moje najszczersze kondolencje

Daj swojemu kuzynowi Kruszwilowi swoje konto, bo on chociaż jest śmieszny.

charmadel  

Postprzez theproject » 6 maja 2018, o 19:50

wojtek68 napisał(a):

Recenzje Theprojecta

1. Haha Mam dużo IQ po prostu się nie uczę i tyle tak to bym miał 300k piątek
2.Galladyna? Co to za Balladyna? I Modlitwa do Gallade to akcja FaZe NiKo
a ro wezwanie to taki tekst wcześniej było kochaj Empoleony bo Empo taki słodziutki
3.Czy według ciebie bzdetem jest region Orre i to nie ma być całkowicie 100% kompatybilne z realnym światem .
4. Tu widzimy idiotyzm naszego Goberka Czy w anime i wygląd trenera i pokemona się zmienia + Żaden trener nie wydaje rozkazu swemu pokemonowi gdzie Ash dawał rozkazy 2+ Każda przemiana ma swoją wadę np Gallade jak oberwie atakiem Psychicznym to leczy się o niewiele od 10-20 hp ale za to cierpi w inny sposób na przykład Parahax Posion Burn
5.Nie zawsze oj nie zawsze w Never Ending Story v2 postać TheProjectEr zmarł ze względu na Aura Sphere które odbił w ziemie czego nie napisałem
6.Jak mi kiedyś naprawdę puszczą mi nerwy to wtedy coś może zrobię by ukarać trolla
7.Nie uważam się za geniusza I ja tego nie robiłem metodą kopiuj wklej tylko sam to pisałem żeby ludzie mogli sobie wyobrazić całą walkę
8.Może jest może nie ja tam się nie znam ale Kruszwila zachowanie jest takie Autystyczne
9.Poważna choroba? Psycholog potwierdził to że oprócz chęci rozwałki jest ze mną okej ;-)

theproject  

Postprzez wojtek68 » 7 maja 2018, o 18:47

theproject napisał(a):
wojtek68 napisał(a):

Recenzje Theprojecta

1. Haha Mam dużo IQ po prostu się nie uczę i tyle tak to bym miał 300k piątek
2.Galladyna? Co to za Balladyna? I Modlitwa do Gallade to akcja FaZe NiKo
a ro wezwanie to taki tekst wcześniej było kochaj Empoleony bo Empo taki słodziutki
3.Czy według ciebie bzdetem jest region Orre i to nie ma być całkowicie 100% kompatybilne z realnym światem .
4. Tu widzimy idiotyzm naszego Goberka Czy w anime i wygląd trenera i pokemona się zmienia + Żaden trener nie wydaje rozkazu swemu pokemonowi gdzie Ash dawał rozkazy 2+ Każda przemiana ma swoją wadę np Gallade jak oberwie atakiem Psychicznym to leczy się o niewiele od 10-20 hp ale za to cierpi w inny sposób na przykład Parahax Posion Burn
5.Nie zawsze oj nie zawsze w Never Ending Story v2 postać TheProjectEr zmarł ze względu na Aura Sphere które odbił w ziemie czego nie napisałem
6.Jak mi kiedyś naprawdę puszczą mi nerwy to wtedy coś może zrobię by ukarać trolla
7.Nie uważam się za geniusza I ja tego nie robiłem metodą kopiuj wklej tylko sam to pisałem żeby ludzie mogli sobie wyobrazić całą walkę
8.Może jest może nie ja tam się nie znam ale Kruszwila zachowanie jest takie Autystyczne
9.Poważna choroba? Psycholog potwierdził to że oprócz chęci rozwałki jest ze mną okej ;-)

