Proszę o wytłumaczenie tej sprawy :)

Postprzez dominiktar » 9 lut 2018, o 18:28

Panie adminie :), Jako iż dostałem od pana na 3 miesiące bana, to Proszę podać dokładny powód zbanowania mojego konta, Jak niby wprowadziłem graczy w błąd?, Nie dość ze wywalił mnie pan z pozycji moderatora to planuje mnie pan jeszcze z gry wyrzucić?, dlatego ze zaczęłem panu zagrazać ? Czy jak to jest?, Prosze o wytłumaczenie mi tego bana, Ewentualnie jego zdjęcie/skrocenie ponieważ jestem pewny ze nic nie zrobiłem, Nie pozdrawiam bo na to nie zasługujesz.

Edit. Ss: https://snag.gy/5edxhD.jpg

dominiktar  

Postprzez szyca » 9 lut 2018, o 18:44

Jako iż jestem dosyć często obecny na czacie, to dominiktar nic dzisiaj takiego nie zrobił - wręcz przeciwnie, pomagał graczom, może trochę go poniosło, ale to nie jest powód (wg. mnie) aby go aż na tyle ukarać, a jeśli chodzi o "wprowadzanie graczy w błąd" to chodzi o dzisiejszy dzień? Faktycznie, wprowadził jednego gracza w błąd, ale wątpię aby to było na poważnie, zwłaszcza jeśli ten gracz był bardzo natrętny + pisał z błędami.
Jestem za skróceniem kary tego użytkownika, maksymalnie na tydzień zasłużył, a nie aż na około 3 miesiące.
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez admin » 9 lut 2018, o 19:22

Na bana zbierałeś sobie już od dłuższego czasu wypisywaniem totalnych głupot. Jednym piszesz, że mnie znasz i ode mnie wiesz to czy tamto, a ja sobie nie przypominam żebyśmy się znali. Dzisiaj pisałeś, że nadal masz dostęp do historii czat, a go nie masz. Pisałeś również ze widzisz IP graczy co jest totalną nieprawdą bo nikt nie ma takiej opcji z graczy, czy moderatorów.
Szale przeważyło Twoje stwierdzenie porównujące graczy do niedorozwiniętych dzieci.

Więc się zastanawiam czy te 3 miesiące to jednak nie za mało.

admin  

Site Admin

Postprzez dominiktar » 9 lut 2018, o 19:50

admin napisał(a):Na bana zbierałeś sobie już od dłuższego czasu wypisywaniem totalnych głupot. Jednym piszesz, że mnie znasz i ode mnie wiesz to czy tamto, a ja sobie nie przypominam żebyśmy się znali. Dzisiaj pisałeś, że nadal masz dostęp do historii czat, a go nie masz. Pisałeś również ze widzisz IP graczy co jest totalną nieprawdą bo nikt nie ma takiej opcji z graczy, czy moderatorów.
Szale przeważyło Twoje stwierdzenie porównujące graczy do niedorozwiniętych dzieci.

Więc się zastanawiam czy te 3 miesiące to jednak nie za mało.

Dobra, Zbierałem sobie, fajnie, Nie wypisuje totalnych głupot Łukaszu ;), znam cię bardzo dobrze, Mam dużo znajomków w krakowie, Sam tam przebywam czasami i widzę np pana i wgl ale oke, Nie mam dostępu do czatu? Została mi ta zakładka ,,Historia czatu" i mam dostep lele, Jestem informatykiem i dla mnie to 3 minuty roboty żeby komuś ip sprawdzić ;), Ale z tym to dla beki napisałem zeby sprawdzić reakcję gracza/ki o nicku werka lel, Wiadomo ze nikt nie ma bo kazdy by odkrył pana słodki sekret :), to z dziecmi dla beki było, sarkazm? orientuje się pan co to jest? no właśnie. Nie pozdrawiam. Gra upada, Coraz więcej graczy odchodzi, Ciekawe jak pan bezrobotny sobie poradzi jak jego jedyny biznes upadnie, Elo.

dominiktar  

Postprzez amon-re » 10 lut 2018, o 16:12

@dominiktar - z mojej strony to Twoje zachowanie wygląda bardzo słabo. Choć ban dla mnie za długi jest, to uważam że wyżalanie się a jednocześnie eksponowanie swoich "możliwości i talentów", hm... poniżej krytyki.

Tak jak dażę Cię szacunkiem, tak robisz z siebie cierpiętnika.

W mojej ocenie, dotknęła Cię utrata funkcji ---> postanowiłeś zakończyć grę ---> zacząłeś pozwalać sobie na zbyt dużo na czacie ---> przesadna reakcja po banie ----> i teraz ta mega słaba dyskusja.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez nergaljr » 10 lut 2018, o 20:31

Mi dominiktar z innego konta pisał, że on został zbanowany, bo 3 miesiące go nie było, bo wolał się uczyć, a nie zajmować się ,,niedorozwiniętymi dziećmi"
Obrazek
Obrazek

nergaljr  

Postprzez dominiktar » 10 lut 2018, o 23:44

amon-re napisał(a):@dominiktar - z mojej strony to Twoje zachowanie wygląda bardzo słabo. Choć ban dla mnie za długi jest, to uważam że wyżalanie się a jednocześnie eksponowanie swoich "możliwości i talentów", hm... poniżej krytyki.

Tak jak dażę Cię szacunkiem, tak robisz z siebie cierpiętnika.

W mojej ocenie, dotknęła Cię utrata funkcji ---> postanowiłeś zakończyć grę ---> zacząłeś pozwalać sobie na zbyt dużo na czacie ---> przesadna reakcja po banie ----> i teraz ta mega słaba dyskusja.

Według ciebie Stracenie jakiejś głupiej posady było dla mnie powodem do końca gry? Nieźle, Zakończyłem grę na tym koncie i zaczęłem na nowym, Zawsze sobie tak pozwalałem :), Rekacja na bana, za co? Czemu tak długo?, Mega słaba dyskusja? Spoko, Dostałem bana na 3 miesiace bo raz sobie pozwoliłem (tera mam perma luj wie za co), inni rozpierdzielają grę codzinnie a kończą z banem na 3 h ale ok

dominiktar  

Postprzez amon-re » 11 lut 2018, o 00:18

Zwyczajnie uważam, że nie powinieneś za dużo komentować "od środka"

powtórzę: jestem przeciwny żebyś miał tak długiego bana, ani perma tym bardziej.

Ale uważam, że powinieneś zachować się co najmniej dojrzalej.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Powrót do Bany i kary