przez macroo » 27 cze 2024, o 01:02
ze wszystkich osób zebranych pod tym postem jestem najbardziej za. Ostatnio miałem (nie)przyjemność dyskutować ze wspomnianym wyżej użytkownikiem i skończyło się to dla mnie zasłużonym, aczkolwiek wartym poświęcenia banem na czat. Ogólnie rzecz biorąc, takie pojedyncze wybryki dałoby się zrozumieć, nazwać gracza pod nosem paroma przymiotnikami i iść dalej, ale w przypadku gdy ów gracz NOTORYCZNIE zawyża ceny przedmiotów rzucając żałosnymi tekstami do ludzi próbujących zwrócić na to uwagę, próbuje kupować te same przedmioty które wystawia na targ po podwojonej cenie rynkowej za bezcen, prowokuje i manipuluje nieświadomymi, niedoświadczonymi graczami, to uważam że jest to powód do interwencji moderacji w celu korekty zachowania (po ludzku ostrzeżenie) a jak nie to banicja na papę i siema. wymienione wyżej zachowania są jedynie przykładami, znalazłoby się tego o wiele więcej, jednak wystarczy streścić to do scamu na obrzydliwą skalę. Osobiście mam serdecznie dość samego patrzenia na nick
wspomnianego gracza a wywód, który z jakiegoś powodu czytasz jest
aktem uzewnętrznienia mojej osobistej niechęci do uzytkownika.
PS. nienawidziłem j.polskiego w szkole i przy pisaniu powyższego tekstu postarałem się bardziej niż na rozprawce maturalnej.