Mistrz Łapania Pokemonów

Postprzez szyca » 24 wrz 2017, o 08:56

Złapałem 341 poków, i dzisiaj od nowa muszę wszystko łapać? To jest kpina, wydałem koło 200kk na spec balle i driny, poświęciłem 10 godzin aby pokemony łapać, a dzisiaj wszystko od nowa? (Już pomijając,iż mam bana na głównym koncie.) Nie powinno to być chociażby przełożone na następny tydzień?
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez domi123 » 24 wrz 2017, o 09:01

Ja miałem top 3 xd i przewage na pozostałymi po za tym równiez poświeciłe driny, hajs i tym podobne :) a dzisiaj gracze których wczoraj nie było mają szanse nas pokonać xd

domi123  

Postprzez mrkapi » 24 wrz 2017, o 09:03

Nie sprawiedliwe to szyca tyle hajsu poświęcił tyle czasu ... A tu nagle wszystko od nowa
Nie jestem WSZYSCYi nie mam na imię KAŻDY

mrkapi  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 09:09

szyca napisał(a):Złapałem 341 poków, i dzisiaj od nowa muszę wszystko łapać? To jest kpina, wydałem koło 200kk na spec balle i driny, poświęciłem 10 godzin aby pokemony łapać, a dzisiaj wszystko od nowa? (Już pomijając,iż mam bana na głównym koncie.) Nie powinno to być chociażby przełożone na następny tydzień?

Nagroda została zwiększona.Czytaj ogłoszenie
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez szyca » 24 wrz 2017, o 09:14

bartek300 napisał(a):
szyca napisał(a):Złapałem 341 poków, i dzisiaj od nowa muszę wszystko łapać? To jest kpina, wydałem koło 200kk na spec balle i driny, poświęciłem 10 godzin aby pokemony łapać, a dzisiaj wszystko od nowa? (Już pomijając,iż mam bana na głównym koncie.) Nie powinno to być chociażby przełożone na następny tydzień?

"Niestety w wyniku problemów technicznych informacje o przebiegu pierwszego dnia konkursu Mistrz Łapania Pokemonów zostały utracone. Dlatego konkurs dzisiaj rozpoczął się od nowa i potrwa do północy. Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację, zwłaszcza wszystkich z czołowych miejsc. "
I to "przepraszam" ma starczyć? Po co mi większa nagroda, skoro mój czas, mój wysiłek, moja kasa w grze została utracona i od nowa mam to łapać w takim krótkim czasie kiedy nie mam ani sp balli, ani drinków?
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 09:39

szyca napisał(a):
bartek300 napisał(a):

"Niestety w wyniku problemów technicznych informacje o przebiegu pierwszego dnia konkursu Mistrz Łapania Pokemonów zostały utracone. Dlatego konkurs dzisiaj rozpoczął się od nowa i potrwa do północy. Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację, zwłaszcza wszystkich z czołowych miejsc. "
I to "przepraszam" ma starczyć? Po co mi większa nagroda, skoro mój czas, mój wysiłek, moja kasa w grze została utracona i od nowa mam to łapać w takim krótkim czasie kiedy nie mam ani sp balli, ani drinków?

Zobacz jakie nagrody teraz są za ten błąd. Nie spamuj na forum.

bartek300  

Postprzez prawczak » 24 wrz 2017, o 09:42

Własnie ja straciłem około 60kk TO JEST KPINA domagam sie zwrotu drinow i mojego poswieconego czasu

prawczak  

Postprzez aura_guardian » 24 wrz 2017, o 09:46

Jestem tego samego zdania, co szyca. Resetowanie konkursu w takim momencie jest najgorszym wyborem. Gracze cały dzień, aż do samej północy walczyli między sobą o podium i o pozostałe miejsca, więc nie można od tak po prostu tego zignorować, jak gdyby nic się nie stało. Dziś nie będę miał już możliwości nawet zbliżyć się do wyniku z wczoraj. Rozumiem, że nie była to niczyja wina, iż coś się posypało, ale nie jest to powód, żeby z miejsca podejmować decyzję o zmianach. Czy aby na pewno nikt w żaden sposób nie udokumentował wyników przed zakończeniem, aby jednak po prostu kontynuować to dalej?
Obrazek

Jeśli też nie lubisz pisać wiadomości: ts3.nx-gaming.com

aura_guardian  

Postprzez michalmxp2005 » 24 wrz 2017, o 09:47

Myślę że to jest nie sprawiedliwe że gracze poświęcili tyle pieniędzy na drink i spec balle a tu im wyskakuje następnego dnia Problemy techniczne - Mistrz łapania pokemon i ,,przepraszamy'' ja nie mam pojęcia przeprosiny
i koniec .....

michalmxp2005  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 09:49

Jeszcze raz napiszę
Problemy techniczne - Mistrz łapania pokemon24-09-2017 08:00
Niestety w wyniku problemów technicznych informacje o przebiegu pierwszego dnia konkursu Mistrz Łapania Pokemonów zostały utracone. Dlatego konkurs dzisiaj rozpoczął się od nowa i potrwa do północy. Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację, zwłaszcza wszystkich z czołowych miejsc.
Postanowiliśmy również trochę zmienić nagrody, znacząco podnieśliśmy liczbę pokeDolarów za podium konkursy.

Jeszcze raz przepraszamy za utrudnienia.
Ekipa PokeWalki.pl

bartek300  

Następna strona

Powrót do Inne