bartek300 napisał(a):A wczoraj było inaczej
A nie prawda, to że ty jakoś inaczej zrozumiałeś, to nie moja wina
misiek3000 napisał(a):bartek300 napisał(a):A wczoraj było inaczej
bartek300 napisał(a):misiek3000 napisał(a):bartek300 napisał(a):A wczoraj było inaczej
I tym ostatnim tekstem kończę rozmowę.Wczoraj pisałeś na chacie po 22 ,,po co to robisz,,Po kolejnym dniu po założeniu tego temu.Piszesz inaczej.Nie wiem co o Tobie myśleć ,a myślałem ze jesteś zaufaną osobą , którą można po pisać,myliłem się.No cóż rozumiem Cię.
iron_skay napisał(a):odwolajcie tego bana , sami prowokujecie aby miec frajde z banowania innych bo dali wam moderatorow, jezeli wy przestaniecie banowac dla jaj to nikt nie bedzie sie zloscic i nie bedzie sie wkurzal na czacie , wiec w tym momęcie rozumiem bartka calkowicie i jestem za odwolaniem mu bana
theproject napisał(a):Iron_skay ma konto od 2016/2017 a się wymądrza w sprawie bartka i on zawsze był kanalią gdybyś go znał od początku to byś go nie bronił
charmadel napisał(a):theproject napisał(a):Iron_skay ma konto od 2016/2017 a się wymądrza w sprawie bartka i on zawsze był kanalią gdybyś go znał od początku to byś go nie bronił
Oj potwierdzam. Gram mało bo jakiś rok, ale Bartka już poznałem wiem jak się zachowuje na czacie itd.
theproject napisał(a):charmadel napisał(a):theproject napisał(a):Iron_skay ma konto od 2016/2017 a się wymądrza w sprawie bartka i on zawsze był kanalią gdybyś go znał od początku to byś go nie bronił
Oj potwierdzam. Gram mało bo jakiś rok, ale Bartka już poznałem wiem jak się zachowuje na czacie itd.
Co nie zmienia że jestem większą kanalią