A więc dzień dobry, tutaj niektórym lepiej, niektórym gorzej znany gracz o nicku ,,dominiktar".
,,Bo jak to się mówi do trzech razy sztuka"- tak właśnie powstał post Ostatnia Szansa v3 ciekawostka autor tego postu jest już pełnoletni i potrafi składać zdania #wow, a więc tak, przyznałem się do winy dwukrotnie, i przyznam się po raz trzeci, było to bardzo nie elokwentne z mojej strony, ale hej byłem dzieciakiem który nie potrafił sobie radzić z agresją(mam na myśli tu tzw. agresje po przegraniu czegoś w grze), z tym też sobie poradziłem i już nie będzie z tym kłopotów. w październiku zaczynam studia psychologiczne, więc myślę ze psychika już na zawsze pozostanie twarda, i nawet jeśli ktoś mnie sprowokuję lub obrazi, będę to odsyłał do moderatorów, którzy zrobią z nim/nią robotę a ja pomogę starym kumplom po fachu haha.
Jako iż obrażałem ludzi na czatach, na forum, za co mi wstyd;/, proponuje dać mi perma właśnie na tych dwóch rzeczach, bo nie potrzebuje ani tej, ani tej rzeczy żeby grać w klikanke :3 nic nie ryzykujecie, a ja jestem skłonny do dalszej pomocy jak w dawnych czasach.
Jestem w stanie nawet przetłumaczyć całą grę na Język Angielski w celu większej ilości graczy jako ciekawostkę dodam ze ten język zna ponad 360 MILIONÓW OsÓb, a mi to zajmie kilka dni żeby wszystko przetłumaczyć, nie mówię ze zrobię to za kare, myślałem już o tym dawno, alee wszystko przeleciało..
Jestem w stanie zaryzykować i jak dostane nową kare po odbanowaniu, można mi usunąć jedno z pierwszych kont w historii tej gry, zależy mi na tym koncie jest dla mnie bardzo ważne, i nie chce żeby skończyło zbanowane wiecznie..
przepraszam.
Post napisany przez pana Dominika. Pozdrawiam ślicznie każdego czytającego, mam nadzieję ze niedługo znowu spotkamy się w grze:D