1. Bardzo mi przykro ale z taką pychą to daleko nie zajedziesz. Gdybyś miał dużo IQ to byś tego nie pisał.
"Mądry różni się od głupiego tym, że mądry uważa, że nic nie wie a głupi, że wie wszystko"~~Sokrates
2. Bardzo mi przykro są dowody na to, że wierzysz w Galladę
"Kochaj Gallady chyba że chcesz żeby uciął ci łeb"~~theproject
3. Ale ma być logiczne
4. Generalnie zgapiasz, coś dodasz od siebie
5. Skoro jest NES v3 to chyba nie zmarł... Moim zdaniem zostałeś wskrzeszony przez modlitwę do Gallady
6. Tak?
"Wpakuj sb kulkę w pień mózgowy"~~theproject
7. Uważasz się za geniusza, twierdzisz, że jeśli poszedłbyś do szkoły to dostałbyś 300 tysięcy piątek
8. Sprawdź na wikipedii co to autyzm. Nawet na youtubie koleś o nicku Uwaga naukowy bełkot zrobił film o autyźmie, bo zgaduje, że twoje umiejętności czytania ze zrozumieniem są na tak niskim poziomie (nie chodzisz do szkoły) że obejrz film
9. Łżesz. Nie byłeś u psychologa i on by tak nie powiedział za to polecam pójście do egzorcysty (Gallada te sprawy)

A kontynuując recenzję:

Jak widzimy użytkownik the project nie jest na tyle głupi, ponieważ z łatwością posługuje się manipulacją i łgarstwem. Myślę, że dorównał by czuuxowi (którego słucha i jest jego idolem)
Przez wzgląd na to, że łatwo umie kłamać mimo poważnej choroby i prawdopodobnie opętania poprawię ocenę na
3/10
Jeszcze raz wyrażam szczere kondolencje, mam nadzieję, że terapia i wizyta u egzorcysty pomoże.
[*]dla lordakruszwila

wojtek68  

Postprzez theproject » 7 maja 2018, o 21:08

Kim jest czux? Ja znam tylko H6

theproject  

Postprzez theproject » 8 maja 2018, o 00:13

1.Tak szukaj sobie cytatów i to nie pycha bo ja siebie uważam za leniwego agresywnego uważam się za mądrego tylko wtedy gdy się pouczę (grubo) bo ja tam nie słucham co tam facetka mówi w tej klasie najlepiej dla mnie to puścić muzykę w słuchawkach i słuchać jej to jest perfect life
2. To nie jest żaden dowód po prostu chcę żeby wszyscy kochali mojego ulubionego Pokemona czy to jest coś złego?
3.Logika w tym kraju to słowo zakazane
4.Ale to nie jest to samo co Ash Greninja ale w sumie to powinien być Gallade Blade Master bo w końcu uczy się Leaf Blade
5.Stay Tunned . Przekleństwo TheProjectEra nadchodzi
6.Jak będzie mi się chciało :|
7. Jakbym się pouczył nie jakbym chodził do szkoły różnica? Wielka. Geniuszu nie osiąga się ot tak można mówić o swym dziele Geniusz ale tak naprawdę okłamujemy siebie samych
8. Powiedz to ludziom z Hltv.org good luck
9. Sam pokemonek co jest podręcznym Psychologiem stwierdził że jestem bardzo nerwowy ale nie psychiczny

theproject  

Postprzez wojtek68 » 8 maja 2018, o 21:37

theproject napisał(a):1.Tak szukaj sobie cytatów i to nie pycha bo ja siebie uważam za leniwego agresywnego uważam się za mądrego tylko wtedy gdy się pouczę (grubo) bo ja tam nie słucham co tam facetka mówi w tej klasie najlepiej dla mnie to puścić muzykę w słuchawkach i słuchać jej to jest perfect life
2. To nie jest żaden dowód po prostu chcę żeby wszyscy kochali mojego ulubionego Pokemona czy to jest coś złego?
3.Logika w tym kraju to słowo zakazane
4.Ale to nie jest to samo co Ash Greninja ale w sumie to powinien być Gallade Blade Master bo w końcu uczy się Leaf Blade
5.Stay Tunned . Przekleństwo TheProjectEra nadchodzi
6.Jak będzie mi się chciało :|
7. Jakbym się pouczył nie jakbym chodził do szkoły różnica? Wielka. Geniuszu nie osiąga się ot tak można mówić o swym dziele Geniusz ale tak naprawdę okłamujemy siebie samych
8. Powiedz to ludziom z Hltv.org good luck
9. Sam pokemonek co jest podręcznym Psychologiem stwierdził że jestem bardzo nerwowy ale nie psychiczny

