Wakacje - Eventowe Shiny Samice

Postprzez carpediem » 15 cze 2024, o 12:04

Cześć, już niedługo zaczynają się wakacje, a tradycją stało się to, że w każdy weekend do znalezienia w dziczy i w wakacyjnej krainie są shiny samice z plusem. Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno na ustalenie jakie pokemony mogłyby się pojawić na tym evencie.
Oczywiście będą wszystkie nielegendarne pokemony mogące megaewoluować. Dla jasności są to: Venusaur, Charizard, Blastoise, Beedrill, Pidgeot, Alakazam, Slowbro, Gengar, Kangaskhan, Pinsir, Gyarados, Aerodactyl, Ampharos, Steelix, Scizor, Heracross, Houndoom, Tyranitar, Sceptile, Blaziken, Swampert, Gardevoir, Sableye, Mawile, Aggron, Medicham, Manectric, Sharpedo, Camerupt, Altaria, Banette, Absol, Glalie, Salamence, Metagross, Lopunny, Garchomp, Lucario, Abomasnow, Gallade oraz Audino. W 2022 oraz 2023 był również Mewtwo, a rok temu Latias i Latios. W tym roku ma być podobno Diancie.

I teraz co z pozostałymi pokami? Po to właśnie jest ten wątek, aby każdy napisał co chciałby na evencie. W ten sposób ułatwimy administracji wybór odpowiednich poków do eventu, które faktycznie będą przydatne i wartościowe.

carpediem  

Postprzez carpediem » 15 cze 2024, o 12:21

Według mnie nie powinno być w tym roku Mewtwo - jest już go za dużo i myślę, że większość graczy już go ma...

Za to z pokemonów, które chciałbym zobaczyć w tej edycji są:
- 3 formy Lycanrock lub Rockruff - taki Rockruff jest o wiele ciekawszy niż niektóre startery z wcześniejszych generacji
- Kommo-o - jest to dość trudny do zdobycia pokemon dla większości graczy
- Shiny Lunala i Shiny Solgaleo - jak dla mnie lepsza alternatywna dla Mewtwo, rok temu też były trzy legendarne pokemony do zdobycia, więc nie widzę przeciwskazań, żeby miejsce Mewtwo zastąpiła Diancie, a Latiasa i Latiosa okładkowe pokemony z Sun i Moon
- Comfey
- Palossand
- Bisharp
- Volcarona

Z poprzedniego roku zostawiłbym startery z Aloli (Decidueye, Incineroar, Primarina) oraz Mimikyu

Fajnie, gdyby coś z tego było

carpediem  

Postprzez lukaduda » 15 cze 2024, o 12:43

Ja bym może jeszcze zaproponował pod względem siebie legendy z wydarzeń takie jak
-Darkrai
-Dialga
- Regirock
Oraz inne typu
Regigigas, regiice i registell :d
I NEED MACHINE GUN HA HA HA !

lukaduda  

Postprzez lordtost » 15 cze 2024, o 16:09

ja bym zaproponował zeby mozna zlapac Minior - Meteor inne formy

lordtost  

Powrót do Konkursy