przez jules1992 » 17 kwi 2021, o 23:29
Widzę, że dużo osób nie rozumie regulaminu czatu i tego, że wyzywając kogoś na pw, nie daję banów na czat tylko na grę. Jeśli ktoś kogoś obraża a ja dostanę screen, który okaże się prawdziwy, to będą konsekwencję. Jeśli ktoś nagabuje was na pw, obraża, bo myśli, że może, to śmiało można do mnie takie sytuacje zgłaszać. Kolejna sprawa odnośnie ataków, jeśli ktoś robi to zgodnie z zasadami panującymi na grze, to nie ma podstaw do banowania chyba, że ktoś wam grozi atakami i to robi. Co do zasad panujących na czacie za ortografię staram się upominać graczy, natomiast jeśli ktoś ma notoryczny problem i nie chce mu się nawet używać sprawdzania pisowni, czy automatycznej korekty, to też dostanie bana. Mogę przymknąć oko na graczy, którzy ewidentnie wydają się dziećmi i traktować ich łagodniej.Co do kłótni na czacie, karani będą obaj gracze z tym, że mając dostęp do historii czatu, mogę w prosty sposób, nawet jak mnie nie ma ocenić kto rozpoczął awanturę i kto kogo sprowokował, wtedy osoba, która ponosi winę za całą sytuację dostanie dłuższego bana a jak uznam, ze zdecydowanie jest winna, to ta druga strona może uniknąć kary. Nie toleruję recydywy i za nią za każdym razem, bany będą dłuższe. Jeśli komuś zależy na graniu a nie na rozrabianiu, to zawsze zostanie miło przyjęty na czacie.
Ostatnio edytowano 18 paź 2021, o 17:56 przez
jules1992, łącznie edytowano 1 raz