Never ending story by charmadel

Postprzez theproject » 29 kwi 2018, o 23:19

wojtek69 napisał(a):Po niezwykle rozbudowanej i eleganckiej odpowiedź towarzysza theprojecta nie da się zaprzeczyć że jest to osoba na tak niskim poziomie iż dalsze konwersacje z tą osobą winny zostać zaniechane, gdyż widać wyraźnie, iż jest to osoba, która może nas wprowadzić na złą drogę (z kim się zadajesz takim się stajesz)

Dobrze że robi coś . Ekhem "Oryginalnego"

theproject  

Postprzez wojtek69 » 29 kwi 2018, o 23:21

theproject napisał(a):
wojtek69 napisał(a):„Dobra zgrywam się z tobą” gościu naucz się polskiego po za tym cały historia jest totalnie pojechana zagraj se w jakieś pokemony (np:red) a nie robisz z siebie oszołoma opowiadając nawet nie śmieszną historie nie to co lordkruszwil3 w przygodach projecta (swoją droga polecam) poza tym masz jego zgodę na wykorzystanie jego wizerunku w twojej żałosnej historii???

Zamknij japę trollu number 2
Ważne że chociaż robi coś swojego nie takie dosłowne Redy Greeny Bluki czy Yellowy

Bez cienia wątpliwości mogę stwoerdzic, że nie miałeś styczności z żadna z wymienionych przez siebie gier
[*] za mojego brata LordKruszwila, poległ na forum na zawsze, niech pamięć po nim zostanie

wojtek69  

Postprzez theproject » 29 kwi 2018, o 23:29

wojtek69 napisał(a):
theproject napisał(a):
wojtek69 napisał(a):„Dobra zgrywam się z tobą” gościu naucz się polskiego po za tym cały historia jest totalnie pojechana zagraj se w jakieś pokemony (np:red) a nie robisz z siebie oszołoma opowiadając nawet nie śmieszną historie nie to co lordkruszwil3 w przygodach projecta (swoją droga polecam) poza tym masz jego zgodę na wykorzystanie jego wizerunku w twojej żałosnej historii???

Zamknij japę trollu number 2
Ważne że chociaż robi coś swojego nie takie dosłowne Redy Greeny Bluki czy Yellowy

Bez cienia wątpliwości mogę stwoerdzic, że nie miałeś styczności z żadna z wymienionych przez siebie gier

W Yellow sam grałem miałem nawet Save'a ale Pendrive mi się zgubił i tam też miałem Redy Goldy Crystale Silvery i inne takie

theproject  

Postprzez wojtek69 » 30 kwi 2018, o 08:03

Nie no gratuluje miałeś save w pokemon yellow ciekawe kto nie miał z osób grających w ta gre. Po za tym to ze wypisałeś pare gier pokemon nie oznacza że w nie grałeś
[*] za mojego brata LordKruszwila, poległ na forum na zawsze, niech pamięć po nim zostanie

wojtek69  

Postprzez wojtek69 » 30 kwi 2018, o 08:05

theproject napisał(a):
wojtek69 napisał(a):Po niezwykle rozbudowanej i eleganckiej odpowiedź towarzysza theprojecta nie da się zaprzeczyć że jest to osoba na tak niskim poziomie iż dalsze konwersacje z tą osobą winny zostać zaniechane, gdyż widać wyraźnie, iż jest to osoba, która może nas wprowadzić na złą drogę (z kim się zadajesz takim się stajesz)

Dobrze że robi coś . Ekhem "Oryginalnego"

W tej wypowiedzi nie jest nawet wspomniany charmadel a ty jak to się mówi „Odwracasz kota ogonem” ponieważ nie jesteś w stanie poniecs konsekwencji swojego prostackiego posta

wojtek69  

Postprzez theproject » 30 kwi 2018, o 10:10

wojtek69 napisał(a):Nie no gratuluje miałeś save w pokemon yellow ciekawe kto nie miał z osób grających w ta gre. Po za tym to ze wypisałeś pare gier pokemon nie oznacza że w nie grałeś