1. Nie rozumiesz najwyraźniej na czy mądrość w ogólnym tego słów znaczeniu polega
2. Na pewno nie osiągniesz tego w taki sposób poza tym nie możesz nikogo do niczego zmusić
3. Przez kogo? Ciebie?
4. No masz racje ani trochę to nie przypomina anime
5. No comment
6. I co niby zrobisz
7. Na pewno Geniuszu nie osiągniesz nic nie robiąc
8. Dalej nie obejrzałeś filmiku???
9. Widocznie wystawił mylną diagnozę
[*]dla lordakruszwila

wojtek68  

Postprzez theproject » 8 maja 2018, o 22:42

1.Mówiłem że jestem mądry jak się pouczę tak to nie wiem wszystkiego nawet nie mam 10% całkowitej wiedzy o świecie gdzieś 2% to tyle ile uczą nas w szkołach
2.Ale straszyć ludzi można + Nie trzeba go kochać trzeba go poznać (Znaleźć miejsce dla niego w drużynie)
3.Sama Polska jest nielogiczna
4. No oczywiście że przypomina ale bynajmniej jest jeszcze większy efekt inspiracji
5.NergalJR jako Pinhead będzie więc
6.Namaluję zmywalnym pisakiem : Uwaga ! Tu mieszka nieśmieszny troll zachowajcie ostrożność
7.No właśnie o tym mówię Geniuszu nie osiąga się ot tak
8.Wiem co to autyzm . Nie jestem aż tak głupi ale na hltv.org co chwila jest "Ten ma autyzm bo Ruski" Ten ma autyzm bo jest z Wielkiej Brytanii" Szufladkują kraje jakie mają autyzm a jakie nie (Mam nadzieje że zrozumiałe)
9.pokemonek nigdy się nie myli

theproject  

Postprzez wojtek68 » 9 maja 2018, o 22:20

theproject napisał(a):1.Mówiłem że jestem mądry jak się pouczę tak to nie wiem wszystkiego nawet nie mam 10% całkowitej wiedzy o świecie gdzieś 2% to tyle ile uczą nas w szkołach
2.Ale straszyć ludzi można + Nie trzeba go kochać trzeba go poznać (Znaleźć miejsce dla niego w drużynie)
3.Sama Polska jest nielogiczna
4. No oczywiście że przypomina ale bynajmniej jest jeszcze większy efekt inspiracji
5.NergalJR jako Pinhead będzie więc
6.Namaluję zmywalnym pisakiem : Uwaga ! Tu mieszka nieśmieszny troll zachowajcie ostrożność
7.No właśnie o tym mówię Geniuszu nie osiąga się ot tak
8.Wiem co to autyzm . Nie jestem aż tak głupi ale na hltv.org co chwila jest "Ten ma autyzm bo Ruski" Ten ma autyzm bo jest z Wielkiej Brytanii" Szufladkują kraje jakie mają autyzm a jakie nie (Mam nadzieje że zrozumiałe)
9.pokemonek nigdy się nie myli

1. Jak możesz być aż tak pyszny. Twierdzisz, że znasz prawie 10% wiedzy o świecie? Cała nauka zna jakieś 0,001% wiedzy o świecie. Pokory człowieku, tego się ucz POKORY. Wrzuciłem 4 pojęcia, skoro znasz 10% całkowitej wiedzy na pewno wyjaśnisz o co w nich chodzi:
oktawy cayleya -
ekslibris -
Pittosporaceae -
Transformacja Lorentza -

Zakład, że nie wiesz o co chodzi? Jak skopiujesz z neta to robisz głupka z samego siebie, jak wiesz o co chodzi to szacun

2. Przestać pierdzielić
3. Rzeczpospolita to miłość, radość, szczęście, dostatek
4. Przestań łgać
5. Składamy się na telefon do egzorcysty, podaj tylko swój adres
6. Zakład, że nie? Zresztą przyznałeś się w poprzednim poście, że zamordowałbyś mnie. "jakby ci się chciało"
7. Ty za geniusza się uważasz choć nawet nie wyjaśnić tamtych czterech pojęć
8. YYYyyyyyYYYyyyyYYYYyyy kraj nie może mieć autyzmu???? Chyba jesteś trochę przygłupi
9. 1. Egzorcysta powiedziałby co innego 2. pokemonek to zwykły random z internetu, mylił się, ponieważ ty powiedziałeś że gdybyś chciał, zamordowałbyś mnie
[*]dla lordakruszwila

wojtek68  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark