shiny z jajka vs z dziczy

Postprzez kohamtosty » 31 lip 2022, o 09:22

witam, chciałbym sie zorientowac w sprawie shiny pokemonów

A wiec, czym się różnią pokemony shiny z dziczy od tych z jajka? I czy taka różnica występuje, często widze shiny pokemona z jajka, który jest o wiele droższy niż ten złapany w dziczy (mam na myśli oczywiście ten sam gatunek pokemona)

Pozdrawaim, życze milej kawusi uwusi >///<

kohamtosty  

Postprzez lemoniada » 1 sie 2022, o 14:20

wiesz co nie wiem dokładnie ale wydaje mi sie że dlatego iż pokemony z jajka zawszę mają niskie poziomy i można je expić dzięki czemu wzrastają statystyki więc pokemon jest mocniejszy. mam nadzieje że pomogłem :D

lemoniada  

Postprzez jules1992 » 9 sie 2022, o 13:46

Sh z jaja mają troszkę lepsze statystyki. Nie jakoś znacząco, ale jednak. Na cenę ma też chyba wpływ, że takich sh z dziczy może spotkać praktycznie każdy, a klucie jednak zajmuję trochę czasu, a co za tym idzie pokemonów wyklutych z jaja jest znacznie mniej.

jules1992  

Postprzez sadysta79 » 11 sie 2022, o 21:13

kohamtosty napisał(a):witam, chciałbym sie zorientowac w sprawie shiny pokemonów

A wiec, czym się różnią pokemony shiny z dziczy od tych z jajka? I czy taka różnica występuje, często widze shiny pokemona z jajka, który jest o wiele droższy niż ten złapany w dziczy (mam na myśli oczywiście ten sam gatunek pokemona)

Pozdrawaim, życze milej kawusi uwusi >///<

sadysta79  

Powrót do Pokemony