Ban na grę na bartek300

Postprzez nieznajomy » 27 lis 2020, o 12:54

Proszę o sprawdzenie dzisiejszego dnia z związku iż nic nie zrobiłem a dostałem bana bezpodstawnie ban pewnie nałożyła freepkm.Żądam usunięcia moderatora z funkcji bo nie spełnia warunków być nim.Bo nawet nic nie napisałem można sprawdzić chat oraz moje pw wiadomości z konta bartek300 Jeśli nic na mnie nie ma Proszę wtedy o anulowanie mego bana. Prowokacja jest wtedy gdy piszemy bezpośrednio z danym graczem a nie było coś takiego.Jeśli chodzi o oczernianie to jest wyssane z palca nic ma coś takiego regulaminie o tym nic wspólnego.Panie adminie ciągle mnie banuje za nic nie wiem co się dzieje.Może czasem zmienić modów na innych :? Długo będę czekał na wyjaśnienie aż do odblokowania konta z gry? Serio nie można tego wyjaśnić?
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez freepkm » 27 lis 2020, o 14:52

Bana dostałeś z przyczyn podanych w załączniku :) Regulamin złamałeś na koncie Cytrus, ale dawanie bana na małe konta jest bezcelowe ;) ostrzegałam, że za głupie teksty i różne prowokacje z twojej strony nałożę bana na grę. Jestem chroniona historią czatu i screenami, wiadomości w których pisałeś że Jules oszukuje gracz, że rzekomo tobie wisi jakieś miliony, których ci nie oddał, to jesz oczernianie innego gracza, kierowania przeciwko niemu innych graczy, co wiąże się również z tym że można brać to jako prowokacje. Wszyscy mają dość twoich zagrywek, więc albo się dostosujesz do zasad i norm gry, albo będziesz za każdym razem ponosił konsekwencje swoich czynów, i ostrzegam cię również jeszcze raz że za każdym razem środek będzie o wiele surowszy, bo do ciebie nic nie dociera. Zacznij w końcu zajmowac się sobą jak należy.

freepkm  

Postprzez nieznajomy » 27 lis 2020, o 15:04

freepkm napisał(a):Bana dostałeś z przyczyn podanych w załączniku :) Regulamin złamałeś na koncie Cytrus, ale dawanie bana na małe konta jest bezcelowe ;) ostrzegałam, że za głupie teksty i różne prowokacje z twojej strony nałożę bana na grę. Jestem chroniona historią czatu i screenami, wiadomości w których pisałeś że Jules oszukuje gracz, że rzekomo tobie wisi jakieś miliony, których ci nie oddał, to jesz oczernianie innego gracza, kierowania przeciwko niemu innych graczy, co wiąże się również z tym że można brać to jako prowokacje. Wszyscy mają dość twoich zagrywek, więc albo się dostosujesz do zasad i norm gry, albo będziesz za każdym razem ponosił konsekwencje swoich czynów, i ostrzegam cię również jeszcze raz że za każdym razem środek będzie o wiele surowszy, bo do ciebie nic nie dociera. Zacznij w końcu zajmowac się sobą jak należy.

Lecz napisałaś ze prowokuje lecz nie było tego a dałaś powód tego bana. Gdzie jest w regulaminie napiszane ze prowokacja może być też uwzględniana w wiadomościach na pw? Bo znam regulamin.A oczernianie to nie było.A piszanie na chat ze ktoś jest oszustem to nie jest już oczernianie kogoś? Bo ja patrzę na ich profile nie mają banów za to ze ktoś np.pożycza a nie oddaje a ktoś napisze mu ze to oszust.Bo na razie mnie banujecie nikogo więcej.Mam przypomnieć ile razy powinęliście dać bany ? Może upominacie fakt tylko a mnie banujecie.Chcę aby było sprawiedliwość nic więcej.Nadal proszę o anulowanie mego bana Panie Adminie,bo nic nie zrobiłem. :? Bany powinny być zgodnie z regulaminem gry.A nie wymyślać inne powody,które w regulaminie nie ma.

nieznajomy  

Postprzez freepkm » 27 lis 2020, o 15:34

xd

freepkm  

Postprzez nieznajomy » 27 lis 2020, o 15:49

Nie chce czekać 3 dni na odblokowanie konta to jest nie sprawiedliwe.Proszę o szybką odpowiedź ze strony Pana Admin bo nie zawiniłem w żaden sposób rażący. :?

nieznajomy  

Postprzez jules1992 » 27 lis 2020, o 16:19

Na dole wiadomości pw wysłane do jednej z osób. Potem dziwisz się czemu dostajesz bany. Przez 7 lat gry nie było moda, który nie dałby Ci bana i jeszcze masz pretensje, że nic nie zrobiłeś. MonsterMaster Cię ostrzegał, Frepkm i już wcześniej dostałeś od niej bana za prowokacje i nadal bez winy. Frepkm i MonsterMaster, to najlepsze mody jakie tu są, bo nie dają się wciągać w te Twoje gierk, pretensje i dyskusje, a swoją drogą pisać do kogoś na pw takie bzdury, powinieneś się cieszyć, że tak łagodnie się to skończyło. Wiem, że jesteś zazdrosny, bo nikt nie traktuję CIę poważnie ani jako gracza ani jako człowieka, ale zajmij się lepiej sobą, to nie będziesz banowany.

Cytrus : Re:Re:Re:Re:Re:Re:Link do mojej oferty2020-11-27 10:47:25
ja gram 7 lat a on mniej niż pół roku
Cytrus : Re:Re:Re:Re:Link do mojej oferty2020-11-27 10:43:54
oszukał mnie na klika milionów i nie oddał mi nawet więc uważaj na niego
Cytrus : Re:Re:Link do mojej oferty2020-11-27 10:39:39
I nie ufaj julesowi

jules1992  

Postprzez nieznajomy » 27 lis 2020, o 16:31

To pisałem z innym graczem nie z Tobą Jules1992 na chacie. A ban niby prowokacje. Zrozumiałbym ban jak by był pisany na chacie a nie było. Nie rozumiem tego. Nie jestem zazdrosny lecz chce być po prostu sprawiedliwie banowany a nie za moją przyszłość

nieznajomy  

Postprzez jules1992 » 27 lis 2020, o 16:35

Pisałeś z inną osobą, dostałem screeny poszły do moda dostałeś bana. Myślisz, że jak gracza na pw obrażają modów czy innych graczy nie dostają banów jak idzie screen? tyle lat grasz i o tym nie wiesz?

jules1992  

Postprzez jules1992 » 27 lis 2020, o 16:39

Regulamin gry sobie przeczytaj a nie regulamin czatu, jak po 7 latach na to jeszcze nie wpadłeś.

jules1992  

Postprzez nieznajomy » 27 lis 2020, o 16:55

Ale nie prowokacja,która mi przyznano .Myślisz ze ile osób nawet na chacie pisze ze odradzanie robić interesy z danym graczem? Były takie incydenty a nie dostawały bany za ich oczernianie . Dlatego sądzę ze zrozumiesz mnie dlatego tak bronię się czy też nie.Nie wiem jaki Ty jesteś Moderatorzy nie do końca przestrzegają regulaminów a szukają kóz ofiarnych komu wlepić bana a kogo olać :? Moderator powinien zgodnie z regulaminem banować a nie wysysać z palca powody banowania gracza.Ja powodu prowokacji z uwzględnieniem wiadomości na pw nie widzę w regulaminie a za to dostałem wylot z gry.Coś tu nie przestrzega tego regulaminu. :cry:

nieznajomy  

Następna strona

Powrót do Bany i kary