Stworzyłam ten post z myślą o tym, abyśmy mogli się wypowiedzieć, co nam na serduchu leży. Ostatnio bardzo często wiele osób narzeka na przykład na czacie na różne kwestie dotyczące gry. Nic to nam nie daje bo te informacje nie docierają do osoby decyzyjnej czyli admina. Pomimo wielu fajnych nowości w grze, wielu graczy coraz mniej klika i traci chęci do dalszej gry. Zależy mi jak i wielu z Was, aby gra dążyła ku lepszemu i przyciągała wielu nowych graczy na stałe. Napiszmy tutaj, co można byłoby zmienić lub usprawnić. Jeśli admin weźmie pod uwagę nasze jakieś pomysły zmiany, to super a jak nie to trudno. Zawsze warto próbować

To, co ja bym chciała ulepszyć:
1. Koło w loterii. Nagrody nie były odświeżane, tak myślę od powstania tego koła. Sama nigdy w nim nie trafiłam nic fajnego (tylko jakieś grosze, jagody zwykłe w małej ilości lub spece). Te nagrody raczej w większości też nie są atrakcyjne nawet dla nowych graczy. Pokemony z koła już nie są dla większości graczy niczym specjalnym. Może zmiana nagród na lepsze i większa szansa na zdobycie w nim czegoś lepszego?

2. Elementy portali ultra bestii. Częstotliwość występowania tych elementów w dziczy poza eventami graniczy z cudem. Nie ma się motywacji do klikania za nimi jeśli wiemy, że się nie pojawiają. Zwiększenie trochę szans na spotkanie tych elementów byłoby plusem

Myślę, że macie jeszcze wiele innych kwestii wartych uwagi, więc zapraszam do wypowiedzi