:(

Postprzez rgrgrq » 27 kwi 2021, o 17:28

Opowiem wam moja historie. Miałem dwa konta. Pewnego dnia zrezygnowałem z jednego ponieważ źle mi szło.
Postanowiłem sprzedać moje pokemony. Wystawiłem. Czekałem. Zalogowałem się na drugie konto. Zapomniałem że
wystawiłem pokemony i je kupiłem. Następnego dnia o mało nie dostałem bana. Brakowało bardzo mało. Dlatego
chciałbym aby wprowadzono wymiany. Można by było je dokonywać na jednym urządzeniu bez potrzeby posiadania dwóch naraz i mienia włączonej gry. Na przykład za sposobem pokazania że drugie konto tez jest twoje. Mozna by było po prostu podać login i hasło do systemu gry. Jeśli się uda był bym bardzo wdzięczny. dowidzenia.

rgrgrq  

Postprzez jules1992 » 27 kwi 2021, o 19:00

Chyba tylko Ty masz taki problem. Jak można zapomnieć o swoim koncie, poza tym handel mdz jednym a drugim koncie nie ważne z jakiego powodu jest zabroniony i traktowany jako push. Zresztą napisałeś, że Ci nie szło trzeba wiedzieć jak grać, masz tu link do poradnika może się przyda poradnik-t8637.html

jules1992  

Postprzez lemoniada » 4 cze 2022, o 15:57

jules1992 napisał(a):Chyba tylko Ty masz taki problem. Jak można zapomnieć o swoim koncie, poza tym handel mdz jednym a drugim koncie nie ważne z jakiego powodu jest zabroniony i traktowany jako push. Zresztą napisałeś, że Ci nie szło trzeba wiedzieć jak grać, masz tu link do poradnika może się przyda http://pokewalki.pl/forum/poradnik-t8637.html

hmmm też miałem taką sytuacje jak kolega , dostałem od ciebie taką samą informacje: "Chyba tylko Ty masz taki problem. I też sie spytałeś jak można zapomnieć o swoim koncie :|

lemoniada  

Postprzez konrad704 » 21 kwi 2024, o 15:49

No sam gram na 2 konta i na 1 wystawiłem kilka dni wstecz pokemony sh a potem na 2 koncie wchodzę patrzę ooo pokemon którego mi trzeba i kliklem kup :o

konrad704  

Powrót do Bany i kary