Wyjaśnienie bana?

Postprzez szyca » 9 mar 2018, o 21:04

Dodatkowe informacje: Po raz kolejny prowadzenie bezsensowych dyskusji. Uspokójcie się.
Szyca i XaveroskY okey.
Ale ETEER?
Niech szanowny moderator który mi tam bana wlepił wyjaśni bana, bo niby dostałem to samo co na innych kontach?
Prowadzenie bezsensownych dyskusji? Z ETEERA napisałem dwie wiadomości do Jeremiash'a i otrzymałem bana.
Żądam głębszych wyjaśnień.
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez bartek300 » 9 mar 2018, o 21:06

szyca napisał(a):Dodatkowe informacje: Po raz kolejny prowadzenie bezsensowych dyskusji. Uspokójcie się.
Szyca i XaveroskY okey.
Ale ETEER?
Niech szanowny moderator który mi tam bana wlepił wyjaśni bana, bo niby dostałem to samo co na innych kontach?
Prowadzenie bezsensownych dyskusji? Z ETEERA napisałem dwie wiadomości do Jeremiash'a i otrzymałem bana.

Nie spamuj forum
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez szyca » 9 mar 2018, o 21:14

bartek300 napisał(a):
szyca napisał(a):Dodatkowe informacje: Po raz kolejny prowadzenie bezsensowych dyskusji. Uspokójcie się.
Szyca i XaveroskY okey.
Ale ETEER?

Nie spamuj forum

5.5. Powód swojego bana możecie znaleźć na forum.
~~
Obrazek

szyca  

Postprzez bartek300 » 9 mar 2018, o 22:00

szyca napisał(a):
bartek300 napisał(a):
Szyca i XaveroskY okey.
Ale ETEER?

Nie spamuj forum

5.5. Powód swojego bana możecie znaleźć na forum.

Co wiem to jesteś zbyt toksycznym graczem , który zaczepia innych.Nie dziwę się bana nawet jakiego masz.

bartek300  

Postprzez jeremiash » 9 mar 2018, o 23:57

bartek300 sam spamiłeś forum jak bana dostałeś ale słusznie więc się przymknij jak nie masz nic mądrego to powiedzenia...
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez bartek300 » 10 mar 2018, o 08:06

Przypominam ponownie Szyca obrażał admina jak aby awaria ,,mistrz łapania,,. Jak była promocja na przelewy itp. znowu coś dogryzał ze gra zarabia na tym.Ostatnio co zauważyłem to on próbuje zaczepiać graczy na chacie. I składam skargę na jego zachowanie na chacie. Jak nie umie zachowywać się to powinien nie mieć chatu na wszystkie jego konta.

bartek300  

Postprzez jeremiash » 10 mar 2018, o 11:29

ja też często jestem na czacie i tego nie zauważyłem... ty sam zaczepiasz innych, nawet moderatorów i wiele graczy to potwierdzi a jakoś na Szyce tylko ty tutaj coś piszesz więc nie nabijaj sobie postów bo swoimi odpowiedziami utwierdzasz wszystkich że jesteś po prostu idiotą...
PS. Szyca ma spine z Lukadudą i jedynie między Nimi są czasem jakieś kłótnie moim zdaniem i tak zbyt surowo karane.
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez misiek3000 » 10 mar 2018, o 12:00

jeremiash napisał(a):PS. Szyca ma spine z Lukadudą i jedynie między Nimi są czasem jakieś kłótnie moim zdaniem i tak zbyt surowo karane.

Akurat w tej sprawie się mylisz, coraz częstsze są te "walki kogucików", oboje wiedzą jakie są tego konsekwencje, a mimo to, korzystają z multikont, by jeszcze sobie dogryźć. Z każdą kolejną kłótnią zbierają sobie na coraz większego bana.
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez szyca » 10 mar 2018, o 12:28

misiek3000 napisał(a):
jeremiash napisał(a):PS. Szyca ma spine z Lukadudą i jedynie między Nimi są czasem jakieś kłótnie moim zdaniem i tak zbyt surowo karane.

Akurat w tej sprawie się mylisz, coraz częstsze są te "walki kogucików", oboje wiedzą jakie są tego konsekwencje, a mimo to, korzystają z multikont, by jeszcze sobie dogryźć. Z każdą kolejną kłótnią zbierają sobie na coraz większego bana.

Powiedz mi, w jaki sposób obraziłem kogoś z ETEERA? 2 wiadomości napisałem do Jeremiash'a i otrzymałem bana.
Wyjaśnij, powód bana można znaleźć na forum, a takiego powodu nie otrzymałem.
~~
Obrazek

szyca  

Postprzez misiek3000 » 10 mar 2018, o 13:02

Nie było mnie na czacie, nie wiem o co chodziło, nie podam przyczyny bana, bo osobiście dokładnie jej nie znam.
Pozamiatał

misiek3000  

Następna strona

Powrót do Bany i kary