Niektórzy mogli się o grze dowiedzieć przez inne gry takie jak Fire Red Leaf Green Które są nadal w społeczności powszechne ze względu na takie fora jak chociaż TinTower W Redy to mi się nie chciało grać Blue to akurat i akurat gdy grałem w Crystalki to złapałem Shiny Delibird pokazałem na czacie i wszyscy dosłownie SHOX niedowierzanie itd
Ogólnie skoro Kruszwil i Jere mieli konsolki to dlatego że po prostu grają od dzieciaka w to i tyle jeśli nie wierzysz w przypadek to niestety ale coś daleko nie zajdziesz + Sam nakręciłem Charmiego żeby stworzył coś ja nie opieram się na grach tylko regiony są z gier NP . Kanto z redów kto nie wie tego serdecznie wyśmieję. Johto (O ile się nie mylę) z Goldów . Hoenn z Ruby , Orre z Colosseum , Sinnoh z Platinum Unova z Blacków Kalos z X'ów I Alola z Pokemon Moon + Jeszcze jest Mystery Dungeon i On też się lekko opiera na grze i na anime jednakże wejście takiego Mega-Mega Pokemona to użyty przeze mnie trick zapożyczony z Anime i te walki to są robione z moją malusią pomocą tak to charmadel pisze sam te walki + Całe tło fabularne nie jest absurdalne a coś co odbiega bardzo no i to jest dobre .
Gdyby to było całkowicie Pkmn Red Panie Gober to wtedy byłby to taki kotlet odgrzewany

theproject  

Postprzez charmadel » 30 kwi 2018, o 21:41

Po prostu jak ci się nie podoba to tego nie czytaj. Ok? A jedynym oszołomem tutaj jesteś ty. W ogóle nie wiem po co ci odpowiadam nie rozmawiam z trolami. Nie pozdrawiam gober.

charmadel  

Postprzez charmadel » 5 maja 2018, o 11:58

Ale my nie mamy hajsu jesteśmy biedni. Powiedział z płaczem zespół R.
To odbudujecie to własnymi rękami. Odpowiedział charmadel.
Narazie brock.
Narka.
Pójdę do sklepu kupić coś do jedzenia. Pomyślał charmadel kierując się do sklepu.
1000 jenów. Powiedziała kasjerka
Charmadel daję pieniądze kasjerce.
No to idziemy w drogę! Powiedział charmadel.

Kolejny weedle?
Dobra go pigeotto!
Pigeotto used Wing Attack!
Critical hit!
Weddle fainted.

Pigeotto--> Pigeot!
Jest evoluovałeś!
Wychodźcie wszyscy!
Widzicie tą starą drewnianą chatkę?
Tam spędzimy noc, ale najpierw coś zjemy.
Zróbmy tak. Tutaj jest trochę drewna ale to nie wystarczy.
Pigeot weź larvitara na grzbiet i polećcie po drzewo.
Charizard ty zostajesz i pomagasz mi rozpalić ognisko.
To do roboty!
Charizard lekki flamethrower.
Super jesteście już. Polećcie jeszcze raz.
Dobra tyle drewna nam wystarczy.
Bierzcie patyki i nabijajcie kiełbasy.
Pigeot pomóc ci?
Pigeot macha głową w górę i w dół.
Dobra masz już nabitą.
To pieczemy.
5 minut później.
Dobra to jemy!
Dobre co nie?
Pora iść już spać.
Wchodzicie wszyscy!
Charmadel kładzie się do śpiworu.
1 godzinę później.
Charmadel gwałtownie wstaję.
Po chwil wszystkie pokemony wyskakują z pokeball'i.
Też mieliście koszmar?
Wszystkie pokemony kiwają głowami.
To jest wręcz nie możliwe.
Chyba, że... Tutaj musi być pokemon duch!
Tylko jaki?
Chodźcie przejdziemy się i spróbujemy go znaleźć.
Miejcie oczy do o koła głowy.
Nagle wszyscy się potykają.
Charmadelowi wypada pokeball który w coś trafia.
To on to zrobił!
Ej jest w pokeball'u. Mam plan!
Charizard łap arbuza.
Pigeot Wing attack, ale jeszcze nie teraz.
larvitar Rock slide jeszcze nie.
Jak się uwolni to wtedy zaatakujecie.
1
2
Teraz!
To haunter!
Go pokeball!
1
2
3
4
Jest złapałem hauntera!

Sora, że tak długo nic nie napisałem ale nie miałem pomysłu.

charmadel  

Poprzednia strona

Powrót do HydePark