wojtek69 napisał(a):Nie no gratuluje miałeś save w pokemon yellow ciekawe kto nie miał z osób grających w ta gre. Po za tym to ze wypisałeś pare gier pokemon nie oznacza że w nie grałeś
Niektórzy mogli się o grze dowiedzieć przez inne gry takie jak Fire Red Leaf Green Które są nadal w społeczności powszechne ze względu na takie fora jak chociaż TinTower W Redy to mi się nie chciało grać Blue to akurat i akurat gdy grałem w Crystalki to złapałem Shiny Delibird pokazałem na czacie i wszyscy dosłownie SHOX niedowierzanie itd
Ogólnie skoro Kruszwil i Jere mieli konsolki to dlatego że po prostu grają od dzieciaka w to i tyle jeśli nie wierzysz w przypadek to niestety ale coś daleko nie zajdziesz + Sam nakręciłem Charmiego żeby stworzył coś ja nie opieram się na grach tylko regiony są z gier NP . Kanto z redów kto nie wie tego serdecznie wyśmieję. Johto (O ile się nie mylę) z Goldów . Hoenn z Ruby , Orre z Colosseum , Sinnoh z Platinum Unova z Blacków Kalos z X'ów I Alola z Pokemon Moon + Jeszcze jest Mystery Dungeon i On też się lekko opiera na grze i na anime jednakże wejście takiego Mega-Mega Pokemona to użyty przeze mnie trick zapożyczony z Anime i te walki to są robione z moją malusią pomocą tak to charmadel pisze sam te walki + Całe tło fabularne nie jest absurdalne a coś co odbiega bardzo no i to jest dobre .
Gdyby to było całkowicie Pkmn Red Panie Gober to wtedy byłby to taki kotlet odgrzewany