szyca napisał(a):Złapałem 341 poków, i dzisiaj od nowa muszę wszystko łapać? To jest kpina, wydałem koło 200kk na spec balle i driny, poświęciłem 10 godzin aby pokemony łapać, a dzisiaj wszystko od nowa? (Już pomijając,iż mam bana na głównym koncie.) Nie powinno to być chociażby przełożone na następny tydzień?
bartek300 napisał(a):szyca napisał(a):Złapałem 341 poków, i dzisiaj od nowa muszę wszystko łapać? To jest kpina, wydałem koło 200kk na spec balle i driny, poświęciłem 10 godzin aby pokemony łapać, a dzisiaj wszystko od nowa? (Już pomijając,iż mam bana na głównym koncie.) Nie powinno to być chociażby przełożone na następny tydzień?
Nagroda została zwiększona.Czytaj ogłoszenie

szyca napisał(a):bartek300 napisał(a):szyca napisał(a):Złapałem 341 poków, i dzisiaj od nowa muszę wszystko łapać? To jest kpina, wydałem koło 200kk na spec balle i driny, poświęciłem 10 godzin aby pokemony łapać, a dzisiaj wszystko od nowa? (Już pomijając,iż mam bana na głównym koncie.) Nie powinno to być chociażby przełożone na następny tydzień?
Nagroda została zwiększona.Czytaj ogłoszenie
"Niestety w wyniku problemów technicznych informacje o przebiegu pierwszego dnia konkursu Mistrz Łapania Pokemonów zostały utracone. Dlatego konkurs dzisiaj rozpoczął się od nowa i potrwa do północy. Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację, zwłaszcza wszystkich z czołowych miejsc. "
I to "przepraszam" ma starczyć? Po co mi większa nagroda, skoro mój czas, mój wysiłek, moja kasa w grze została utracona i od nowa mam to łapać w takim krótkim czasie kiedy nie mam ani sp balli, ani drinków?