region kalos

Postprzez esbek92 » 12 paź 2017, o 20:13

Wychwyciłem mały i w ogóle nie przeszkadzający błąd w grze. W zakładce pokedex=> shiny pokemony => po kliknięciu w :Shiny pokemony do złapania posiadając odpowiednia liczbę odznak zostajemy przekierowani do : Shiny Pokemony, które odblokowują się po złapaniu odpowiedniej liczby shiny gatunków. A z kolei po naciśnięciu Shiny Pokemony, które odblokowują się po złapaniu odpowiedniej liczby shiny gatunków zostajemy przekierowani do tego pierwszego. Błąd ten oczzywiście małostkowy został prawdopodobnie przypadkowo niewychwycony . Jak chcecie to możecie to naprawić, a jak nie to nie. Mnie tam to nawet nie przeszkadza.
P.S. Jeśli przewidujecie jakieś udogodnienia czy inne bonusy w zamian za wykrywanie błędów w grze to chętnie takowe mogę przyjąć

esbek92  

Postprzez admin » 13 paź 2017, o 09:35

Dzięki za informację. Problem może małostkowy ale dezorganizujący.
Poprawione.
PS. zdarza nam się dawać jakieś bonusy za wyłapanie błędów, ale głównie poważne, te które testują "uczciwość" gracza :) czyli po zgłoszeniu błędu coś traci :)

admin  

Site Admin

Postprzez esbek92 » 14 paź 2017, o 10:44

Spoko, no problem. Do zobaczenia następnym raazem

esbek92  

Postprzez esbek92 » 14 paź 2017, o 11:26

Jest chyba kolejny problem. Po naciśnięciu znaku zapytania (?) powinny się wyświetlać jakieś informacje albo coś. To znaczy przy prawej stronie jak mamy przedstawione listę pokemonów w teamie, powinny się wyświetlać informacje o pokemonie, a tak nie jest.

esbek92  

Powrót do Błędy w grze