Ban na grę na bartek300

Postprzez jules1992 » 27 lis 2020, o 17:44

bartku, oczerniając mnie do drugiej osoby, pisząc kłamstwa, prowokujesz mnie do kłótni, bo tak się złożyło, ze od razu o tym wiedziałem a jest też regulamin gry a nie tylko czatu w którym jasno pisze, ze nie masz prawa obrażać graczy ani administracji i odnosi się to do całej komunikacji a wiadomości prywatne do innych osób, tą komunikacją są. Przez 7 lat nie czytałeś regulaminu gry i to Twój problem.

jules1992  

Postprzez freepkm » 27 lis 2020, o 17:54

Zawsze możesz się spokojnie odwołać do admina, jak się nie zgadzasz z kara ;) Napisz na priv, wyśłij link to moze szybciej ci odpisze, ale są ważniejsze rzeczy niż twoje pretensje, które nie są w jakikolwiek sposób dobrze uzasadnione xd Nie ty określasz czy ban był sprawiedliwy tylko moderator/administrator... podejrzewam że większość banów nie uznajesz za sprawiedliwe :P I tak Bartusiu nie mamz co Robić z Mikołajem tylko czekamy, aż wejdziesz zeby cię zablokować, weź ty czasem pomyśl co piszesz, bo tylko pogarszasz sobie ;)

freepkm  

Postprzez nieznajomy » 27 lis 2020, o 20:43

freepkm napisał(a):Zawsze możesz się spokojnie odwołać do admina, jak się nie zgadzasz z kara ;) Napisz na priv, wyśłij link to moze szybciej ci odpisze, ale są ważniejsze rzeczy niż twoje pretensje, które nie są w jakikolwiek sposób dobrze uzasadnione xd Nie ty określasz czy ban był sprawiedliwy tylko moderator/administrator... podejrzewam że większość banów nie uznajesz za sprawiedliwe :P I tak Bartusiu nie mamz co Robić z Mikołajem tylko czekamy, aż wejdziesz zeby cię zablokować, weź ty czasem pomyśl co piszesz, bo tylko pogarszasz sobie ;)

Chociaż mam na samą grę bana czy też po tym banie na chat?nie rozumiem ostatniego tekstu wyjaśnisz co miałaś na myśli?
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez monstermaster » 3 gru 2020, o 19:36

jules1992 napisał(a):Pisałeś z inną osobą, dostałem screeny poszły do moda dostałeś bana. Myślisz, że jak gracza na pw obrażają modów czy innych graczy nie dostają banów jak idzie screen? tyle lat grasz i o tym nie wiesz?

Ja to jestem łagodny jeśli ktoś po banie na czat zaczyna do mnie wypisywać

monstermaster  

Postprzez monstermaster » 3 gru 2020, o 19:38

freepkm napisał(a):Zawsze możesz się spokojnie odwołać do admina, jak się nie zgadzasz z kara ;) Napisz na priv, wyśłij link to moze szybciej ci odpisze, ale są ważniejsze rzeczy niż twoje pretensje, które nie są w jakikolwiek sposób dobrze uzasadnione xd Nie ty określasz czy ban był sprawiedliwy tylko moderator/administrator... podejrzewam że większość banów nie uznajesz za sprawiedliwe :P I tak Bartusiu nie mamz co Robić z Mikołajem tylko czekamy, aż wejdziesz zeby cię zablokować, weź ty czasem pomyśl co piszesz, bo tylko pogarszasz sobie ;)

Ja to wszystkich od dołu do góry lecę :D

monstermaster  

Poprzednia strona

Powrót do Bany i kary