walki rankingowe

Postprzez donmateo » 12 lip 2016, o 13:23

Mam pewna propozycje do zmian w walkach rankingowych.

Jak wiadomo pozycja w rankingach i tak nic nie daje, w takim razie może warto byłoby znieśc ograniczenie pokonania gracza tylko raz na godzinę? Tzn każdy mógłby zaatakować każdego (i wygrać) w ciągu godziny tylko raz. Wielu graczy w ten sposób expi poki i tak jeżeli jeden z graczy o podobnej ilości pkt "wyczyści" ranking to drugi nie ma juz możliwości expienia przez godzinę.
Dodatkowo wydaje mi się że ograniczenia typu " ten gracz jest za nisko w rankingu" , "ten gracz jest za wysoko w rankingu" są zbędne. Na pewno zmiany przyspieszyłyby rozwój wielu graczy.

Proszę o rozpatrzenie propozycji
Pozdrawiam

donmateo  

Postprzez bartek300 » 12 lip 2016, o 13:34

Było by dużo konfliktów na grze jak by znieśli bo większości graczy nie lubi jak kogoś się atakuje.Co zauważyłem przez te ataki co nie już pisałem jest zbyt dużo banów na grze , z tego powodu.Ale wątpię ze to wejdzie na grę. Jest mnóstwo propozycji i nic nie wypala. Admin sam wie co lepsze było by i on decyduje o tym.Nawet jak jest duża za osób , to może nic nie zmieni. :lol:
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez mymekpl » 12 lip 2016, o 13:44

Mi się nie podoba to sztuczne nabijanie expa :) " walnij to oddam" " ustaw statusowe ataki" ... Zniesienie ograniczeń czasowych/rankingowych dla walk miedzy graczami to zły pomysł

mymekpl  

Postprzez maximusdecimus » 12 lip 2016, o 14:40

Ja uważam, że to dobry pomysł, bo jak jeden gracz przejedzie po całości to inni przez godzinę nic nie zrobią ... a jakby nie było od ok 100 lvl to najszybszy sposób na expienie i wbijanie leveli, bo co jak co, ale gracz z lvl nawet 150 nie ma zadnych szans z lvl 201. Każdy miałby możliwość wbijania expa troche sprawniej. Jak też powszechnie wiadomo do drużyny jest potrzebne 6 dobrych pokemonów, a wbicie ich do 201 lvl może trwać wieki przy obecnym systemie :/

maximusdecimus  

Postprzez kreon » 13 lip 2016, o 20:08

zdjąć ograniczenia bo nie ma z kim walczyć :D

kreon  

Postprzez moress86 » 22 sie 2016, o 10:47

jak dla mnie propozycja nr 1 do wprowadzenia
jeden gracz wyczysci arene, a potem reszta przez godzine nie ma co robic :/

ograniczenie na godzine tak, ale na gracza a nie na serwer

moress86  

Postprzez fernikus » 22 sie 2016, o 10:56

Również jestem za tym, żeby wprowadzić w życie propozycję pierwszą. Gra przeszła wiele zmian i teraz zdobycie 201 poziomu to praca wręcz katorżnicza przez te wszystkie ograniczenia. Zajmuje to średnio kilka miesięcy, a jak się ma pecha i nie można korzystać z areny to nawet dłużej. To skutecznie zabija radość z gry i zniechęca. Ewentualnie można w zamian zwiększyć doświadczenie, które można zdobyć w dziczy powyżej 100 poziomu, wtedy gracz, który nie może walczyć na arenie nie musiałby z tego powodu być stratnym.

fernikus  

Powrót do Propozycje do gry