Wymiana Jagód v2

Postprzez freepkm » 21 wrz 2020, o 11:07

jak już wcześniej był pomysł, to dodam jeszcze raz ale trochę zmieniony, fajną opcją było by dodanie na targ opcji wymiana jagód , wymiana była by dla graczy :) np. : gracz Freepkm wystawia na wymianę 150 jagód kasib i chcę w zamian jagody razz, oczywiście aby zapobiec pushowi wymiana była by tylko możliwa na zasadzie 1=1 czyli dana ilośc za identyczną :D i wymiana dotyczyłaby tylko jagód podnoszących statystyki :D Pomysł wziął się stąd, że kiedy wymieniałam się jagodami z pewnym graczem, system odczytał to jajko push i usunął ogromną ilość jagód z plecaka i kasy też nie zwróciło, a przy dużych ilościach nie masz szans na większą cene przy wymianie bo prowizja pożera... mam nadzieje, że uda się to wprowadzić do gry, trochę moich pomysłów zostało wprowadzonych myślę że i ten nie odbiega pomysłowością. Pozdrawiam :D ;*

freepkm  

Postprzez azajac » 21 wrz 2020, o 18:06

Popieram. Przydałoby się też podział w rezerwie pokemonów ze względu na region. Lub do pokemonów w szczegółach z jakiego regionu są tak jak np przywiązanie i po nim region: Kanto

azajac  

Postprzez freepkm » 21 wrz 2020, o 18:12

azajac napisał(a):Popieram. Przydałoby się też podział w rezerwie pokemonów ze względu na region. Lub do pokemonów w szczegółach z jakiego regionu są tak jak np przywiązanie i po nim region: Kanto

Pomysł z folderami był mój i większość rzeczy dotyczących ze składami i rezerwami ale ten pomysł nie wejdzie bo przy każdym pokemonie masz panel klikając go masz w oknie pokedex i tam są info ;P

freepkm  

Postprzez kazik909 » 21 wrz 2020, o 19:06

Całym serduszkiem popieram ten pomysł mam mega problem z wymianą jagód trzeba pisać do x graczy i odpowiedź czasami ciągnie się niemiłosiernie sposób FreePKM jest idealnym rozwiązaniem

kazik909  

Postprzez macroo » 21 wrz 2020, o 19:20

Także popieram, wymiana jagodami jest uciążliwa, ten sposób likwiduje problem :)

macroo  

Postprzez koza_dominika » 21 wrz 2020, o 20:06

Jestem za. Sama wymieniam jagody więc ten sposób byłby super udogodnieniem. =D

koza_dominika  

Postprzez nieznajomy » 22 wrz 2020, o 12:33

W sumie ten pomysł z targiem kiepski. Mam ciekawszą propozycję. Już tłumaczę. Ostatnio do gry dodano kantor. W tym przypadku była by opcja,, wymiana jagód,, i tam gracz dodaje jagody tylko spece jakie ma w plecaku i te jagody są odbierane z plecaka i są tam w tej opcji. Potem gracz ten otwiera listę jagód spec i wybiera opcje za jakie chce wymianę i podaje ilość akceptuje to. Jeśli ktoś będzie chciał je wymienić z tą osobą on akceptuje warunki wymiany. Np kasiby 120 szt. Na 120 szt. Razz. To właściciel jagód ustala swoje warunki.
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez freepkm » 22 wrz 2020, o 12:49

nieznajomy napisał(a):W sumie ten pomysł z targiem kiepski. Mam ciekawszą propozycję. Już tłumaczę. Ostatnio do gry dodano kantor. W tym przypadku była by opcja,, wymiana jagód,, i tam gracz dodaje jagody tylko spece jakie ma w plecaku i te jagody są odbierane z plecaka i są tam w tej opcji. Potem gracz ten otwiera listę jagód spec i wybiera opcje za jakie chce wymianę i podaje ilość akceptuje to. Jeśli ktoś będzie chciał je wymienić z tą osobą on akceptuje warunki wymiany. Np kasiby 120 szt. Na 120 szt. Razz. To właściciel jagód ustala swoje warunki.

Identycznie o to mi chodziło, tylko żeby wymiany można było dokonac od razu a nie czekac az ktoś wejdzie odczyta wiadomość do propozycji, mój pomysł jest o wiele szybszy i praktyczny :)

freepkm  

Postprzez nieznajomy » 22 wrz 2020, o 12:59

Może i tak ale powinna na targu być opcja wymiana
Pomysł popiera autora tematu
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez pingwin02 » 22 wrz 2020, o 17:11

Świetny pomysł coś takiego w grze by się przydało :D

pingwin02  

Następna strona

Powrót do Propozycje do gry