Propozycja rozszerzenia składu moderatorskiego

Postprzez malgto » 19 sty 2026, o 22:02

Cześć wszystkim.
Chciałabym poddać pod rozwagę kandydaturę gracza Ichigo Kurame. Ponieważ obserwuję jego aktywność od dłuższego czasu i uważam że świetnie sprawdziłby się w roli moderatora. Jest pomocny, często odpowiada nowym graczom i wyjaśnia zawiłości gry. Jest aktywny na czacie w godzinach, w których obecna moderacja jest rzadziej dostępna. Czy uważacie że Ichigo Kurame byłby dobrym wzmocnieniem ekipy moderatorskiej ? Proponuję przyznanie mu okresu próbnego żeby sprawdzić czy nadaje sie do ekipy moderatorów na stałe. Co sądzicie na ten temat ? Zapraszam do wyrażenia swojej opinii ? Reszta już zależy od waszych wypowiedzi i dobrej woli pana Admina.

malgto  

Postprzez różowonosa_śmierć » 20 sty 2026, o 09:35

Myślę, że to dobry kandydat. Zna tę grę, zna większość graczy, jest tu od dłuższego czasu i jeśli tylko ma chęci i możliwości to jak najbardziej przydałby się w tej roli.

różowonosa_śmierć  

Postprzez bartek300 » 20 sty 2026, o 20:36

różowonosa_śmierć napisał(a):Myślę, że to dobry kandydat. Zna tę grę, zna większość graczy, jest tu od dłuższego czasu i jeśli tylko ma chęci i możliwości to jak najbardziej przydałby się w tej roli.

Na żywo graczy nie widział ale też popieram jego
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez marta0201 » 21 sty 2026, o 13:08

Obecny skład moderatorów jest super i fajnie by było jak by to grono zasilił również Ichigo, jeśli chce być moderatorem. :D Jestem jak najbardziej za, bo to stały gracz i tak jak było wspomniane, zna chyba wszystkich i również zna się bardzo dobrze na grze. :) Zawsze pomoże jak potrzeba i jest dobrym kolegą. Dobrze by było jak by sam zainteresowany się również wypowiedział :D

marta0201  

Postprzez ichigo kurame » 21 sty 2026, o 18:34

"Cześć wszystkim!

Przede wszystkim bardzo dziękuję malgto, różowonosa_śmierć, bartek300 oraz marta0201 za miłe słowa i zaufanie. To dla mnie ogromne wyróżnienie, że społeczność widzi we mnie odpowiednią osobę do wsparcia ekipy.

Zgłaszam swoją gotowość do podjęcia tego wyzwania. Jestem w pełni świadomy, że rola moderatora to nie tylko pomaganie na czacie, ale przede wszystkim:

Obiektywizm i bezstronność: Rozumiem, że jako moderator muszę odłożyć na bok prywatne sympatie i oceniać sytuacje wyłącznie przez pryzmat regulaminu.

Cierpliwość i opanowanie: Wiem, że praca z ludźmi bywa trudna, zwłaszcza w sytuacjach konfliktowych. Moim celem jest łagodzenie sporów, a nie ich zaognianie.

Systematyczność: Tak jak zauważyła malgto, staram się być aktywny w godzinach, gdy wsparcie jest najbardziej potrzebne, i deklaruję utrzymanie tej regularności.

Bardzo chętnie sprawdzę się w proponowanym okresie próbnym. Chciałbym dołożyć swoją cegiełkę do tego, aby nasza gra była miejscem przyjaznym dla każdego – zarówno dla weteranów, jak i nowych graczy.
Deal with it

ichigo kurame  

Postprzez marta0201 » 21 sty 2026, o 18:47

Ichigo Kurame ładnie napisałeś więc teraz tylko czekać co na to admin :D

marta0201  

Postprzez shanta » 24 sty 2026, o 10:56

Kandydat który jak nikt inny nadaję się na to stanowisko :) jeśli taka będzie wola admina to poprę Ichigo jak najbardziej

shanta  

Postprzez belzi » 27 sty 2026, o 22:41

Jako jeden z najdluzej grajacych tu osob wypowiem sie, drogi Adminie jakie ty masz w koncu podejscie do tej gry?? musialem zebrac 30 podpisow popierajacych CarpeDiem zeby dostal moda a tu nagle 3 na tak i pyk mod?

belzi  

Powrót do Inne